STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

Yönetim zaten istifa etmeyecek,rakibi tutan benim gözümde gercek taraftar degil,biraz dikkatli yorum yaz.

yaa bırakın bu savunmaları. rakibi tutmak ne için acaba. şuan takım yanlız sportif başarı değil vizyon açısından her açıdan yerle bir olmuş durumda kötü olan sadece kadronun kazmalarla dolu olması değil yada ligdeki sıralama değil. kötü olan şuan takımdaki yöneticisinden teknik heyetine kadar takımın başında bulunan adamların düşünce yapısı. ayrıca hagi benim gözümde bitmiştir. misimovici kadro dışı bırakırsın ona birşey diyemem ama servet hala ilk 11 e oynuyorsa benim için bitmiştir ben haginin yararlı olacağını düşünmüyorum.

Ne zaman şampiyonuz diye bagırsak kursagımızda kalıyor söylesene bize başkan takım niye oynamıyor?

Alıntıdır carsıdan.

Rakip takımı destekleme diye bi olay yok.Saçma sapan mesajlar atmayın.Yenersek neyse de, yenilmemiz kesinlikle daha hayırlı olacak.

Bu mac berabere bitecek galiba

Bir Kayserili olarak Kayserisporu cani gonulden destekliyorum. Hadi Kayseri millet sampiyon gorsun

iki maci kaybedersek mali komgre subat ayinda genel kurul olur

Avatarında maç günleri New York'u görünce Lombardi's ve Grimaldi's geliyor aklıma ama buralarda öyle pizza bulmak mümkün olamıyor maalesef :(

Basit hesapla bu yönetimin 2.dönem alacağı max 20 puan olacağı için bugünlük 3 puanından feragat ediyor.Yeni yönetimle ve vizyon sahibi insanlarla önümüzdeki yıllar G.SAray adına daha yararlı olacaktır.Buradaki 3 puan G.Saray'ın geleceğini kurtarmaz ama yeni yönetim kurtarabilir.

bu yönetimin geleceği kurtaramaması ihtimal dahilinde olduğu gibi gelecek yönetiminde daha kötü durumları getirebilmesi ihtimal dahilinde olur. Gelen hep gideni aratmıştır . Faruk Süren'den beri şimdiye kadar hangi yönetim bi öncekinden daha iyi oldu sanki ...

Ali Turan oynamasinda,kim oynarsa oynasin

İsterse fark yiyelim isterse 1 farkla kaybedelim. Hep diyoruz, kimse Galatasaraydan büyük değil. Ne yönetimdeki adamlar ne de sahadaki ruhsuzlar. Ben takımımın yenilmesini hiçbir koşulda hazmedemem sonucunda yönetim gönderecekte olsa. Sanki onlar farkında değil ya da sanki biz şampiyonluk maçına çıkıyoruz. Hepsi farkında ve belli amaç için hala istifa etmediler malum "para". Bu sebeb ile, yenilmemizi istemiyorum. Küme düşsekte bu düşüncem değişmeyecek. Elbet her inişin bir çıkışı vardır.

bu yönetimin geleceği kurtaramaması ihtimal dahilinde olduğu gibi gelecek yönetiminde daha kötü durumları getirebilmesi ihtimal dahilinde olur. Gelen hep gideni aratmıştır . Faruk Süren'den beri şimdiye kadar hangi yönetim bi öncekinden daha iyi oldu sanki ...

Galatasaray tarihinde 30 yıl sonra en kötü sezonu.Daha kötü olma ihtimali yok

Bu maçla yönetim gitmez, Kayseri + BJK maçları yönetimi koltuğundan eder.

Diyelim mucize filan oldu yönetim istifa etti,,, Helvacı'mı koyacak adaylığını, öztürk'mü.. İkisi birden koyarda Helvacı seçilirse o zaman şenliği görün siz... Öztürk'ü pek tanımam ama Helvacı'nın A.Polat'tan daha iyi olamayacağını biliyorum..

başka birileri çıkabilir mi başkan adaylığı için?

eskişehir bizden iyi oynuyor...

şuan ts ile maçı var

yüzsüzlük benimki değil mi görevimin başındayım derse ne olacak? vuracakmısınız adamı? yenildiğimizle kalacağız

O der de görevimin başındayım diye de, biri de çıkıpta hangi görev diyemez, bu takımn hali ortada sen ne yapıyorsun diyemez, stadı da bu yaptırmış peki sen ne yaptın bunca yıl diyemez... Benim anlamadığım, hadi biz göremiyorduk bu takımın başındakilerinin kötü olduğunu da, o yönetim kuruluda mı göremiyordu kallktı bi daha seçti Polat'ı ? Öztürk'ün nesini beğenmediler acaba ya da Polat'ın nesini sevdiler bunu bi tartışmak lazım bence..

Geri
Üst Alt