STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Mehmet helvacı : Başkan olmasada biz toplantımızı yaparız dedi Sinirli sinirli Zaten aralarında kavga iddiası vardı bu olayda güçlendirdi bu durumu !

Sallayanlardan birisi değildim Necati. Gitmesini de istememiştim zaten..

Suanda Cana yerine Topal olsaydi takimda sence ne degisirdi ?? Hicbisey.

Adam zaten kendisi gitmek istedi. Biz sezon öncesi Cana'yi alirken onun yanina bir partner daha alacaktik, hatayi orda yaptik.

Gecen sene yoktu. Avrupa sampiyonasindan sonra bu takima kattigi hic birsey olmadi. Daha iyi oyuncu olduguna katiliyorum, BAM'i topla bir Topal etmezler. Elano, Misi de cok iyi oyuncular ama bu takima Sarp'tan fazla katkilari olmadi. Ben verdiklerinden bahsediyorum, genel yetenek ve kalitelerinden degil.

Rijkaard döneminde tüm futbolcular dibe vurmuştur..Bunun aksini birisi iddia etsin her türlü tartışırım.

Yavaş yavaş düzelir diye umuyorum..

bu akşam neyin zamanı olacak : defolup gitmenizin, biraz karakter kırıntısı göstermenizin zamanı

bu arada helva efendinin maskesi düşmeklede kalmadı rezilliklerinin belirtisi de oldu

adnan efendi kaçtı gitti piyonlarını ortalığı temizlemeye çalışacaklar

İnsua'nın Balta'dan bir artısı yoktu zaten.

Balta'yı geri kazanmak lazım.

Burası Galatasaray hocam,neyi kimi kazanıyor,herkes hakedecek burada formasını,Hakan Balta futbolu bırakmaya hazırlanıyor benim gözümde..

Mehmet Helvaci, Galatasaray´da Kaos, Kriz varmis gibi ortam yaratma yahu...

pozisyonumuz yok yaa yenilmeyi sinderebilirim de bunu asla... kesin radikal kararlar alınmalı

Takım ne halde başkan Paris'lerde geziyor vah büyük Galatasaray'ım vah..

Suanda Cana yerine Topal olsaydi takimda sence ne degisirdi ?? Hicbisey.

Adam zaten kendisi gitmek istedi. Biz sezon öncesi Cana'yi alirken onun yanina bir partner daha alacaktik, hatayi orda yaptik.

Cana yerine Topal demem ama Cana-Topal olabilirdi.

O zaman emin ol değişirdi birşeyler.

Ah ulan bugün çok sinirliyim.. Hagi reis Avrupa'da gene olamayacak takımın başında galiba seneye :(

Skorun 2-0 olduğu 76. dakikadan itibaren sinir katsayısı doruğa çıkan taraftarlar önce Servet ve Ayhan'ı ıslıklayarak tepkilerin startını verdi. Trinünlerden ayrıca "Sabrımızı taşıyor adam gibi oynayın" tezahüratları da şiddetli şekilde duyuldu.

Sonrasında ise oklar yönetime çevrildi ve Sami Yen tribünlerinden "Adnan Sezgin istifa" ve "Yönetim istifa" sesleri yükseldi.

Taraftarlar, daha sonra ise eski oyuncuları Abdul Kader Keita ve yönetimden uzaklaştırılan Haldun Üstünel lehine tezahüratlar yaptı. Teknik direktör G.Hagi ve yardımcısı Tugay Kerimoğlu da sarı kırmızılı taraftarın desteğini arklarına alan diğer isimler oldu.

Beyler kesinlikle adnan öztürk gelmelidir neden derseniz adam yapılanma yapıcaktı profesyonel adamlar yönetecekti kuracaktı takımı zamanında chelsea ve barcelonanın yapılanmasını yapan dünyaca ünlü adamlardı Bir çok oyuncuylada yolları ayıracaktı :(:(:(

Geri
Üst Alt