STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Tekrar tekrar bakıp ibret almak lazım..

2621-stsl-10-11-h-14-galatasaray-1-2-besiktas-28-kasim-mac-sonucu-wewe_jpg

İbretlik olmuş reis.

O değilde Servet diyor Galatasaraya yakışmayan yerdelermiş.

Ulan yakışmayan yerde olan sizlersiniz. Galatasaraya yakışmıyorsunuz. Şu andan itibaren tek sorumlu kendileriymiş düzeltmeleri lazımmış.

Evet haklısın servet suç Riijkaardda idi. Hagi geldiğinden beride Riijkaard ın pisliklerini topluyodu.

kimse bize skor taraftarı demesin,ben birdaha ne maçlara gideceğim nede televizyondan izliyeceğim,bizi bu durumlara düşürenlerin allah belasını versin,bu yönetim gitmediği sürece daha çok böyle maçları göreceğiz...

yalnız düşme hattında en yakın rakibimize 6 puan fark koymuşuz , rahat olun beyler

Bütün futbolcuları Acun Ilıcalı'nın programı olan YETENEKSİZSİNİZ programına yollamak lazım.

Vallahi Gökmen Özdenak yönetse şu kulübü bundan daha iyi olurduk.

BIRAK HOCA KENDİ ARAMIZDA ŞURDA 10 KİŞİ GEÇSE DAHA İYİ YÖNETİR.

RASGELE 11 ÇIKARIM SİZE ,Abdullah TAŞAN,Adem ANDİÇ,adnan korkut,Ahmed Yusuf Asiltürk,Ahmet Daren,Ahmet Geçgel,ahmet yanmaz,Ali AYTAŞ,Ali Cengiz,Ali Erenler,Alper ONAN,Arda Aktararlar,

sezgin gidiyor, görün bakin.

adnan polat cidden şerefin varsa istifa edersin.Hagi azcık yüreğün varsa ve tırt olmadığını göstermek istiyosan barış,ayhan,mustafa,servet,ali turan hakan balta gibi oyuncuları bırakıp yerlerine bülent korkmaz,hasan şaş gibi cengaverleri istersin.Ve son alarak futbolcuların bi gıdım şerefi varsa...dicem diyemiyorum ilk 11 deki 4-5 kişi dışında adam olan oyuncu göremiyorum çünkü

Arkadaşlar çok ciddiyim. Bu takım bundan sonra da kolay kolay hiçbir maçı kazanamaz.

Çünkü bu oyuncuları nasıl motive edeceksin artık. Lig bitti küme düşmemek için kazanalım çocuklarmı diceksin. Bundan sonra her takım bizden puan alır. Yemin ediyorum bu takım küme düşerse şaşırmayacam. İşin ilginç tarafı AdnanSezgin ve Adnan Polat hala duruyorlar. Yeminle bu adamlar Galatasarayı yıkıp yerle bir etmeye gelmiş gizli fenerliler diye düşünüyorum artık...

Geri
Üst Alt