STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

sakin olun : Tunnelin ucunda bir ışık var goruyorum, hep destek tam destek!!

7 yasindan beri maclari izlerim, boyle kotu sezon gormedim.

Ve Dobermal'ın konusmalarida beni gicik ediyor.

Bu liseliler ne işe yarar arkadaş.Şimdi çıkmayacaksınızda ortaya ne zaman çıkacaksınız çok merak ediyorum.

Bu kadrodan Baroş, Arda, Neil'i hiç düşünmeden kadroma alırım, diğerlerini alırken 6846413516468 kere hesap yaparım, sonra yine hesap yaparım ama bu futbolcuları almak gibi bir düşüncem olamaz.

Bu liseliler ne işe yarar arkadaş.Şimdi çıkmayacaksınızda ortaya ne zaman çıkacaksınız çok merak ediyorum.ç

Kongre zamani cikar onlar. 1-2 bidi bidi ederler, sonra yok olurlar. Laf kalabaligi yapmaktan baska bir ise yaradiklarini görmedim sahsen bugüne kadar.

Beyler bence biraz daha sabretmeliyiz yaa aaa aydınlık önümüz ben görüyorum tünelden çıktık

Hocam bu ne demek açıklarmısın, Çok ciddi suçlamalar bunlar ??

Önce söyleyeyim benim kendi zararım olduğundan değil garibanın ahını ve bedduasını aldıklarından böyle söylüyorum. Biz o kadar beddua ile 3 sene ilk 5 göremeyiz heralde...Klüp birleşme için SPK ile anlaşmalı olarak yatırımcısını soydu. Olay bundan ibaret. Ama Klüp 1 kat kar sağladıysa yönetim kurulundaki insanlar 3-5 kat kar sağladı diyebilirim. Önce klüp hisseleri birleşme olacak diye haber yaydırılıp karşılıklı boş işlemlerle 1.5 katına kadar çekildi. Sonra o fiyatlardan birleşme beklentisi satıldı.(Bu arada hisseye sabit fiyat belirleneceği yönetim kurulundakiler tarafından biliniyordu fakat küçük yatırımcı bilmiyordu tabii) Sonra milletin yukardan aldığı fiyata 150 lira fiyat belirletildi ve bu sırada birleşme zora girdi haberleriyle milletin pahalıya aldığı mal tekrar elinden alındı. Hisse A&G'nin o kadar fiyatı çıkarma ve yukardan satma hevesine rağmen bankalardan klübe alınan kredilerle karşılanarak bezdirildi ve onların malıda alındı. Ama arada giren kredi klübe girdi tabii. Sakın o kredinin birleşme için çekildiğini söylemeyin.

Sonrada herkesin elindeki mal bitince hisse yeniden 2 katı fiyatlarla yine boş işlemlerle çekildi. Sonuçta Klüp bu işten karlı çıktı fakat krediyi zor karşılar. Yönetim kurulundan oldukları tahmin edilmesi zor olmayan bir grup ise paralarını önce 1.5 sonra 2'ye katlayıp yani toplamda 3e katlayıp bu işten sıyırdılar. Emin olun bugün SPK gerçek bir denetleme komisyonu oluştursun, yönetimden veya akrabalarından çoğu kişi hapse girer,klübün tahtası IMKB'de işleme kapatılır.

haldun üstünel tüm herşeyi açıklamanın vakti geldi artık.gs menfaati falan kalmadı artık açıkla herşeyi ortaya çıksın herşey.rezil rüsva olsunlar iyice.

aslında iyi sayılacak bir kadromuz var ama gerçekten hagi'nin de dediği gibi bazı oyuncuların sahada ki durumları iyi değil,ruhsuzlar..

isteyerek oynamayan futbolcular var desem ağır mı konuşmuş olacam?

Artık başkaldırma zamanıdır,maça gidersemde protesto etmeye gideceğim,artık Galatasarayımızı kurtarma zamanıdır beyler,skor atak,gol,averaj umrumda değil...

Bizim aşığı olduğumuz takımımız ayaklara düştü,bunu düzeltmek taraftarın işidir.

Bu kadrodan Baroş, Arda, Neil'i hiç düşünmeden kadroma alırım, diğerlerini alırken 6846413516468 kere hesap yaparım, sonra yine hesap yaparım ama bu futbolcuları almak gibi bir düşüncem olamaz.

Ben bir tek Neill ve Cana'yi alirim. Baros, Arda istikrarsizin önde gidenleri.

Aci ama gercek. Bircok Anadolu kulüplerinin kadrosu bizim kadromuzdan cok cok güclü. Paraya bakmiyor maalesef. Manisaspor´un kadrosunu bizim kadromuza tercih ederdim mesela.

Bugün ortasahada Ayhan ve Cana vardı. Ne oldu? Koca bir sıfır. Cana iyi oluğu halde şanssız bir penaltı yaptırdı. Oyundan çıktıktan sonra çok üzüldü zavallı adam. :(

Yönetimi protesto edenlere saldıran şerefsizler kim acaba ?

haldun üstünel tüm herşeyi açıklamanın vakti geldi artık.gs menfaati falan kalmadı artık açıkla herşeyi ortaya çıksın herşey.rezil rüsva olsunlar iyice.

Kesinlikle Katılıyorum Tam Zamanı Galatasarayın menfaatı için Sustu şimdide menfaatı İçin Konuşmak Zorunda !!!!!!!!!!!!!

Aci ama gercek. Bircok Anadolu kulüplerinin kadrosu bizim kadromuzdan cok cok güclü. Paraya bakmiyor maalesef. Manisaspor´un kadrosunu bizim kadromuza tercih ederdim mesela.

Manisaspor, Ibb Galatasarayin formasini giysin ciksin Alisamiyene, idda ediyorum Galatasarayin 2 yildir oynadigi futboldan daha güzel futbol oynarla her iki takim.

Sonunda yönetim istifa seslerini duyduk ama yönetimin erdemli bir davranış yaparak olağanüstü kongreye gitme ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum.

Linç edin bizim futbolcuları.Ama ayhan önce önlemini alsın dışarda taraftar var mı desin sırıtarak.

Geri
Üst Alt