STSL 10/11 H:12 | Gaziantepspor 2-1 Fenerbahçe | 13 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Gaziantepspor 2-1 Fenerbahçe | 13 Kasım | Maç Sonucu

Harbiden, Ridvan feneri degil, Galatasarayi, Besiktasi elestiriyor )))))))))))

Ben abartmayın diyorum sadece. Tabii iyi olanları toplayacaksın.

Ali Turan örneğin Kayseri'nin bir numaralı adamıydı, bizde bir numaralı küfür yiyen adam(Mustafa yokken:D)

Antep'in kadrosu bizden iyi lafları için söyledim.

bence o olayda adamin bir sene top mop oynamamasi cok etkili

ben kotu bir stoper olduguna inanmiyorum alinin

ama tank gibi su an

e tabi birde sag bek degil malum:)

zavalli Rijkaarda al sana sagbek diye verdiler:)

Yahu maçı izlemedim

cok sey kacirdin :ays:

Simdi bu hayirsiz Oulcan varya, super oynadi. siyah bir eleman var dani sanirim, semihi şamaroğlanına cevirdi. aykut kocaman ben nasil izlediysem ayni ferahlikla izliyordu herhal. bir adam dusun kazim2 diye, hicbir sey yapmadi ve aykut vicdani sizlamasa cikarmayacakti. sonracigima, cok iyi bir haberim var; stoch bildigin fiyasko. en azindan simdilik. caner erkini iyi ki bunlar almis, butun paslari antepe. volkan demirel cok guzel kurtarislar yapti, gollerde yapacagi birsey yoktu.

:ays:

Birazda Anadoludan İstanbula gelen topçularda tamam gelebileceğim en iyi yere geldim bundan sonrası önemli değil zihniyeti var.

Ben de beğenirim Olcan'ı. En iyi sol mu bilemem.

Var bir sürü adam alınabilecek, Gökhan Süzen örneğin çok iyi, İbrahim Akın'a hala biterim:)

Öyle birşeyi sadece Fatih Terim döneminde gördük ki onun da milli takımlar geçmişi malum. Onun dışında o kadar yükseğe çıkılabileceğine asla inanmam. Örneğin fener bir dönem bütün ümit milli takım oyuncularını toplamıştı. Neredeyse hiçbiri tutmadı.

Arda'dan başkası gelmedi aklıma Ahmet Olcan'dan iyi vallahi :) Gökhan Süzen'i de pek bilmiyorum ama sanırım bizim altyapıdan çıkma bir sol bek kendisi. İbrahim Akın'ı ben de çok severim ama yeteneklerini çok yiyor o da . Bu sene Bursaspor ve Galatasaray maçlarında izledim statta, sallamıyor maçı fazla yine de bizim maçta iyiydi ipe dizdi bir iki kere :)

İşte bu mantığı üzerimizden atarsak başarılı olacağız.

Örnek ; Servet o kadar hata yapıyor, o kadar beceriksiz bir stoper halen Galatasarayın ve milli takımın değişmez oyuncusu. Birileri bizi kandırıyor milli takım stoperi diye.

Servet kaos futbolunda, arkaya yaslanan takımlarda başarılı olabilecek bir oyuncu. Zaten ayağına hakim kaç Türk stoper varki. Hem Semih Yüksel'in çok güzel bir yorumu vardı bu konuda ;

"Servet Türkiye'nin en iyi stoperi olduğu için Milli Takım'ın defansı kötü" şeklinde.

Örneğin Barcelona yedeklerinin çoğu alt yapıdandır. Bizim altyapı oyuncularımızın en büyük eksiği fiziki olarak oluyor. Çoğu yetenekli oyuncular ancak fiziki ilerleme gösteremiyorlar. Anadolu takımlarında ise yokluktan oynatmak zorunda kalındığı için adamlar Süper Lig seviyesinde geliştiriyorlar fiziklerini , alışıyorlar.

Örneğin Cafercan gibi bir yetenek vardı. Sürekli olmadığı fiziki yetersiz olduğu için şu an sürünüyor. Sanırım Cafercan genç Milli takımlarda Türk Futbol tarihinin en çok oynayan oyuncularından biriydi. Bu zaten Türk altyapısının geliştirme şeklindeki çarpık düzeni iyi bir şekilde gösteriyor.

arkadaşlar dani denen adam mükemmel bi stopermiş yalnız. soğukkanlılık çeviklik, sürat, teknik ne arasan var dani de; kaçırmamak lazım kesinlikle.

Ridvan eskiden Alexi elestiriyor muydu?

Simdi cok sahip cikiyorda..

Dany nasil bir adam, anlatin lo.

Tek hamlelik adammi? Pas teknigi nasil, fln.

Gaziantep her sene :happynew:

Arda'dan başkası gelmedi aklıma Ahmet Olcan'dan iyi vallahi :) Gökhan Süzen'i de pek bilmiyorum ama sanırım bizim altyapıdan çıkma bir sol bek kendisi. İbrahim Akın'ı ben de çok severim ama yeteneklerini çok yiyor o da . Bu sene Bursaspor ve Galatasaray maçlarında izledim statta, sallamıyor maçı fazla yine de bizim maçta iyiydi ipe dizdi bir iki kere :)

Ozan İpek var örneğin, bu sene iyi değil ama kaliteli elaman o da.

Ali Güzeldal'a hastayım bir de:) Kim derseniz geçen sezonki İBB-Fener maçında İskender'in attığı golün asistini yapmıştı araya bıraktığı müthiş topla. Elaman deli gibi oynuyor araya... Sol kanat için örnek vermiyorum onu, orta saha kendisi.

Ben diyordum, millet neden dinler, izler su Ridvani, ama olayi cözdüm )))))

Acayip komik yorumlar yapiyor adam, bir sunu diyor, bir bunu, ne dedigini kendisi bile bilmiyor.

Yahu adam 15 dk Bjk, Galatasarayi elestirdi la ))))))

3 büyükler olarak ya herseferinde Baros,Niang,Quaresma kalitesinde adamlar alacaksin ya da Anadolu kulüpleri gibi tabiri caizse kicini yirtacak ac adamlar alacaksin. Ortasi olmayacak. Bkz. Emenike, Dany, Santana, Cangele, Jaja vs. Hepsinin performansi bizim yabancilarimizin cok cok üstünde. Tebrik ediyorum

Puhahaha 1-0 dan maç vermişler

yektayi alma ihtimalimiz nedir?:)

takima yekta olcan dany yi ekle bak ne kadar alternatifli oluyor

mesela ben olsam olcani kanatta oynatmam

bildigin orta sahada oynatirim

ayni eski okanin sol ayaklisi

Ozan İpek var örneğin, bu sene iyi değil ama kaliteli elaman o da.

Ali Güzeldal'a hastayım bir de:) Kim derseniz geçen sezonki İBB-Fener maçında İskender'in attığı golün asistini yapmıştı araya bıraktığı müthiş topla. Elaman deli gibi oynuyor araya... Sol kanat için örnek vermiyorum onu, orta saha kendisi.

Ozan'ı ben beğenmiyorum bilmem nedendir ama. Atletikliğine lafım yokta karar verme yetisinde eksikler var. Motivasyonunu kaybedince de sürünüyor bu sene.

Bilirim Ali'yi iyi adamdır. İbb'deki çoğu adam iyidir aslında ve en önemlisi çoğu mental olarak da üstün oyunculardır.

İşte bu mantığı üzerimizden atarsak başarılı olacağız.

Örnek ; Servet o kadar hata yapıyor, o kadar beceriksiz bir stoper halen Galatasarayın ve milli takımın değişmez oyuncusu. Birileri bizi kandırıyor milli takım stoperi diye.

Servet kaos futbolunda, arkaya yaslanan takımlarda başarılı olabilecek bir oyuncu. Zaten ayağına hakim kaç Türk stoper varki. Hem Semih Yüksel'in çok güzel bir yorumu vardı bu konuda ;

"Servet Türkiye'nin en iyi stoperi olduğu için Milli Takım'ın defansı kötü" şeklinde.

Örneğin Barcelona yedeklerinin çoğu alt yapıdandır. Bizim altyapı oyuncularımızın en büyük eksiği fiziki olarak oluyor. Çoğu yetenekli oyuncular ancak fiziki ilerleme gösteremiyorlar. Anadolu takımlarında ise yokluktan oynatmak zorunda kalındığı için adamlar Süper Lig seviyesinde geliştiriyorlar fiziklerini , alışıyorlar.

Örneğin Cafercan gibi bir yetenek vardı. Sürekli olmadığı fiziki yetersiz olduğu için şu an sürünüyor. Sanırım Cafercan genç Milli takımlarda Türk Futbol tarihinin en çok oynayan oyuncularından biriydi. Bu zaten Türk altyapısının geliştirme şeklindeki çarpık düzeni iyi bir şekilde gösteriyor.

yektayi alma ihtimalimiz nedir?:)

takima yekta olcan dany yi ekle bak ne kadar alternatifli oluyor

mesela ben olsam olcani kanatta oynatmam

bildigin orta sahada oynatirim

ayni eski okanin sol ayaklisi

Yekta'nın sözleşmesi bu yıl bitiyor abi.

Cümleten hayırlı geceler.Eğlence bitti ben kaçar.Allah a emanet olun.Yarın görüşmek üzere.

3 büyükler olarak ya herseferinde Baros,Niang,Quaresma kalitesinde adamlar alacaksin ya da Anadolu kulüpleri gibi tabiri caizse kicini yirtacak ac adamlar alacaksin. Ortasi olmayacak. Bkz. Emenike, Dany, Santana, Cangele, Jaja vs. Hepsinin performansi bizim yabancilarimizin cok cok üstünde. Tebrik ediyorum

Q7 Gaziantep belediye maçında bile döküldü.Adam Lincoln kadar bile olamayacak.Her gittiği yerde yılın bidonu seçildi zaten.

Geri
Üst Alt