STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Taraftara teşekkür ediyorum Cana'ya, Hagi'ye, Haldun Üstünel'e ve Tugay'a verilen destek için.

Yine taraftara teşekkür ediyorum Ayhan'ı, Servet'i ıslıkladığı ve Yönetimi istifaya davet ettikleri için.

ulan ibbkadar oynasanız yeter la

Teknik Direktör değiştirmenin çözüm olmadığını bir kez daha gördük

en az 5 oyuncu lazım 5....sezon başı dedim.cana yı misimoviçi alacağına git forvet al.tek forvet neyine güveniyolardı anlamıyorum ki.futbol bilgisi bu kadarmı olur bu yöneticelerin.

revizyon şart.....

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | 14 Kasım | İkinci Yarı

Evet suclu Rijkaard. Ondan önce de Skibbe, Gerets.. Onlarin sucu. Yoksa Türk futbolunca, futbolcularda, yöneticilerde bir sorun yok. Milli takim'dan belli, suc hep Rijkaard ve Rijkaard gibilerde.

Ben rijkaard kötü derken diğerleri iyi demedim zaten. O beş para etmez vasıfsız futbolculara tahammül ettiği için dedim. Burda yönetim de suçlu. Futbolculara kızamaıyorum çok bu adamlarda ruh olsa yürek olsa nolur kalite ortada.

Taraftar ağlıyor, yönetim alkolik. Taraftar ağlıyor, yönetim alkolik. Taraftar ağlıyor, yönetim alkolik. Taraftar ağlıyor, yönetim alkolik. Taraftar ağlıyor, yönetim alkolik. Taraftar ağlıyor, yönetim alkolik. Taraftar ağlıyor, yönetim alkolik. Taraftar ağlıyor, yönetim alkolik.

Göz göre göre ne hale getirdiler kulübü. Büyük ihtimalle gelecek sezon hayatımda ilk kez Galatasaray'ı Avrupa kupalarında göremeyeceğim.

2004-2005 sezonu 100. yılımızdada avrupa kupalarında değildik renktaş alıştık biz artık 5 sene olcak seneye şampiyonlar ligine giremiyoruz

Sivas konya ile beraber ligdeki en kötü futbolu oynayan takımıyız..Acı ama gerçek..

Polat Galatasaray sahesinde milyonlarca dolar değerinde reklam artı devlette kilit noktalarda kamu personeliyle tanıştı, küpünü doldurdu. Adnan Sezgin gibi okumamış etmemiş cahilin eline milyon dolarlık bütçe verirsen, daha yazdan onlarca yalan ve transferi son güne bırakıp hiç ihtiyacımız olmayan bölgeye, tam da dinamik oyunculara ihtiyacımız varken Misimovic gibi hantal bir adamı alırsan vs vs uzatabilirim bunu . Olacaklar belliydi.

en az 5 oyuncu lazım 5....sezon başı dedim.cana yı misimoviçi alacağına git forvet al.tek forvet neyine güveniyolardı anlamıyorum ki.futbol bilgisi bu kadarmı olur bu yöneticelerin.

revizyon şart.....

Cana bugun alkısla oyundan cıkan adm ıslıklann depil

mehmet helvacı neredesin

açıklama yap

1244222270948l.jpg

Istifa Istifa Frank Rijkaard Istifa...!!!!

Sen Bizim Milli Takim dolusu Futbolcularimiza nasil kalitesiz dersin..!!

Ayhan..

Servet..

Mustafa Sarp..

Hakan Balta..

Sabri Sarioglu..(Beckham´in ortalari cocuk oyuncagi)

Aydin Yilmaz..

Gökhan Zan...

Serdar Özkan..

Musa Cagiran..

Mehmet Batdal..

Ali Turan...

Aykut Ercetin..

Ufuk Ceylan..

Bu kaliteye nasil kalitesiz dersin sen..!!!!

Haa anladiiim..

Sen Adam degilsin..!!

Sen Futboldan anlamiyorsun...!!

Barcelona´yi bende Sampiyon yapardim..!

bakalim insanlar ne zaman anlayacaklar sorun un takimda oldugunu ve rijkaardin boku bokuna kovuldugunu !!!!

zor reis zorr

bu arada cananin herseyi GS in iyiligi icin

yere tukurse isimize yariyor

adam mukemmel oynadi bakti olmuyor

dediki benim elimden gelecek tek sey bu taraftari uyandirmak olur

yapti onuda

Geri
Üst Alt