STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Taraftarlar stadı terketmiyor

2rykrci.jpg

Sağ bek Ali Turan'ı ıslıklamanın anlamaı nedir ??? Zorlamı geldi adam buraya ben sağ bekim mi dedi..Yazıktır Ali Turan'a...Allah belasını versin bu yönetimin..

+1 aynen yazıktır. Adam bariz stoper yazık. Yönetim %100 hatalıdır. :mad::mad::mad:

no post almayım diye kapattım forumu yarım saatlıgıne yıne bı bakiim dedim, Cana'ya sallayanını mı ararsın, Rijkaart'ı öveni mi?

yok arkadaş olmayacak bu iş...

Artık sezgini polat bile kurtaramaz, kendisini kurtarmak için sezgini harcayacaktır.

Ayhan..

Servet..

Mustafa Sarp..

Hakan Balta..

Sabri Sarioglu..(Beckham´in ortalari cocuk oyuncagi)

Aydin Yilmaz..

Gökhan Zan...

Serdar Özkan..

Musa Cagiran..

Mehmet Batdal..

Ali Turan...

Aykut Ercetin..

Ufuk Ceylan..

şunları Allah rızası için takımdan kovun ya...

Yshu nr diyoruz.Birtane bile oyuncu kalmaması lazım..

TD kabart yok.

hepsi oyuncular deyismek lazim

zuhahaha erman dalga geciyor, Kivanc tatlitug gelmis mi maca? Helal olsun yonetim herkesin agzina sakiz yaptin bizi

simdi klavyenin altina saklaniyorlar elleme

Sorun teknik direktordeydi evet ,bir bucuk senedir bu takimin forveti yok barostan baska ,insuayi aldiracagina orta saha adirsaydin , niye forvet istemedi rijkaard efendi ,biz bugun onun enkazini toplamaya calisiyoruz.Her seye ragmen adam gibi bir golcumuz olsa bugun yenilmezdik.Ben takimin mucadelesinden memnunum bugun icin ama gerekli bitirici ayaklar olmadigi icin kuru mucadelede kaldi sadece .

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | 14 Kasım | İkinci Yarı

O yüzden bu ortamda suclanabilecek en ama en son kisi teknik direktördür. Rijaard ilk geldiginde oynana futbolu da hatirliyoruz, ama bir süre sonra oyuncular oynamamaya basladi. Yönetim de onlari hakli görüp hocayi gönderdi, oyunculara toz kondurmadi, taraftar da bu olanlara seyirci kaldi.

Yönetim, futbolcu, taraftar batiyor Galatasaray.

Rijkaardın suçu transfer dönemlerinde takımın selçuk ceyhun gibi adamlara ihtiyacı olduğunu artık 3 yaşındaki kız çocukları bilirken hala daha gidip 3495 tyane forvet arkası adam almasıdır. Madem transfer yapabiliyorsun, gidip dos sanstosu almayacaksın (Santosu severim o ayrı), transfer hakkını ortasahadan kullanacaksın. Bütün transferleri noktra transfer yapabilmiş olsaydı bu halde olmazdık. O da görevinin başında olurdu hala. Yönetim Rijkaard tan daha suçlu değil.

Allah'ım bu başlıkta bile Rijkaard'ı savunuyosunuz.

Rijkaard'ın elindeki kadro bu değildi. Topal ve Keita vardı.

Geçen yıl 5.ydik bu sene 3.olduk diye saçma sapan bir cümle sarfetmiştir kendileri.

Bu da Galatasaray'ı ne olarak gördüğünün kanıtıdır.

Servete bile üzülüyorum inanki...Cünkü bu adamların Galatasaray da işi yok...Onların suçu değil bu..

Bu taraftarı bugüne kadar dinlemeyen herkes hatalıdır ve derhal gitmelidir. Bu forumu biraz takip etselerdi sorun falan kalmayacaktı. Bu kadar yeteneksiz yönetime tebrikler. Futbolu yönetebilecek bir adam niye getirmiyorlar hala. Umarım Hagi gençlere daha fazla şans verir.

:asd:

bu takımdan bi cacık olmaz kim ne derse desin bitti nokta.:asd:

yönetimiyle,topçusuyla,t.direktörüyle sakat bir takımımız var...

Demekki neymiş sorun rijkaard değilmiş yeğen!

Geri
Üst Alt