STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

inşallah bir mucize olmaz da adam akıllı yeniliriz...

Sizler için biraz yaşlıyım bu yüzden de fazla mesajım yok. Adnan Polat'ı günahım kadar sevmem. Hatta zamanında O ve Alp Yalman'a "Zatı devletleriniz Galatasaray'ı Bırakana kadar Galatasaraylılığımı askıya alıyorum" diye mesaj da çekmiştim. Ama, Adnan Polat Başkan olduğu zaman başka aday yoktu. Hagi'nin bu fikstürü kabul etmesi gibi o da başkanlığı kabul etti kendini ateşe attı. Şimdi durumlar o zamanki gibi değil. Stat bitti, riva bir kat daha değerlendi, şirketler birleşti... ve milletin iştahı kabardı. (Bizans oyunu terimi için Bizim kongreler tam tanım sayılır) O fırtınada gemiyi kaptansız bırakmayan adamın gitmesi için Galatasaray'ın yenilmesini istemek Galatasaraylılık değildir. Medyadaki bir sürü Galatasaraylı yazar kadar Galatasaraylı olmaktır. Durun bakalım isyan etmeden önce 14 yıl ben Galatasaraylıyım demeye çalışın ondan sonra Galatasaraylı olursunuz.

Sarp da yok Cana da yok Cumhur'u oynat eey Hagi

Sizler için biraz yaşlıyım bu yüzden de fazla mesajım yok. Adnan Polat'ı günahım kadar sevmem. Hatta zamanında O ve Alp Yalman'a "Zatı devletleriniz Galatasaray'ı Bırakana kadar Galatasaraylılığımı askıya alıyorum" diye mesaj da çekmiştim. Ama, Adnan Polat Başkan olduğu zaman başka aday yoktu. Hagi'nin bu fikstürü kabul etmesi gibi o da başkanlığı kabul etti kendini ateşe attı. Şimdi durumlar o zamanki gibi değil. Stat bitti, riva bir kat daha değerlendi, şirketler birleşti... ve milletin iştahı kabardı. (Bizans oyunu terimi için Bizim kongreler tam tanım sayılır) O fırtınada gemiyi kaptansız bırakmayan adamın gitmesi için Galatasaray'ın yenilmesini istemek Galatasaraylılık değildir. Medyadaki bir sürü Galatasaraylı yazar kadar Galatasaraylı olmaktır. Durun bakalım isyan etmeden önce 14 yıl ben Galatasaraylıyım demeye çalışın ondan sonra Galatasaraylı olursunuz.

Adnan Polat konusuna katılırım elini taşın altına koyan tek kişiydi o nedenle çok fazla yorum yapmam. Ama yönetim cidden berbat. Hele Sezgin için laf edemiyorum kesin ceza alırım.

Şu son dönemde klüp içinde çok oyun döndüğü kesin birşey. Çünkü klüp rahata ulaştı bazı konularda. Fakat yönetiminde dik durması lazımdı. Sezgin gitmesin diye çok adam küstürüldü. Adnan Polatın bana göre en büyük hatası Adnan Sezgindir. Buda tüm uğraşlarını yerle bir eden bir hatadır. Hatadan er yada geç dönersin hata olduğunu kabul edersin. Ama Adnan Polata göre Sezginden iyisi yok ve o bir hata değil. Bu sabit düşüncesi ile takımımızı büyüklükten çıkarmaya başladılar. İstanbulspor değil burası ki orda bile daha kaliteli oyuncular vardı. Son senelerde yerli kadromuz iyiden iyiye küçüldü hatta yok. 6 tane A kalite yabancın olsa ne yazar yanında kemikleşmiş kaliteli türklerin yoksa.

Bakıyorum sezgin e nerde 2. ligden nerde sözleşmesi biten varsa aldı geldi. Ve takımımızın tek yaptıkları büyüklüğüne zarar vermek. 1 gün önce yaptık dediklerine 1 gün sonra yapmadık demeleri vs vs. Beni bu adamlara karşı nefret noktasına getiren şeylerdir.

Bir başkan dik durur. Takımının hakkını yedirmez. Masa başı iş yapan futbolcularımıza nerdeyse küfür eden Hürriyetten dışarı çıkmıyorlar. Yanlı yayın yapıyor dediğimiz %100 futbola katılıyor vs vs.

Başkan dediğin her yerde zırt pırt görünmez. Göründüğü zamanda etkisi olur. Bizimki sanki umursanmayan sokaktaki dilenci modunda davranıyor. Bir kezde masaya vur yumruğu, son olay liseliler toplantı yapıyor. Yönetim toplantısı diyorlar 6 kişi ancak topluyorlar. Başkansız baş olmaz oturun yerinizde diyemiyorsun.

Daha niceleri var. 2 başlı bir yönetim kurulumuz var. Başkanlık için zemin hazırlama derdine düşmüş Helvacı ve Şardanın iki ayrı başı çektiği. Polat ise sadece izliyor olanları. İşte budur bu yönetime olan sevgisizliğimin nedeni.

Ortalıkta bir Ali Dürüst lafı var. O gelecekse 30 yıl daha Polat yönetsin ses etmem. Bu takım nasıl servet gibi armasını satana göre değil diyorsak; klüp zor durumdayken kaçan kongrelere gelmekten uzak duran hep bahane üreten şimdide alttan alttan zemin yoklayıp klüp karıştıranlara görede değil.

Ali Dürüst ve tayfasının ( bizim uefa kupasını alan asıl klüp sahibi olduğunu sanan 3-5 soytarı oyuncumuz varya) klüp ve futbol takımı üstünde etkileri giderek artıyor. Ben inanmıyorum Servetin vs o kadar zeki olduğuna onlar kendilerine abi dediklerinin dediği şeyleri uyguluyor. Ve klüp batana kadarda bu bizans oyunları sürecek. 5 kuruş etmeyen bir kongre grubumuz var. Ve buda düzelmez.

Küme düşme hattından uzaklaşmak için bu maçı almalıyız. :asd:

Yolda olacağım için izleyemeyeceğim maçı, bundan dolayı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

Of simdi Adnan Polat´in sifatini mi izleyecegim Tv´den ya. Tanidiginiz ikinci el bir sniper yok mu? :D

Servet yine hayatının hatasını yapar umarım. Hatta direk kafa topunda fln kendi kalesine gol atar da yeniliriz. Çok istiyorum böyle birşey. Yoksa kurtulamıcaz. :D

nebicim taraftarsin sen,yenilmemizi istiyorsun,taraftar dedigin kizsa bile protesto etse bile,arma sevgisi herseyden agir gelmeli,senin gibi iyigün taraftari olmaz olsun

Rahat ol.Başkan tatilde :asd:

Bu akşam saatlerinde 1481 Incentive Organisation’un düzenlediği THY'nın özel seferiyle Kayseri’ye geçen ve otelde kampa girecek olan Galatasaray kafilesinde Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyesi Murat Yalçındağ da bulunuyor.

Ne olursa olsun almamız lazım bu maçı.Kadroda yine Ayhan'lar,Barış'lar,Servet'ler vs. gibi oyuncular görev yapacak olsa bile artık yükselişe geçmeli.Bu takım Türk futbolunun lokomotifidir arkadaşlar!

Hiçbir şeyden utanmıyorsanız ki utanmıyorsunuz,Capone'nin yaptığı açıklamadan utanın.Bu takımı kimsenin bu hale getirmeye hakkı yoktur.Zamanında bu forma bu takım uğruna neler yaşamadık ki.Bu kadar kolay mı pes etmek hainlerin karşısında?

images

Eskiden sevgi vardı,oynanan oyuna saygı vardı, hırs vardı, mücadele vardı.Şimdi nerede o hırs?PS3'ün ekranında mı kaldı yoksa?

Arkadaşlar uyanın,bu maç sadece Sarı-kırmızılı 2 takımın mücadelesi olmaktan öteye gitmeli.Bilmem anlatabiliyor muyum?

...

Maçın favorisi kayseri servet gene satmazsa maçı berabere kalabiliriz

Galatasarayliyim deyip Galatasarayin yenilmesini isteyenler serefsizdir,simdi tutup bana ceza verirler birde,Acik acik Galatasarayin yenilmesini isteyenlerede ceza vermeyen modlara selamlarimi göneriyorum.

Simdi sana biseyler derdim ama neyse bosuna ceza almak istemiyorum.

Galatasarayliyim deyip Galatasarayin yenilmesini isteyenler serefsizdir,simdi tutup bana ceza verirler birde,Acik acik Galatasarayin yenilmesini isteyenlerede ceza vermeyen modlara selamlarimi göneriyorum.

İnşallah yeniliriz.

Yönetim gitsin diye inşallah yeniliriz demek gerçek Galatasaraylının içinde çelişkiler oluşturur burdaki soru Galatasaray'a olan sevgin mi daha büyük yoksa yönetime olan nefret mi ? ...

Yönetim gitsin diye inşallah yeniliriz demek gerçek Galatasaraylının içinde çelişkiler oluşturur burdaki soru Galatasaray'a olan sevgin mi daha büyük yoksa yönetime olan nefret mi ? ...

Adam Galatasaray'a olan sevgisinden yönetimin gitmesini istiyor.Yoksa ne diye nefret etsin

maşallah

Geri
Üst Alt