STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray - Manisaspor | 14 Kasım | 19.00

Galatasaray Teknik Direktörü Georghe Hagi, Manisaspor maçında sinirli hareketleriyle dikkati çekti.

Sürekli olarak kendi kendine bağırıp çağıran ve oynanan futboldan memnun kalmayan Hagi, bir ara yardımcısı Tugay'dan Servet'i uyarmasını istedi.

Rumen teknik adam, bir süre kendisini çeken Lig TV kameramanına da tepki gösterdi.

-TARAFTARLAR CANA DİYE BAĞIRDI, O PENALTI YAPTIRDI-

Karşılaşmanın 75. dakikasında Galatasaraylı taraftarlar, takımlarında en çok mücadele eden Cana lehine tezahüratta bulunmaya başladılar.

Cana ise tesadüf eseri 76. dakikada Isaac'i ceza sahası içinde düşürerek farkın ikiye çıkaran penaltı atışına neden oldu. Hagi, penaltı atışından sonra Cana'yı oyundan aldı.

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

takımın elle tutulur hiç bir yeri yok.

kale: boş....bomboş...kaleye tehlikeli gelen her top ya adamların kazmalığı ya da gol.al ufuk vur aykuta..

defans: servet tam bir facia..2 maç adam gibi oynasa 3. maç kesin maça damga vuruyo.biraz hızlı bi adam deli eder serveti.

neil sanırım bizim için bi piyango.o olmasa her maç beşlerler bizi..sağda ali turanı zorla oynatıyolar.yetenek sınırlı adamın suçu yok.sabri oynasa daha iyi.zira sabriyi ofansta kullanmak çok saçma.ofansta oynayan adamın beynini kullanması gerek.bu da bizim sabri için çok ama çoookk zor...6-7 yıldır her maç 3-4 tane şut çekiyo attığı gol en fazla 3 tür belki de 4.yazık.istediği kadar koşsun kardeşim.o ayakları yöneten beyne bakarım ben.yok abi yok...sol kanatta insua bugünkü gibi oynasın yeter.gerçi goller onun kanadından geldi ama çok da hatası yoktu.

orta alan: işte burayı çok seviyorum:D buraya hiç bişi yazmıcam.cana ile barış kalabilir ama gerisini özellikle sarp ve ayhanı bu klübün kapısından içeri sokmak hainliktir. elano isteksiz.bize hiç bişi katamaz.yedek kalabilir ama bu kadar pahalı bi yedeğe gerek yok. misi bence oynadıkça kendini bulacak.

forvet ve kanatlar: pino ne kadar bencil de olsa bu kadroda her zaman yer bulur.kewell ölmüş ağlayanı yok...sadece sert şut çekmekle bu takımda oynayamaz.iki maçtır takımın anasını ağlatıyo...bazı maçlarda etkili olabilir ama ilk 11 de olması imkansız.yedek kalabilir zaten çok para vermiyoruz.bizde bırakmasını isterim...forvette baroş u hep arıyoruz.mehmet batdal ı o forma altında görmek içimi sızlatıyo.bu adam napmış ki bu kadronun en can alıcı yerinde oynayabiliyo? 1.95 boyla bir tane hava topu indirmez mi bi insan? gözünün yaşına bakılmamalı.sabredilmesi gereken bir oyuncu bile değil....

ardayı özledik....

Klüp yönetimini Hagi'ye bırakalım 3-4 yıla Uefa- CL ikisinide alırız.

Milli Takıma 7-8 oyuncu veririz.

Değişim için en az 3 sene gerekli gibi gözüküyor; ya da çok büyük bir bütçe. 2. seçenek olamayacağına göre işimiz oldukça zor. Yerli oyuncularımız çok kötü. Arda dışında ve belki biraz Sabri, gerisini gönder gitsin. Peki yerlerine kimleri alacaksın. Alt yapıdaki oyuncuların yetişmesi 3 sene daha alır. Emre Çolak güçlenirse bu takımda banko oynar. Ahmet Kesim de biraz daha kısa sürede Atakımı kaldıracak düzeye ulaşır. Ama diğerleri için en az 2-3 yıl gerekli. Yabancılarımıza bakıyorum, zaten 2 sene sonra Kewell ve Neill emekli olacak. Insua belki daha iyi olabilir. Pino yedek forvet ve sağ kanat için her zaman alternatif olabilir. Misimovic ve Elano hemen hemen aynı tarz oyuncular. Burada bir lüks harcama söz konusu. Malesef biri fazlalık oluşturuyor. Cana gayretli ve en azından idare eder diyelim. Baros sakatlık sorununa girdi ve devamlılığı çok azaldı. Yani Galatsaray'ın doğru düzgün bir artısı yok. Malesef gerçekler böyle. Aslında revizyona girmekten başka hiçbir seçenek gözükmüyor.Bu sezon başlamadan önce bir kısmı gerçekleştirilebilirdi, ama 5-10 milyon Euro'ya kıyamadılar. Bir ara Emenike gündeme gelmişti, Batdal'ı aldılar. Sezer Öztürk alınamadı. Veli ve Yasin düşünülebilirdi. Avrupa'daki Türk oyuncular biraz daha fazla araştırılabilirdi. Cana ve Misimovic yerine çift yönlü 2 orta saha alınabilirdi. Forvet'e takviye yapılabilirdi. Elano takıma kazandırılabilirdi. Kısacası eldeki iyi oyuncuların yanına, aksayan bölgelere gerkli takviyeler yapılabilirdi. Ama yapılmadı. Şimdi bunların karalarını verenler kimse gitme zamanı onlardadır.

Yönetimin istifa edeceğine inanan taraftar var mı burda?

Yüzde %0 ihtimal bence istifa etmeleri.

Bu adnanlar ve ekibi stadı açmadan giderler mi sizce akıl var mantık var. Gönül ister yarın gitsinler keşke

Hagi kimseyi tınlamayıp A2 ağırlıklı bir takımla çıksın, ben görürüm hainlerin halini!

Aslında çok ciddiyim, ilk yarıda oldukça iyi oynadığımızı düşünüyorum.Bilhassa Cana çok çok yerinde müdahaleler yaptı epeyce top çaldı.Ne kadar işe yarayacağını gösterdi, lakin penaltı pozisyonunda ise ''Bu adam ceza sahasına yaklaaşmamalı.'' diye düşünmeye başladım.

Ufuk'un yuhlanmasına anlam veremedim eski açıktaydım gercekten sasırdım .. kotu bir performans sergilemedi zaten tekinide penaltıdan yedi.

Güzel olmazmı hiç değilde Mücadele ederler Galatasaraylılık ruhuyla oynarlar

Galatasaraylılık ruhunu öğrenip ileriye taşıyacak birşeyler yapılması lazım.Bugüne kadar paraları saçtığımız adamlar yerine 1 2 kişi koysaydık,şimdi belki iyi durumda olan Türk oyunculara gıptayla bakmayacak ve milyon dolarlar dökeyecektik.Belki bundan sonraki zamanı kurtarırız.Murat Ceylan'a 5 milyon dolar isteyenlere o parayı vereceğimize kendi oyuncularımız çıkarsak daha değerli değil mi?

Aslında bu ligde Akıllı bir yapılanmayla işi bilen adamla şam olmak çok kolay avrupada 30 40m euro değeri olan bir ton kulüp yazarsınız bu ligde şampiyon olacak bizim takımın değeri 130 140m euro eee olay burda bitiyor işte :)

ya abi söyle rakib sahada topu rakibe göstermeden, göbekten, kanattan eze eze pas yaparak, pozisyon buldugumuz maci hatirlamiyorum ya, inanilir gibi degil.

2 yildir dogru düzgün pozisyon bile bulamiyoruz, birak eze eze gelmeyi.

söyle göstere göstere gol attigimiz maclari hatirlamiyorum.

Lincolnun besiktasa karsi Barosa attirdigi gol ve ankara deplasmandaki mac haric. O iki mac hala unutamiyorum.

Yarın muhtemelen 3-4 yönetici istifa edecek. AdnanPolat olağanüstü kongreye gitmek zorunda kalacak. Rijkardın gönderilmesindeki hava var aynen kulüpte. Ayrıca sezon sonunda sözleşmesi biten Kewell-Insua devre arası bile yolcu olabilir. Misimoviçide istediğini sanmıyorum. Sene sonunda sadece Baros ve Pino bile kalabilir yabancılardan.

Taraftar Keita tezahurat yaptiginda düsündüm o ADAM olsa su an böyle bi durumda olmazdik. Sabri Sag acik oynuyo bu takimda ya. Yillardir Lugano ve bilica gibi cirkef varliklar varken medya Keitayi yolladi.

Adnan Polat Paris'te ne yapıyor? Niçin gitti oraya? Çok merak ediyorum.

Geri
Üst Alt