STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

Renktaş orada cümle bozuklugu var benim hatam düzelttim zaten mesajı, Öztürk'ü pek tanımam ama Helvacı'nın A.Polattan daha iyi olamayacağını biliyorum.. bu olmalıydı dogrusu..

Evet tamam editlemişsin şimdi gördüm . Bu dediğinde haklısın ben de bu yönetimden kimseyi gelecek dönemde görmek istemiyorum zaten pek bu işe yeltenen de olamaz gidişleri feci olacak gibi.

Evet tamam editlemişsin şimdi gördüm . Bu dediğinde haklısın ben de bu yönetimden kimseyi gelecek dönemde görmek istemiyorum zaten pek bu işe yeltenen de olamaz gidişleri feci olacak gibi.

bu arada senin avatarında nuri'nin yanında ki düşündüğüm kişi mi :)

Gereksinmeler liderleri yaratır. Adnan Polat kimse sahip çıkmadığı için tek aday olarak seçildi, ikincisinde yerini sağlamlaştıracak tedbirler aldı. Her zaman bir B planı var. Bülent kaptanı yem etti, Hagi'yi yem etti Kendi duruyor. şu anda onu alt edip başa geçebilecek kimse görünürde yok ne yazık ki.

Yeni bir maç, Ali Turan nedeniyle yaşanacak yeni bir sinir krizi. Pasiflorayı yanıma aldım bu sefer, Allah bu adama Galatasaray formasını layık gören zihniyeti nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Gereksinmeler liderleri yaratır. Adnan Polat kimse sahip çıkmadığı için tek aday olarak seçildi, ikincisinde yerini sağlamlaştıracak tedbirler aldı. Her zaman bir B planı var. Bülent kaptanı yem etti, Hagi'yi yem etti Kendi duruyor. şu anda onu alt edip başa geçebilecek kimse görünürde yok ne yazık ki.

Herhangi bir x isim aday olsa başkanlığı alır.Adnan Polat devri bitti.Bunu kendide biliyor.Kendine güvenen başkan güven oylamasına gider.A.Polat için imkansız bu durum

Herhangi bir x isim aday olsa başkanlığı alır.Adnan Polat devri bitti.Bunu kendide biliyor.Kendine güvenen başkan güven oylamasına gider.A.Polat için imkansız bu durum

bu başkanlığın süresi ne kadar ya da şöyle sorayım, öbür seçim tarihi ne zaman normal şartlarda?

Eşkişehir bile bizden iyi top oynuyor bu arada... 2 tane kaçırdılar %100'lük.. bizim geçen maç %80'lik var mıydı pozisyonumuz ?

herkese merhaba, bu akşam inanıyorum ki galatasaray maçı 0-2 kazanacak.

(bu ilk mesajım şanslı gelir umarım)

2012 olması lazım.

ohooo 2012'yse sen olsan istifa eder misin yüzsüzsen filan.. bu durumda takımın maglubiyet ve maglubiyetlerini istemekten baska bir cozum goremiyorum... of yonetim of ne hale soktun takımı da bizi de...

dolayısıyla bu yönetimin gitmesi başka şey yenilmemiz başka. sinir yapmadan takımımızı destekleyelim. Ne demiş adam "İhtimaldir devletlüm belki derya tutuşa"

kim ne yapacak anlamadım?!

Yeni bir maç, Ali Turan nedeniyle yaşanacak yeni bir sinir krizi. Pasiflorayı yanıma aldım bu sefer, Allah bu adama Galatasaray formasını layık gören zihniyeti nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Ali Turan kayserinin kaptanı defansın bir numaralı adamıydı Kayseride 6 aylık süre çok kötü geldi ona.

dolayısıyla bu yönetimin gitmesi başka şey yenilmemiz başka. sinir yapmadan takımımızı destekleyelim. Ne demiş adam "İhtimaldir devletlüm belki derya tutuşa"

herşeyin hayırlısını dilemekten başka yapılacak birşey yok o halde.. en yukarda bi adam olsa buyursa ki tiz dağıtın bu beceriksizleri diye o zaman da hep bir ağızdanda biz deriz : Emrü ferman hazreti menlehül emrindir ;)

Nasıl cıkıyoruz lig tv ne dedi kadroya?

--------------------UFUK-------------------

Sabri--------Neill-------Ali----------Çağlar

-----------Musa--------Barış-------------

Elano-----------Pino------------Emre

------------Batdal-----------------------

Umarım böyle çıkarız

Geri
Üst Alt