STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

Diyelim mucize filan oldu yönetim istifa etti,,, Helvacı'mı koyacak adaylığını, öztürk'mü.. İkisi birden koyarda Helvacı seçilirse o zaman şenliği görün siz... Öztürk'ü pek tanımam ama A.Polattan daha iyi olamayacağını biliyorum..

başka birileri çıkabilir mi başkan adaylığı için?

Zaten bizi klasik başkanlık sistemi kurtarmaz.Geniş bir konsorsiyum kurtarır.Önde gelen isimlerin bir çatı altında toplanması lazım.Ali Dürüst,Mehmet Cansun,Ünal Aysal,Faruk Süren gibi isimlerin bir çatı altında bir araya gelip köklü çözümler üretmesi lazım.Genel kurul içerisinde bir denetleme mekanizması kurulması gerekir.Sürekli para getirecek projeler üretilmeli.Düze çıktıktan sonra denetim altında olabilecek bir Ceo tarafından klüp yönetilmeli.Yoksa klüpte kavga gürültü en önemlisi rant bitmez.İş tamamen profesyonellere bırakılmalı,reklam peşinde olan Başkanlara değil.

O der de görevimin başındayım diye de, biri de çıkıpta hangi görev diyemez, bu takımn hali ortada sen ne yapıyorsun diyemez, stadı da bu yaptırmış peki sen ne yaptın bunca yıl diyemez... Benim anlamadığım, hadi biz göremiyorduk bu takımın başındakilerinin kötü olduğunu da, o yönetim kuruluda mı göremiyordu kallktı bi daha seçti Polat'ı ? Öztürk'ün nesini beğenmediler acaba ya da Polat'ın nesini sevdiler bunu bi tartışmak lazım bence..

Polat çok az farkla kazandı.Bi daha ki seçimi kazanması imkansız zaten.

Diyelim mucize filan oldu yönetim istifa etti,,, Helvacı'mı koyacak adaylığını, öztürk'mü.. İkisi birden koyarda Helvacı seçilirse o zaman şenliği görün siz... Öztürk'ü pek tanımam ama A.Polattan daha iyi olamayacağını biliyorum..

gördüğünüz gibi yönetim gitsin diyebiliyoruz da yerine getirecek alternatifimiz yok.

Çağlar ve Musa yine yok;

Çağlar Birinci ve Musa Çağıran Kayseri Galatasaray Store’daydı

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Çağlar Birinci ve Musa Çağıran, bu akşam oynanacak Kayserispor maçı öncesinde Kayseri Galatasaray Store'da taraftarlarımızla buluştu. Galatasaraylı taraftarların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Çağlar Birinci ve Musa Çağıran, Galatasaray lisanslı ürünleri imzalarken, taraftarlarla fotoğraf çektirip, sohbet etti.

İki futbolcu etkinlikte soruları da cevaplandırdı. Bu akşamki rakipleri Kayserispor’un güçlü bir ekip olduğunu belirten Musa Çağıran, zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını belirtti. Genç futbolcu, Teknik Direktör Gheorghe Hagi’nin tüm futbolcularla yakından ilgilendiğini de sözlerine ekledi.

Çağlar Birinci ise sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle takıma geç adapte olduğunu dile getirerek, takımla çalışmalara yeni başladığı, adaptasyon süresini kısa zamanda aşmak istediğini belirtti.

Çağlar Birinci ve Musa Çağıran Kayseri Galatasaray Store’daydı - 21.11.2010 15:42 (SPOR TOTO SÜPER LİG) / Galatasaray.org

Zaten bizi klasik başkanlık sistemi kurtarmaz.Geniş bir konsorsiyum kurtarır.Önde gelen isimlerin bir çatı altında toplanması lazım.Ali Dürüst,Mehmet Cansun,Ünal Aysal,Faruk Süren gibi isimlerin bir çatı altında bir araya gelip köklü çözümler üretmesi lazım.Genel kurul içerisinde bir denetleme mekanizması kurulması gerekir.Sürekli para getirecek projeler üretilmeli.Düze çıktıktan sonra denetim altında olabilecek bir Ceo tarafından klüp yönetilmeli.Yoksa klüpte kavga gürültü en önemlisi rant bitmez.İş tamamen profesyonellere bırakılmalı,reklam peşinde olan Başkanlara değil.

Tamamen katılmakla birlikte geçen seçimde Öztürk propagandasını yanlış hatırlamıyorsam M.unt'ın ceo'lugunu yapmış, ayrıca barca'nın satıs dırektorlugunu yapmıs, bi de bir kişi daha vardı onu hatırlayamadım neyse,bu isimlerle seçime girmiş ve Öztürk seçilmemişti... Neden sorusunu kimse sordu mu kendine peki neden Polat seçildi diye? Kendi adıma düşününce çıkamıyorum işin içinden bi tarafta Polat bi tarafta bu isimler ve başkan tekrar Polat..

Garip...

hocam onu bilmiyorum ama Professenellik Adnan Sezgin ile olucağına Peter Kanyon ile olsun.

Tamamen katılmakla birlikte geçen seçimde Öztürk propagandasını yanlış hatırlamıyorsam M.unt'ın ceo'lugunu yapmış, ayrıca barca'nın satıs dırektorlugunu yapmıs, bi de bir kişi daha vardı onu hatırlayamadım neyse,bu isimlerle seçime girmiş ve Öztürk seçilmemişti... Neden sorusunu kimse sordu mu kendine peki neden Polat seçildi diye? Kendi adıma düşününce çıkamıyorum işin içinden bi tarafta Polat bi tarafta bu isimler ve başkan tekrar Polat..

Garip...

Nesi garip.Hiç bi camiada durup dururken başkan değişmez.Buna rağmen A.Öztürk bu kadar oy aldıysa başarılıdır.

Tanımadığın biri hakkında nasıl böyle bir fikre sahipsin ve Adnan Polat yönetiminin 3 yılda Galatasaray adına iyi sayılabilecek 3 şeyi söyler misin ?

Kim diyor yok diye yahu.En basitinden Ali Dürüst başkan olur

Ali Dürüst başkan olabilecek yeteneklere sahip değil bence. İyi bir Galatasaraylı olmak başka, iyi bir yönetici olmak başka, Galatasaray Başkanı olmak başka. Hızlı karar verebilen bir insan değil ne yazık ki

çağlar ve musa yok

Tanımadığın biri hakkında nasıl böyle bir fikre sahipsin ve Adnan Polat yönetiminin 3 yılda Galatasaray adına iyi sayılabilecek 3 şeyi söyler misin ?

Renktaş orada cümle bozuklugu var benim hatam düzelttim zaten mesajı, Öztürk'ü pek tanımam ama Helvacı'nın A.Polattan daha iyi olamayacağını biliyorum.. bu olmalıydı dogrusu..

tanımadığın biri hakkında nasıl böyle bir fikre sahipsin ve adnan polat yönetiminin 3 yılda galatasaray adına iyi sayılabilecek 3 şeyi söyler misin ?

i.2012-2012-2012 :D

Ali Dürüst başkan olabilecek yeteneklere sahip değil bence. İyi bir Galatasaraylı olmak başka, iyi bir yönetici olmak başka, Galatasaray Başkanı olmak başka. Hızlı karar verebilen bir insan değil ne yazık ki

Bu klüpte A.Polat başkan olduysa herkes olabilir.A.Polat'ın birşeye hızlı karar verdiği söylenemez.Doğru dürüst kadro dışı bile yapmadılar.

Geri
Üst Alt