STSL 10/11 H:13 | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 21 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:13 | Kayserispor - Galatasaray | 21 Kasım | 19.00

Maçı kazanmak problem değil, hatalardan ders alamıyoruz. Bu kadro belki bu maçı kazanabilir ama bize başarıyı garanti edemez. İki maç içinde yine hazin bir yenilgiyle başlarız veriştirmeye...

Şu an içinde bulunduğumuz kısır döngü.

gerets zamanını çok özlüyorum ne güzel maç 0-0 ken yada yenik durumdayken ümit karan sahneye çıkardı 2 gol atardı kazanırdık. ya da hasan kabze ,necati vardı şükür vardı.

-----------ufuk------------

a.turan-neİll-servet-h.balta

----------ayhan-------------

----sabrİ--------bariŞ------

--elano---------------kewell

-----------pİno---------------

Doğru diziliş budur.

yok sen algilayamiyorsun demedim ahmet

nasil anlamak istedigine bakar dedim

benim gibi dusunenler icin celiski olmadigina eminim

Adamlara topçu değil diyorsun. Olaiblir, kazmadırlar sana göre. O zaman yaptıkları hataları "sabotaj" diye nitelemen mantıksız oluyor. Adam yeteneksiz, FR varken de yapıyor hatayı Hagi varken de.

Bir de madem bu kadar yetersizler nasıl oluyor da sıkışınca iyi oynuyorlar falan bunlar hep çelişki benim gözümde.

Neyse reis maç başlıyor kanser olcaz zaten az sonra daha da sıkmayalım canımızı...

Rijkaard'a yapılan bir eleştiri;

Hala Kewell, Balta, Servet, Ayhan, Ali Turan oynuyor. Ulan futbolu bilmiyorsun be adam. Bunları oynatacağına alt yapıdan adamları koysana oraya !

Rijkaard oynatmayınca art niyet aranır, Hagi oynatmayınca hazır değildir ki oynatmıyor denir. Görün artık şu gerçekleri. Rijkaard'ı harcadınız, şimdi Hagi gidecek. Daha sonra Hagi'nin yerine gelen efsane gidecek. O gidecek, bu gidecek..

Sol kanatta baya dinamikmis, Balta-Kewell vay anam vay.

Hakan 15 dk sonra depar atamaz hale gelir, gerci onun depar attigi hic olmiyor.

Kewell ikidebir calim dener ama bir kere bile adami gectigi, etkili birseyler yaptigi olmaz. Ilginc olan sey ise, gecemedigi halde, gecemiyecegini bildigi halde tekrar tekrar denemesi.

Rijkaard'a yapılan bir eleştiri;

Hala Kewell, Balta, Servet, Ayhan, Ali Turan oynuyor. Ulan futbolu bilmiyorsun be adam. Bunları oynatacağına alt yapıdan adamları koysana oraya !

Rijkaard oynatmayınca art niyet aranır, Hagi oynatmayınca hazır değildir ki oynatmıyor denir. Görün artık şu gerçekleri. Rijkaard'ı harcadınız, şimdi Hagi gidecek. Daha sonra Hagi'nin yerine gelen efsane gidecek. O gidecek, bu gidecek..

:tiphat:

Ali Turan-Servet ve Hakan Balta'nın rezalet ötesi oynamalarını o kadar çok istiyorum ki anlatamam..

Hagi ile geleceğin adımlarını atıyor(!) Ali'den Ramos; Servet'den Pique; Ayhan'dan Xavi; Barış'dan Iniesta yaratacak. Gençler hiç umutlanmasınlar boşuna, 30 puan da

geride olsak, Hagi de ileriye bakacak vizyon yok.

Skoru alayım telaşı var Hagi'de ama daha hala kendi ayağına sıktığının farkında değil.

Hakan 15 dk sonra depar atamaz hale gelir, gerci onun depar attigi hic olmiyor.

Kewell ikidebir calim dener ama bir kere bile adami gectigi, etkili birseyler yaptigi olmaz. Ilginc olan sey ise, gecemedigi halde, gecemiyecegini bildigi halde tekrar tekrar denemesi.

en azından pes etmiyor

bu maçtaki her sonuç lehimize bence. yenilirsek,fark yersek ayhan ,barış,kewell kesin gidici,sarbda oynamasa bile öyle .servetde gidebilir .elano zaten kendi dedi gidicem diye. yönetim gider yani kazanırsakda biz moralli oluruz. belkide ilk kıpırdanmalar başlar.

Zaman felan lazım değil.Direk 11 den adam kadro dışı bırakıyorsan birşeyler başlamıştır.Bu maça Pino-Batdal çıkılmalıydı.

Gol atamıyoruz gol

Batdal yeterli değil bence. Ama Barış-Ayhan-Sabri üçlüsünden biri iptal edilip Emre Çolak konulabilirdi...

Şu an içinde bulunduğumuz kısır döngü.

Aynen. Bu kısır döngüleri bitirmek istemiyoruz, daha doğrusu kısır döngüyü göremiyoruz, sürekli hatası olmayan oyuncularda suç arıyoruz.

su takıma bak anam avradım olsun rezillik abidesi.

Bu takım için şu kadar sayfa yorum yapmaya değmez.

Adamlara topçu değil diyorsun. Olaiblir, kazmadırlar sana göre. O zaman yaptıkları hataları "sabotaj" diye nitelemen mantıksız oluyor. Adam yeteneksiz, FR varken de yapıyor hatayı Hagi varken de.

Bir de madem bu kadar yetersizler nasıl oluyor da sıkışınca iyi oynuyorlar falan bunlar hep çelişki benim gözümde.

Neyse reis maç başlıyor kanser olcaz zaten az sonra daha da sıkmayalım canımızı...

niye mantiksiz olsun

her mac bu mactaki elinden geleni yapmamasi serefsizlik degilse gozunde bence etik degerlerini gozden gecir

sorun her mac yapabileceklerinin en iyisini yapmamalari

farkettiysen yenerler kesin demedim

yenilmeyiz dedim

bunun pek yetenekle alakasi yok barcelona ile oynamiyoruz

gecelim bu celiski olaylarini

ne dedigimizin farkindayiz saatlerce anlatmaya gerek yok

ayrica GS icin yeteneksiz olan futbolcu Kayseri ile berabere kalamayacaklarmi

yada bahsettigimiz 3-4 kisidenmi olusuyor takim

Maç sonu Adnan Polat; Gerekli transferleri yapacağız, tek rakibimiz Fenerbahçe, zaten aramızda fazla puan farkı yok.

Maç sonu Mehmet Helvacı; Sürekli toplantı yapıyoruz.

Maç sonu Sergen Yalçın; Galatasaray Kewell-Elano-Pino yüzünden bu halde. Bana göre Bank Asya kalitesinde 3 oyuncu.

Maç sonu Hakan Ünsal; Gördük ki, Servet-Barış-Ayhan olmasa bu takım her maç fark yer.

Maç sonu Ahmet Çakar; Hagi'nin giyim zevki yok, o ceket ne öyle?

Maç sonu Gökmen Özdenak; eeeee amuaaagooaa

Yalnız maç sonucu ne olursa olsun bu adamlar hep bunu söyleyecekler. Aslında bizi sıkan bu galiba

Geri
Üst Alt