STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

----------------Ufuk---------------

Ali T.----Neill------Servet--------İnsua

---------Barış---------Ayhan----------

---Sabri-----------------------Elano---

---------------Kewell-------------------

---------------Pino----------------------

Tgrt Haber'e göre böyleymiş kadro. :o

valla maç saatinde uyuycam.maç bitiminde foruma gircem baktım başlıklarda maçın yıldızı batdal,pino vs yazarsa bende keyifle yazıcam.yorumları okuycam.

yensek mi yenilsek mi? hangisi bizim icin daha faydali olur? hic bilmiyorum vallahi.

su maca kadro yazmak dünyanın en sacma işi.

gercek galatasaraylılar,galatasarayı cok sevenler zaten bu senenın bıttıgının farkında kim cıkarsa cıksın sahaya

burda bence galatasarayın menfaatlerıne en uygun en hayırlı senaryo şudur:

-galatasaray kayseriye kaybeder.gelir içerde bjk ye de kaybeder.ve sonrasında olusacak olaylara(stadı yıkma,floryayı basma...) yönetim dayanamaz istifa eder.

galatasaray bu sene hangı macı kazanırsa kazansın bu sadece yonetımın menfaatlerıne uygun olur,onlara zman kazandırır.galatasarayın menfaatleri için gsnin maglup olması gerekıyor.hemde seri maglubıyetler

bana göre gs nın en hayrına olan senaryo budur.gelecek için...

Bu yaziyi cerceveleyip bi yerlere asmak lazim :D

----------------Ufuk---------------

Ali T.----Neill------Servet--------İnsua

---------Barış---------Ayhan----------

---Sabri-----------------------Elano---

---------------Kewell-------------------

---------------Pino----------------------

Tgrt Haber'e göre böyleymiş kadro. :o

............Ufuk............

Ali..... Neill.........Servet......Balta.

...............Barış.......................

......Sabri.............Ayhan........

Elano...............................Kewell.

...............Pino.................. diye çıkar herhalde. Gerçi Ali'yi oynatmazsa baskı olur üzerinde diye Emre Çolak falan da oynayabilir.

Yuppi bilmişim o zaman kadroyu, Insua dışında :) TGRT haber mevkilerini yanlış vermiş yalnız oyuncuların :)

Artık kendimizi bunlarla mutlu edelim, takım pek mutlu etmiyor bizi:(

hiç böyle umutsuzca galatasarayın maç günü gelmesin dediğimi hatırlamıyorum.biz pas geçsek

Yuppi bilmişim o zaman kadroyu, Insua dışında :) TGRT haber mevkilerini yanlış vermiş yalnız oyuncuların :)

Artık kendimizi bunlarla mutlu edelim, takım pek mutlu etmiyor bizi:(

Sen dizilişi yanlış yapmışsın kaybettin. :D Şöyle kadroya seviniyoruz, ne haldeyiz. :asd:

Sen dizilişi yanlış yapmışsın kaybettin. :D Şöyle kadroya seviniyoruz, ne haldeyiz. :asd:

Bizi bu hale düşürünler utansın :) Kadroya falan sevindiğimiz yok da az çok öğrendik Hagi'yi. Umarım kadro birşekilde değişir ve Emre falan ilk 11 başlar. Gerçi bu kadro ile çıkarsa ikinci yarı Ali-Emre ya da Ali-Battal değişikliği yapar duruma göre, Sabri'yi sağ beke çeker. Ezberledik gibi. Gerçi alternatifi de yok, Hagi ne yapsın. Yalnız dönüp yedek kulübesine bakınca kafasından geçenleri bilmek isterdim Hagi'nin. Büyük ihtimal bir sahaya bir de yedek kulübesine bakıp +18'lik küfürler ediyordur çok ağır :asd:

Bizi bu hale düşürünler utansın :) Kadroya falan sevindiğimiz yok da az çok öğrendik Hagi'yi. Umarım kadro birşekilde değişir ve Emre falan ilk 11 başlar. Gerçi bu kadro ile çıkarsa ikinci yarı Ali-Emre ya da Ali-Battal değişikliği yapar duruma göre, Sabri'yi sağ beke çeker. Ezberledik gibi. Gerçi alternatifi de yok, Hagi ne yapsın. Yalnız dönüp yedek kulübesine bakınca kafasından geçenleri bilmek isterdim Hagi'nin. Büyük ihtimal bir sahaya bir de yedek kulübesine bakıp +18'lik küfürler ediyordur çok ağır :asd:

Servet yine hayatının hatasını yapar umarım. Hatta direk kafa topunda fln kendi kalesine gol atar da yeniliriz. Çok istiyorum böyle birşey. Yoksa kurtulamıcaz. :D

Servetli, Ayhanlı, Barışlı günlere devam ederiz ekstrem birşey olmaz herhalde :)

Servet yine hayatının hatasını yapar umarım. Hatta direk kafa topunda fln kendi kalesine gol atar da yeniliriz. Çok istiyorum böyle birşey. Yoksa kurtulamıcaz. :D

Servet kendi kalesine gol atacağına gidip kafasını kale direklerine ya da rakip oyuncunun kramponlarına vursun, vurdursun.. Yoksa kurtulamayacağız.

Servet kendi kalesine gol atacağına gidip kafasını kale direklerine ya da rakip oyuncunun kramponlarına vursun, vurdursun.. Yoksa kurtulamayacağız.

Sakatlansın fln diye de umut edilebilir ama, biz Galatasaray taraftarıyız. Kimsenin sağlığına kastımız yok boşver, Servet kendini sabote edip gitsin, daha eğlenceli olacaktır böylesi.

Ooo 2008'de severdik, şimdi neden böyle oldu? 2000'li yıllarda da emreyi severdik.. İkisinin de bana göre hiç bir farkı yok. İnşallah bu formayı bi an önce geri alamayacağı şekilde çıkarır, biz de rahat ederiz.

bugün fotomaçta görürsünüz zaten eren albayrak galatasaraydaymış.

artık iş işten geçti.bari bikaç tane genç oynat hagi.cumhur-musa ikilisini dene mesela orta sahada.emreyi oynat.

inşallah bir mucize olmaz da adam akıllı yeniliriz...

Geri
Üst Alt