Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün ortasahada Ayhan ve Cana vardı. Ne oldu? Koca bir sıfır. Cana iyi oluğu halde şanssız bir penaltı yaptırdı. Oyundan çıktıktan sonra çok üzüldü zavallı adam.![]()
Ben bir tek Neill ve Cana'yi alirim. Baros, Arda istikrarsizin önde gidenleri.

Yönetimi protesto edenlere saldıran şerefsizler kim acaba ?
Esasen büyük hocalarla çalışamama hastalığı bize özgü değil.
Beşiktaş Del Bosque'yi getirdi bu ülke adamı kasap ilan etti. Fenerbahçe Löw'ü, Hiddink'i getirdi adamlar arkasına bakmadan kaçtı.
Shuster'de aynı akıbete uğrarsa hiç şaşırmam belki onun bir avantajı var, oda avrupa da yürüyor olması.
İşin temelinde şu yatıyor. Bizim ülkemizde futbolcu değerlidir. Hoca plasedir. Takım kötü gitmeye başladı mı, futbolcular bilir ki gidecek kelle kendilerinin kellesi değildir.
Gidecek kelle hocanın kellesidir. Bu yüzden dünya umurlarında olmaz. Üç beş kuruş ceza ile nasıl olsa yırtacağım der ve günah keçisi ilan edilecek olan başını giyotine uzatmış olan hocaya tüm ihaleyi bırakmak için elinden geleni yapar.
Kuvvetle muhtemeldir ki hoca gittikten sonra ki açıklamalarında. Yeni hocamızla çok iyi hava bulduk. Yeni hocamız mental ve fiziki yönden bizi çok iyi hazırlıyor.
Harika bir taktisyen. İyiki geldi vs vs açıklamalara meyleder. Böylece sanır ki taraftar onların yaptığı omurgasızlığı unutur. Esasen çoğu unutur ya orası ayrı muamma.
Yönetim de aynı yolu izler. Kamu oyu bir kelle istemektedir ve 4 5 futbolcuyu yollamak daha maliyetli olabilir. Kestirmeden bileti hocaya keser.
Artık gönüller hoştur.Hoca gider, omurgasızlar yeni hocayla yola devam eder. Taa ki yenisine kıl olacakları vakit gelene kadar.
Bir zamanların Fenerbahçesindeki futbolcu çetesi gerçeği bugün bizde yaşanmaya başlamıştır. Bu çeteye kelle verdikçe başarının geleceğine inanmıyorum.
Hele uzun vadede hiç bir başarının kazanılabileceğine inanmıyorum. Bu camia Türkiye'ye ilkleri yaşatmış bir camiadır.
Gönül isterki çıksın, tüm cerahatı kesip atsın. Alt yapıdan futbolcuları takıma monte etsin ve gelecek sezonları planlasın. Ve şunu tüm ülkeye göstersin. Galatasarayda hocanın başını yemek öyle kolay değildir.
Hocanın başını yemeye kalkan kendini başını yer. Böylece bundan sonra bu takıma gelen her topçu bilir ki bu tar davranışlar Galatasarayda tölere edilmez.
İbret olur.
Ama nerde bizde o sabır ve kararlılık. O yüzden de bir süre daha yolumuz karanlık.
aslında iyi sayılacak bir kadromuz var ama gerçekten hagi'nin de dediği gibi bazı oyuncuların sahada ki durumları iyi değil,ruhsuzlar..
isteyerek oynamayan futbolcular var desem ağır mı konuşmuş olacam?
Protestoyu durdurmak için bazı taraftarlar bişeyler yapıyormuşş..
Gaz bitti beyler.
![]()