STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

İddaa'da 0 verdim ama kadroyu gördümde keşke 1 deseymişim

sürpriz olmaz yeniliriz

Bratu,Tamas,Petre'den kaliteli isimler sahada sakın yadırgamayın Hagi'yi.Felix Magath'ın gözdesi olan Misimoviç bu hallere düştüyse Messi gelse ne yazar bu takıma.Ona da bir kulp takılırdı kesin.

Gs'nin yeni transferi Messi ; Ayhan,Mustafa ve Barış'ın okey masasına oturmayı reddettiği için süresiz kadro dışı kaldı.

Okeye 4.olmam 1. olurum diyen Messi , Mustafa abi taşları bile geriye oynarken,Ayhan abi bitmemiş elini açarken , Barış kardeşim ıstakaya bile taş dizemezken daha ne yapıyım bende annemin evine dönüyorum. dedi

Skor tahminim 2-0 kayseri maç alt biter iddaa sever arkadaşlar kuponlara eklesin.

Maç başlamadan nasıl maç verilir'in kadrosu !!!!

Ufuk Ceylan, Ali Turan, Lucas Neill, Servet Çetin, Hakan Balta, Barış Özbek, Sabri Sarıoğlu, Ayhan Akman, Elano, Kewell, Pino

Kayseri'li taraftarlar kadroyu duyunca galibiyet sevincine çok erken başlicaklar :mad::mad:

Bence basa bas gecer ve zorlariz Kayseriyi. Bizimkiler gününde olucak bence. :D

Bu maçtan Galatasaray adına çıkabilecek en iyi sonuç, Servet ve Ali Turan'ın hataları yüzünden goller yeyip yenilmektir.

hagi den hemen öyle musayı cumhuru ve diğer oynaması gerekirken oynamayanları birden oynatmasını beklemeyin. şimdi öyle bir ortam yok. ancak devre arası kampta olur .bu musalar,cumhurlar. şimdilik sadece sahaya çıkanların galataray takımını oluşturduğunu unutmayın.çünkü bu servet 2008de takımın baştacıydı,bu pino feneri madara etmişti hemde tek başına ,bu sakatlıktan yeni çıkan kewell bordeaux maçında harikalar yaratmıştı. bu elano fener maçında iyiydi. ayhan 2008de sakatlıktan çıkıp ortasahada en önemli adam konumundaydı. bu barış ilk geldiğinde savaşçı kimliğiyle ön plandaydı. takım hala duryo. önemli olan galatasaray oludğunu unutmamak. geriye düşsen bile yılmamak.

Insua'dan ne istiyorlar çözemedim.Adam ne yapsa yaranamıyor...

Benim anlamadigim bu genc oyuncular ne zaman hazir olacak? Bu adamlar oynamadan zaten hazir olamazki? Birkac mac feda edeceksinki hazir olacaklar

off kadroya bak umutlarim cicek acti:)

beyler bugün gene kepaze olacağız kadroya gel :asd:

galatasaray-pino-kewell-haberleri-7-eylul-201-19494h.jpg

Bizi Kadi Has'tan sadece Pino çıkarır

IBB'de iki dakikada iki gol :)

Evet Insua...elinden geleni yaptı şimdiye kadar bence.

Bırakın ben yöneteyim şu takımı, taraftar daha mutlu olur.

Bence son 9 yılın nerdeyse tüm GS,FB,BJK maçlarını izlemiş biri olarak 12 maçta 6 mağlubiyetten daha fazlasını almazdı çıkardığım 11'ler

Geri
Üst Alt