STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

Fizik olarak Berkin Aydını buldozer gibi ezip gecer. Cok kaliteli topcu, tabiri caizse; her yeri top kokuyo.

Fizik olarak Berkin Aydını buldozer gibi ezip gecer. Cok kaliteli topcu, tabiri caizse; her yeri top kokuyo.

Katılıyorum. Umarım biranönce forma şansı bulur.

Çünkü giyerse o formayı kolay kolay bırakacağını sanmam.

Berkin gecen sezon bir lig macında 15 dakika oynamıstı. Her topla bulustugunda hızlı ve olumlu seyler yaptı. A2'ye fazla bir oyuncu ve artık yavas yavas A takıma hazırlanmalı. Tugay hoca bu konuda isini bilir.

Berkin gecen sezon bir lig macında 15 dakika oynamıstı. Her topla bulustugunda hızlı ve olumlu seyler yaptı. A2'ye fazla bir oyuncu ve artık yavas yavas A takıma hazırlanmalı. Tugay hoca bu konuda isini bilir.

Üstelik daha 18 yaşında ve kendisinden 2 yaş büyüklerden bile daha iyi fiziğe sahip.

15 dakika kupa maçında şans buldu Trabzonspor'a karşı ve çok iyi oynadı.

Önce sol açıkta idi sonra sol beke geçti.

Umutlu olduğum gençlerden biri Berkin ve boşa çıkaracağını sanmıyorum hiç.

Adnan Polat ve ekibinin istifa ediceğini bilsem fark yemeye bile razıyım.

Şuta kurnaz adam, Galatasaray'ı çoktan çözmüştür. O yüzden şimdi dağılın.

Umit Karanın'da 6-0'lık Manisaspor macına kadar 4 golü yoktu.

Kayserispor sadece 6 gol yemiş, ligin en az gol yiyen takımı.Bu da benden olsun :ka23:

Bu macla birlikte cikisa gecsek diyorum...

Mete çok ikna edici :) Ben de 3-0 alacağımıza inanmaya başladım :)

Kayseri'ye 3 atarız, ondan sonra Beşiktaş'tan 2 tane yeriz. Yani kısaca bu filmin sonu yok. Sene sonuna kadar kaç mağlubiyet alacağız çok merak ediyorum. 15'i bulur mu acaba?

Alt biter beyler.

Handikaplı 1 olur.

Yenebiliriz de , yenilebiliriz de, berabere de kalırız. 3-0 yenilsekte sürpriz olmaz, yensek de sürpriz olmaz. Ama hiçbir zaman 3-4 maçlık bir seri yakalayamayız. Zaten bu maçı kaybedersek takım tamamen dağılabilir ve ligden düşer miyiz diye korkmuyorum çünkü Digitürk, TFF ne yapar eder bizi ligde tutar.

arkadaşlar biraz önce bu seneyi biraz inceledimde ilginç şeyler çıktı karşıma yazayım hemen;

sivas deplasmanı 2-1 mağlubiyet

bursa samiyende 0-2 mağlubiyet

daha sonra sanırım 4 senedir deplasmanda yenemediğimiz eskişehir deplasmanı geliyor herkes fark yeriz diyor umutsuzluk diz boyu veeee

1-3 gibi bir skorla galibiyet alıyoruz,

daha sonra antep takımını 1-0 ile geçiyoruz,buca deplasmanına gidiyoruz ordanda zorlanmamıza rağmen 1 golle 3 puan alıyoruz.

Daha sonra evimizde gayet iyi oynadığımın ibb ile oynayıp 3-1 kazanıyoruz daha sonra deplasmanda karabük takımına 2-1 kaybediyoruz sonraki hafta ankaragücü'ne samiyende 2-4 yeniliyoruz.Ardından hafta arası teknik drektör değişiyor takımda moraller bozuluyor herkez umutsuz bir daha ki hafta oynayacağımız rakip yaklaşık 10 senedir deplasmanda puan dahi alamadığımız ezeli rakibimiz fenerbahçe tabi herkez tarihi fark yiyeceğimizi hezimet alacağımızı sölüyorken çıkıp çatır çatır oynuyor hatta ve hatta katılmayan olabilir bu benim fikrim galibiyeti kaçırarak geri dönüyoruz sonraki hafta antalya galibiyeti vee yine trabzon ardından manisa mağlubiyeti acaba diyorum ki...:evilsmile::evilsmile::eek::gs::yoji:

Geri
Üst Alt