STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

Eğer yenilirsek üst üste 3. yenilgi olacak bu.

Hicbir büyük takim üst üstte 3 yenilgi kaldiramaz.

Galatasarayimiz Kayseriden puan yada puanlar cikaracaktir.

Yeterki duran toplara dikkat edelim.

Egerki yenilirsek yönetim biter Besiktasta bize son hamleyi vurur küme kalmaya oynariz.

Buda biraz abartili olur.

Hicbir büyük takim üst üstte 3 yenilgi kaldiramaz.

Galatasarayimiz Kayseriden puan yada puanlar cikaracaktir.

Yeterki duran toplara dikkat edelim.

Egerki yenilirsek yönetim biter Besiktasta bize son hamleyi vurur küme kalmaya oynariz.

Buda biraz abartili olur.

Yensek nolacak ki?

Sadece güzel futbol olsun, ne galibiyet ne mağlubiyet istiyorum. Maçtan sonra kalkınca of ne maçtı be diyeyim istiyorum. Böyle oynasınlar canımı yesinler diyeceğimiz bir maç olur inşallah.

Sadece güzel futbol olsun, ne galibiyet ne mağlubiyet istiyorum. Maçtan sonra kalkınca of ne maçtı be diyeyim istiyorum. Böyle oynasınlar canımı yesinler diyeceğimiz bir maç olur inşallah.

Çok bekleriz daha...

Beklemekten de usandık ya arkadaş. Her hafta aynı istekle oturuyorum tv karşısına ama hep aynı hep aynı. Şu tv karşında oturduğumda duyduğum istek bile azıcık futbolcularda olsa olacak ama yok, adamlar iplemiyor. Dediğin gibi çok bekleriz valla ;)

aydının yeşil sahaya alerjisi var galiba sahada göremiyorum hiç

Takımın Kayseri'Ye varması lazımdı bir gün önceden.Giden kadroyu merak ediyorum.

quaresma sakatlanıp çıktı arkadaşlar maçın ilk yarısında, aynı yerden sakatlanmış bizim maçta oynamaz büyük ihtimalle...

Rakip takimin oyuncusu sakatlandi buna seviniyoruz, dustugumuz hale bakin. Umarim oynar Q7 ve gercek bir yildiz izleriz, gozumuzun pasi silinsin

Rakip takimin oyuncusu sakatlandi buna seviniyoruz, dustugumuz hale bakin. Umarim oynar Q7 ve gercek bir yildiz izleriz, gozumuzun pasi silinsin

oturup ağlayak mı kardeş, sevincez tabi oynamaması daha iyi hoş oynasada farketmez beşiktaşı yine yeneceğiz.

Şu 2 maçı alalım ve kurtulalım bu bunalımdan.

Kayseri ve Beşiktaş maçlarını mümkünse farklı kaybetmemiz geleceğimiz için daha hayırlı olacaktır arkadaşlar. Hatta bu yönetim gidene kadar tüm maçlarımızı farklı kaybedelim. Rezil olduk her alanda ya..

heee bu yönetim gitsin diye ligdende düşelim istiyorsanız.saçma saçma konuşmayın.yönetimi hiç kimse sevmiyor ama onlar gitsin diye yenilelim fark yiyelim demek ne oluyor,lütfen biraz düşünüp konuşalım

heee bu yönetim gitsin diye ligdende düşelim istiyorsanız.saçma saçma konuşmayın.yönetimi hiç kimse sevmiyor ama onlar gitsin diye yenilelim fark yiyelim demek ne oluyor,lütfen biraz düşünüp konuşalım

Bu sene nasıl olsa Avrupa kupalarına katılamayacağız, ligden de düşmeyiz çünkü bizden bile kötü kadrolu takımlar var. Üst üste 4-5 maçı farklı kaybedersek kurtuluruz belki bu yönetimden utanmaları varsa biraz da olsa.. Hiç bir yere varacağımız yok bunlarla. Bari daha da beter olalım da defolsun gitsinler.

Bu takım kimseyi yenemez kendinizi kandırmayın hiç bi şey oynamıyoz ki

maç bence ya 0-0 bitecek yada 1-0 biz kazan......:D

Kayseri ve Beşiktaş maçlarını mümkünse farklı kaybetmemiz geleceğimiz için daha hayırlı olacaktır arkadaşlar. Hatta bu yönetim gidene kadar tüm maçlarımızı farklı kaybedelim. Rezil olduk her alanda ya..

Saçma saçma konuşmayalım isterseniz, Yönetimi bende istemiyorum, ama fark yiyipte sokakta, iş yerinde vs. alaycı muamelere maruz kalmakta oynamıyorum. Azıcık yenelim, yönetimi bi şekilde yollatırız...

Galatasaray Kayseri'de

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kayseri Kadir Has Stadı'nda Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray, karşılaşmanın hazırlık çalışmalarını bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Bu akşam saatlerinde 1481 Incentive Organisation’un düzenlediği THY'nın özel seferiyle Kayseri’ye geçen ve otelde kampa girecek olan Galatasaray kafilesinde Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyesi Murat Yalçındağ da bulunuyor.

Kafilede şu futbolcular yer alıyor:

Aykut Erçetin

Ufuk Ceylan

Lucas Neill

Ali Turan

Çağlar Birinci

Gökhan Zan

Servet Çetin

Emiliano Insua

Hakan Balta

Sabri Sarıoğlu

Musa Çağıran