STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

Adam Galatasaray'a olan sevgisinden yönetimin gitmesini istiyor.Yoksa ne diye nefret etsin

O zaman Galatasaray'ın kötülüğünü isteyerek iyiliğe vesile olacağını sanıyor ama sonuçta kötü sonuçtan iyilik beklemek düz mantıkta mantık dışı

O zaman Galatasaray'ın kötülüğünü isteyerek iyiliğe vesile olacağını sanıyor ama sonuçta kötü sonuçtan iyilik beklemek düz mantıkta mantık dışı

Basit hesapla bu yönetimin 2.dönem alacağı max 20 puan olacağı için bugünlük 3 puanından feragat ediyor.Yeni yönetimle ve vizyon sahibi insanlarla önümüzdeki yıllar G.SAray adına daha yararlı olacaktır.Buradaki 3 puan G.Saray'ın geleceğini kurtarmaz ama yeni yönetim kurtarabilir.

Alacağımız her puan bunların süresini biraz daha uzatacak. İnşallah yeniliriz.

Galatasarayliyim deyip Galatasarayin yenilmesini isteyenler serefsizdir,simdi tutup bana ceza verirler birde,Acik acik Galatasarayin yenilmesini isteyenlerede ceza vermeyen modlara selamlarimi göneriyorum.

Bu yorumu yazmadan önce arkadaşların neden yenilelim dediklerini anlaman daha iyi olur.Niyetleri kötü değil.Tabiki kimse takımının yenilmesi için dua etmez.Bu sadece Yönetime ve bazı futbolculara bir sitemdir.Anlamadan yorum yapmamalısın.

Umarım Cumhur, Musa ve Emre Çolak gibi genç isimler şans bulur. Zaten öyle olmazsa maçın sonunu getiremiyorum.

Galatasaray'ın kolu kangren olmuş eğer o kolu kesmezsek tüm vücuda yayılacak ve ölecek ama kolu kesersek yaşamaya devam edecek.Yenilelim diyen arkadaşların fikirleri böyle yoksa kimse yenilelime şartlanmaz.

Galatasaray'ın kolu kangren olmuş eğer o kolu kesmezsek tüm vücuda yayılacak ve ölecek ama kolu kesersek yaşamaya devam edecek.Yenilelim diyen arkadaşların fikirleri böyle yoksa kimse yenilelime şartlanmaz.

Zaten olan olmuş şampiyonluk şansımız kalmamış yenilsek de yensek de farketmiyo açıkcası

Galatasarayliyim deyip Galatasarayin yenilmesini isteyenler serefsizdir,simdi tutup bana ceza verirler birde,Acik acik Galatasarayin yenilmesini isteyenlerede ceza vermeyen modlara selamlarimi göneriyorum.

bence biraz terbiyeli ol bizim yenilmemizi istememizin sebebi günü değil geleceği düşünmemizdendir bilmem anlatabildin mi ağır ol bence kimsenin Galatasaray'lılığını sorgulamayada hakkın yoktur unutma...:rolleyes:

Maçı izlemek istemiyorum, o derece soğudum futboldan. Hane halkı açar maçı, zorla izleriz artık. :o

Bakın bizim bir ruhumuz var. Bu ruhu öldürürsek bir yere varamayız ve diğer takımlardan farkımız kalmaz. Yönetim gidince takım daha iyi mi oynayacak? Sizle kimse 11 şampiyonluğumuz var sizin daha 7 diye dalga geçti mi? 11 şampiyonluğa 7 şampiyonlukla bile biz ruhumuzu savunurduk. Bu ruhla başarılar geldi. Hagi geldi diye Galatasaraylı olursanız, ruhunuz yoksa, Hagi TD oldu diye vaz geçersiniz. Unutmayın bazı şeyleri onaylamayabiliriz. ama anlayabiliriz.

Yine 2 gol yeriz her zamanki gibi.3 gol atarsak kazanırız maçı,2 gol atarsak berareber biter.Atamazsak yeniliriz

İnşallah fark yeriz, gerçekten bunu istiyorum sırf kulübün iyiliği için. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsak yönetimin ömrü daha da azalır, ama olur da fark falan atarsak o zaman kötü olur işte herşeyin üstüne bile geçebilir bu galibiyet...

İnşallah fark yeriz, gerçekten bunu istiyorum sırf kulübün iyiliği için. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsak yönetimin ömrü daha da azalır, ama olur da fark falan atarsak o zaman kötü olur işte herşeyin üstüne bile geçebilir bu galibiyet...

inşş fark yerizde yönetim biraz daha köşeye sıkışır bunu gönülden istiyorum...

----------------Ufuk---------------

Ali T.----Neill------Servet--------İnsua

---------Barış---------Ayhan----------

---Sabri-----------------------Elano---

---------------Kewell-------------------

---------------Pino----------------------

Tgrt Haber'e göre böyleymiş kadro. :o

Çok saçma bir kadro.

-----------Ufuk-----------

-Sabri--Servet--Neill--Insua

---------Ayhan-----------

--Elano------------Aydin--

---------Emre C.----------

-----Harry----Pino---------

Şu kadroyu bir denesek fena olmaz.

Gittim sırf üzülmemek için İddaa'da handikaplı Kayserispor'a oynadım .6,00 oran da vardı . Umarım adnan sezginin bir icraatı ilk defa memnun eder beni.Hem kendisi gider hemde maddi bir yararı dokunur gider ayak . Taraftarı düşünmeyen futbolcuyu ben hiç düşünmem.

Gittim sırf üzülmemek için İddaa'da handikaplı Kayserispor'a oynadım .6,00 oran da vardı . Umarım adnan sezginin bir icraatı ilk defa memnun eder beni.Hem kendisi gider hemde maddi bir yararı dokunur gider ayak . Taraftarı düşünmeyen futbolcuyu ben hiç düşünmem.

O zaman galip geliriz.

bu futbolla bankasyadakii takımlar bile ezer geçer bizi. çok acaip maçlar oynanıyor bankasyada. IngilterePremierLig maçları gibi aynı :D

Geri
Üst Alt