STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

Kayseri dengeli bir futbol oynar ve orta sahayı kalabalık tutarsa 90 dakika boyunca gol atamayız. Oyunun gidişini belirleyecek olan Kayseri'nin taktiği, bizim değil. Artı oynarsa kilit Elano olur.

elanodan iyi bir performans bekliyorum zaten. ilk golu kim atari da elano dedim. one gecersek pino da etkili olur

Normal bir sezonda Kayseri'nin veya herhangi küçük bir takımın maçı kazanma şansı ne kadarsa bizim de pazar günü maçı kazanma şansımız o kadar.

Pino'nun bundan sonra önceki maçlarda olduğu kadar rahat pozisyon yakalayacağını düşünmüyorum. Bir şekilde Pino'yu etkisiz hale getirmek için plan yapacaklardır. Trabzon ve son Manisa maçında çok etkili değildi. Pino'yu tuttuklarında gol varyasyonlarına girecek kimse yok. Artı Pino'ya gol pozisyonu hazırlayacak Elano'dan başka oyuncumuz da yok sayılır. Ama Pino soru işareti çok etkili olur mu bu maçta..

Bu maç kesin Kayserispor alır denilmez, Kayseri uzun süredir kaybetmiyor sonuçta rehavet olabilir. Biz de dengesiz bir takımız bekleriz bekleriz, 70'de fln sallarız alırız veya berabere biter. Yani hiç kestiremiyorum bu maçı ben. Ama gönlüm yenilmemizden yana.

elanodan iyi bir performans bekliyorum zaten. ilk golu kim atari da elano dedim. one gecersek pino da etkili olur

elano gitmeyi kafaya koymuş.öyle bir maç iyi bir maç kötü olmaz. bişeyde beklemiyorum ondan.sarp,barış,ayhan var diye elano kötü dememeliyiz. zaten bam kötü evet ama elano kendini gösterebilir.

Ya Şota herhalde td'leri akıllı bir plan kurarsa Galatasaray'ı yener. Bıraksın orta sahayı topun arkasına geçsin, Pino'ya ve Elano'ya dikkat etsin yeterli. Orta sahamız ara pası atamaz topu alır 1987 defa kendi aralarında yana ve geriye oynarlar. Eğer de hızlı adamları varsa topu aldıklarında rahat araya futbolcu kaçırabilirler. Yani bence iş Kayseri'de biz de değil, ne plan olursa olsun o günkü kadro ile işe yaramaz. Arda yok, Baroş yok, Misi yok vs. vs. Defansif çıkar gene. Dengesiz olursa fakat Kayseri, hayde diye üstümüze gelirse ya da olmadık yerden duran top vs. vs. bir gol bulursak buluruz.

Ya Şota herhalde td'leri akıllı bir plan kurarsa Galatasaray'ı yener. Bıraksın orta sahayı topun arkasına geçsin, Pino'ya ve Elano'ya dikkat etsin yeterli. Orta sahamız ara pası atamaz topu alır 1987 defa kendi aralarında yana ve geriye oynarlar. Eğer de hızlı adamları varsa topu aldıklarında rahat araya futbolcu kaçırabilirler. Yani bence iş Kayseri'de biz de değil, ne plan olursa olsun o günkü kadro ile işe yaramaz. Arda yok, Baroş yok, Misi yok vs. vs. Defansif çıkar gene.

valla istediği kadar dikkat alsın bize.yapacak bişey yok kazanmaktan başka.

valla istediği kadar dikkat alsın bize.yapacak bişey yok kazanmaktan başka.

Defansta çok dikkatli olurlar, konstrasyonları bozmazlarsa, Elano ve Pino'yu bozarlarsa bizim takım gol atamaz. Kendimizi kandırmayalım. Arda yok ve Baroş yok ve Misi yok. Ölü bir orta saha olacak Barışlı, Ayhanlı, Kewell'ın performansı kötü, Elano bilmiyoruz isterse oynar, istemezse oynamaz. Yani Kayseri sabırlı oynar ve bir şekilde Pino ve Elano'yu durdurursa bizim takım duran top vs. vs. dışında gol atamaz. Ekstra fizik gücümüz, takım ikinci yarı düşüyor.

Ufuk

Sabri-Neill-Servet-Insua

Barış-Ayhan

Elano-Emre-Kewell

Pino

Kadro bu olur herhalde..

Ufuk

Sabri-Neill-Servet-Insua

Barış-Ayhan

Elano-Emre-Kewell

Pino

Kadro bu olur herhalde..

Ali sakat cezalı falan değilse Ali'yi sağ beke alıp Ayhan, Barış, Sabri, üç orta saha ile de çıkabilir maça.

Edit: Ne sol beki :)

Defansta çok dikkatli olurlar, konstrasyonları bozmazlarsa, Elano ve Pino'yu bozarlarsa bizim takım gol atamaz. Kendimizi kandırmayalım. Arda yok ve Baroş yok ve Misi yok. Ölü bir orta saha olacak Barışlı, Ayhanlı, Kewell'ın performansı kötü, Elano bilmiyoruz isterse oynar, istemezse oynamaz. Yani Kayseri sabırlı oynar ve bir şekilde Pino ve Elano'yu durdurursa bizim takım duran top vs. vs. dışında gol atamaz. Ekstra fizik gücümüz, takım ikinci yarı düşüyor.

çok haklısın.o kötü bu kötü. eksiklerimiz var.futbolumuz zaten yerlerde sürünüyor. ama kazanmalıyız. bu kandırmak değil,gerekli birşey.

çok haklısın.o kötü bu kötü. eksiklerimiz var.futbolumuz zaten yerlerde sürünüyor. ama kazanmalıyız. bu kandırmak değil,gerekli birşey.

Hayır bence uzun vadede Galatasaray'ın çıkarları için bu maçı kaybetmeliyiz.

Kaybedilen puanlardan sonra muhtemelen okların Hagi'ye yöneleceği maç olacak.

Hayır bence uzun vadede Galatasaray'ın çıkarları için bu maçı kaybetmeliyiz.

bilmiyorum.sadece galatasarayın güzel bir futbolla maçı kazanmasını temenni ediyorum. ya da sadece kazanmasını.diğerlerinin de puanlar kaybetmesini.ne bilyim.. bir pazartesiyede mutlu başlamak isterim.:(

Hepimiz mutlu olmak istiyoruz da artık bu futbolculara paydos. Kayseri maçından sonra seviniriz sonra gene üzülürüz. Bir şekilde kaosun devamı gelmeli. Eğer Kayseri ve Beşiktaş maçını takımdan kovuluruz diye tüm ellerinden geleni yaparlar ve kazanırlarsa sonra gene yeniliriz vs. vs. Bu döngünün sonu yok artık kulüpte.

Bir süre boyunca pazar ve pazartesi günleri güne iyi başlayamayacağımız günler olucak gibi. Tek umut şu, gençler.

Ben de yürekten kaybetmemizi hatta fark yememizi istiyorum.

Hepimiz mutlu olmak istiyoruz da artık bu futbolculara paydos. Kayseri maçından sonra seviniriz sonra gene üzülürüz. Bir şekilde kaosun devamı gelmeli. Eğer Kayseri ve Beşiktaş maçını takımdan kovuluruz diye tüm ellerinden geleni yaparlar ve kazanırlarsa sonra gene yeniliriz vs. vs. Bu döngünün sonu yok artık kulüpte.

orası öyle tabi.ama bence iki maçıda kazanıcaz.elbet bu kötü gidişe dur diyecek bir kahraman ortaya çıkacaktır. bu da pino gibi.

Eğer oklar Hagi'ye yönelirse bu da Hagi'nin suçu. Servet ile Misi'yi kadro dışı aynı anda bırakabilirdi ve taraftarın tepkisi azalırdı. Gene kaybedeceği fazla birşey yok. Servet'i keser, Ayhan ya da Barış'ı vs. vs. oynatmaz, gençlerle çıkar, sonra olmadık sebepten Servet'i de kadro dışı bırakır ve kendine gelecek eleştirileri engeller. Yönetim bir şekilde tüm suçu üzerinden atmaya çalışacak, Hagi akıllı davranırsa bu süreçte takımdan kovulmadan yerinde kalır.

Geri
Üst Alt