STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray - Beşiktaş | 28 Kasım | Devre Arası

Cana çok iyi. Sarı kart gördüğü pozisyonda faul bile yoktu bence. Ali Turan her zamanki gibi rezalet. Sabri'yi ilerde kullanınca 10 kişi oynuyoruz. Sağ bekten başka bir yerde oynayamaz Sabri. Neyse, tek umudum Baros..

Bu kadar kötü beşiktaşa bile gol atamıyoruz. Ne oynadığımız ne yapmak istediğimiz belli değil. Bank asya takımları gibi atağa kalkıp paslaşıyoruz.

kusua bakmayin ama ali turan baltadan iyi futbolcu

adam ugrasiyor bindirme yapiyor falan

balta kewelldan kufur yedi bir guzel

onu bombos pas atacak gosteriyor hakan geri geri yruyor

bir bindirme yap lan bir mactada bir orta falan yap

sabri gibi bir adamın varken neden bekte ali turanı oynatırsın be adam.

Cana faul yapıp itiraz ediyorsa bilinki faul değildir..Faul yaptığı zaman hemen uzaklaşıyor.

Suc Ali'de degilki. Suc onu sagbekde oynatadanda, yani Hagide !

Çok temposuz oynuyoruz. Haginin oynatmamak sistemi üzerine çıkardığı kadroyla ancak bu kadar oynanır. Elanoyu sahada göremedim. Kewell etkiliydi. Sabri istekliydi. Eldeki malzeme bu arkadaşlar ne derseniz deyin. Takım kalitesi bu gol atacak adam yok şu kadroda. 2.yarı Hagiden Alituran-Emreçolak değişikliği bekliyorum. BJK gerçekten çok kötü oynuyor. Hiç pozisyonu yok. Alituranın salaklığıyla yaptığı penaltı olmasa ilk yarı 0-0 a bağlanmıştı. Bu arada gol atamayalı kaç dakika oldu bilen varmı, 400 falan oldu heralde :(

Neyse beyler gecmis olsun. Son derbimizide kaybettik. Bu saatden sonra bu mac dönmez.

Penaltı pozisyonu haklıydı, yani bildiğiniz penaltı fakat benim anlamadığım hakem 1-2 yerlerde saçma kararlar verdi mesela Hilbertin, Elano'nun bileğine bastığı pozisyon açıkca sarı kart verilmesi gerekir ve 2. sarı kartan oyundan atılması gerekirdi. Ayrıca Lorik Cana kaleye ilerlerken topsuz alanda kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda beşiktaşlı oyuncu Cana'yı itti ve hakem hiç birşey vermedi, en komik pozisyon ise Cana'nın yediği sarı kart, tekmeyi atan Guti, tekmeyi yiyen Cana aynı anda topa müdahale etmek istediler Guti, Cana'nın arkasında Cana önündeki topa vurmaya çalışıyo ıska geçiyor ve sarı kart yiyor ilginç yani tamam faul verebilirsinde sarı kart niye anlamadım.

Bu maç aralıksız 10 gün sürse; bu mevcut oyuncularla yine gol atamayız.

bi de schustere sormak istiyorum bjk ilk yarı hangi yılın futbolunu oynadı???

Yenilsek Adnans ların gideceklerinimi sanıyorsunuz :o

Stadı acmadan gıtmezler yenılgı bıze bırsey katmaz bızden goturur

Son 2 senedir içerde rahatlıkla yendiğimiz Beşiktaş karşısında oynanan futbola bak.Sezon başı hedef küçültüyor yönetim demiştik.Kadro olarak çok gerideyiz son 2 seneden.

Ali çıkacak yerine Sabri, İleriye Baros-Pino Elano arkadan destek verecek belki birşey olur. Elano'da çıkarsa maç biter. Elano'yu hiç beğenmeyenlerin başında gelirim ama bugün maçta ofans yönünden en iyi oynayanlardan. Ayhan biraz saf olmasa geriye dönüp durmasa Elano güzel paslar attı. Kewell bitmiş diyenlerde bugün utanmıştır sanırım.

Arkadaslar gercekci olalim bu sene 18 kusur mac oynadik hala mactan once galibiyete inananlar var mi gercekten aranizda? Bu kadrodan bu kadar. Kazansak bile bu bireysel performanstan kaynaklanir

balta kadar gereksiz bir adam görmedim aldığı para haram olsun.

Ali çıkıp, Baros girmeli ama Hagi'nin yapacağı değişiklikler aşikar.

Dakika 60'a kadar bekler, Sonra Sabri veya Pino'yu çıkarıp, Baros'u alır.

Artık rakip forvetlerden değil defans oyuncularımızdan korkuyorum. Bir maç Servet sahnede , bir maç Hakan Balta sahnede , bu maçta da Ali Turan sahneye çıktı. Yeter arkadaş ya !

Geri
Üst Alt