STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

Bu arada Cangelenin sozlesmesi 2014e kadar uzatilmistir. Hagiye telefon atabilirler tribunlerden, o telefonlari toplasin dagitsin cocuklara, mustafaya felan. :D

3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 fark.

Eski maçları izledim bugün Ligtvde. Cezalı olduğum için o an yazamadım ama paylaşmak istedim. 1-0 geriden son dakikaya kdar asılarak 2-1 yapabilen bir takım varmış çok değil 3-4 yıl önce Hagi ile. Mesele oyuncuda arkadaş. İstersen hocasız bırak (ki bunuda tecrübe ettik).

Eski maçları izledim bugün Ligtvde. Cezalı olduğum için o an yazamadım ama paylaşmak istedim. 1-0 geriden son dakikaya kdar asılarak 2-1 yapabilen bir takım varmış çok değil 3-4 yıl önce Hagi ile. Mesele oyuncuda arkadaş. İstersen hocasız bırak (ki bunuda tecrübe ettik).

Hakan Şükür ve Hasan Kabze'nin gol attığı maç değil mi? Aynı şeyi hissettim.

Hakan Şükür ve Hasan Kabze'nin gol attığı maç değil mi? Aynı şeyi hissettim.

Aynen Umut. Bak acıtasyon vs vs yapmıyorum. O zamanalr öğrenci idim ve 2-3 arkadaşla izlediğim bir maçtı. Maç sonuna kadar "kazanma" inancı vardı içimde. Tamam maç berabere bitti ama o inanç harika birşeydi. Hele Hasan'ın golü ve kenetlenme. Ne diyeyim, nerden nereyeee gözlerim doldu gerçekten.

Ben bu maçtan puan alırız diyorum

2*0 temiz yeniliriz.

Aynen Umut. Bak acıtasyon vs vs yapmıyorum. O zamanalr öğrenci idim ve 2-3 arkadaşla izlediğim bir maçtı. Maç sonuna kadar "kazanma" inancı vardı içimde. Tamam maç berabere bitti ama o inanç harika birşeydi. Hele Hasan'ın golü ve kenetlenme. Ne diyeyim, nerden nereyeee gözlerim doldu gerçekten.

Ben bir de o maçta yenildiğimizi düşünüyordum bugün izleyene kadar. Gökhan Ünal'ın parladığı maçtı o akşamki golünden sonra. O kadar ekonomik sıkıntıyla bile uğraşırken bu kadar aciz bir takım olmamıştık hiç.

Ufuk

Sabri-Neill-Servet-Insua

Barış-Ayhan

Elano-Emre-Kewell

Pino

Sakatlar ve kadro dışı oyuncularımızdan dolayı bu 11'le çıkacağız herhalde?

2 maçı kaybedersek adnan lar ne yapacak cok merak ediyorum....

Hiçbirşey olmaz dostum. Adamalr stadın kaymağını yemek istiyor. Olay bundan ibaret.

o stadda 50000 kisi onunde yuhalanmak istemez sanirim..

kesinlikle kazanmamız gereken bi maç.artık samiyen deplasman farketmiyo. takımlar bizi elini ,kolunu sallıyarak yeniyosa durumumuz her ne olursa olsun kazanmalıyız.

kayseri buyuklerden sadece bize dis geciremiyor.bjk ve fenerden son senelerde cok puan aldilar bizden az. kayserideki son 4 mac da berabere bitti.ben yine beraberlik bekliyorum 1-1

kayseri buyuklerden sadece bize dis geciremiyor.bjk ve fenerden son senelerde cok puan aldilar bizden az. kayserideki son 4 mac da berabere bitti.ben yine beraberlik bekliyorum 1-1

arda öyle bişeyki bizi son yıllarda yenemeyen takımlar artık yeniyo ,puan alıyo .yok efendim kayserinin bize şansı tutmuyomuş falan ...valla hiçte tutacağı bi zaman değil.kazanmalıyız.:)

arda öyle bişeyki bizi son yıllarda yenemeyen takımlar artık yeniyo ,puan alıyo .yok efendim kayserinin bize şansı tutmuyomuş falan ...valla hiçte tutacağı bi zaman değil.kazanmalıyız.:)

ins. kazaniriz. devre arasina kadarki butun maclari kazanmaliyiz.zor da olsa bunu yapabilecek gucumuz var.

Kayseri dengeli bir futbol oynar ve orta sahayı kalabalık tutarsa 90 dakika boyunca gol atamayız. Oyunun gidişini belirleyecek olan Kayseri'nin taktiği, bizim değil. Artı oynarsa kilit Elano olur.

Geri
Üst Alt