STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray - Beşiktaş | 28 Kasım | 19.00

LigTV´de Pinar Argun Cana´nin oynayacagini söyledi.

Muhtemel 11:

-----------------Ufuk--------------

--Ali Turan---Neill---Servet---Hakan B.---

-------Sabri----Ayhan---Cana------

----Elano------------------Kewell------

-------------Pino--------------

Bende böyle bir 11 bekliyorum. Orta sahayı kalabalık tutup araya bir gol sıkıştırmak isteyecektir Hagi. Ama bana kalırsa bu kadar defansif bir kadro ile kazanmamız zor. 3 tane defansif ön libero.

Koca Galatasaray üç libero ile oynamamlı.Üçü de defansif oyuncular. Bana kalsa tümden on numara sistemine veda edip üç orta saha ile oynamak olurdu ama öyle adamlar yok.

Bende böyle bir 11 bekliyorum. Orta sahayı kalabalık tutup araya bir gol sıkıştırmak isteyecektir Hagi. Ama bana kalırsa bu kadar defansif bir kadro ile kazanmamız zor. 3 tane defansif ön libero.

Sabri box to box yahu :D

--------------Ufuk--------------------

--Sabri---Neill---Ali Turan---Hakan B.--

----------Cana------------------------

------------------Ayhan----------------

--Elano-------Misimovic---------Kewell--

----------------Pino-------------------

Böyle olması lazımdı.

İnleyen nağmeler ruhumu sarmakta epey gecikti bu sefer ama yarından itibaren girerim sanırım maç moduna. Baros oynarsa kazanırız oynamazsa yine kazanırız. Bir ihtimal berabere..

Geçen seneki fener maçında çok iddialıydım bu sefer susucam yaa :o

Ben servetin oldugu kadroya kadro demem . Hakem verir veya vermez fakat Servetin yarin en az 3 penaltilik pozisyonu olur,

Sorun yok bu maçla ilgili hakemler BJK lehine akıl almaz! penaltılar verip bir maçta nizami 2 penaltımız verilmez karabük maçı gibi olmayan penaltılar volkan şenin topu elle oynayıp aha atıldım dediği halde hakemin oyuncuyu atmaması ankaragücü maçı gibi hareketli topu faul diye kullananları görmemezlikten gelmeleri velhasıl zamanında sanırım 2-0 yenilmiştik ASY de BJK ye ve Ali aydın düdüğünü asmıştı. Görün bakın gene bugün fahiş hatalar ile büyük ihtimal gene puan kaybedeceğiz ve Seyrantepenin aşkından!!! futbol takımının hakem hataları ile doğranmasını medya ve basın yoluyla savunmayanlar gene pişkin pişkin o koltukta oturacaktır.

Sorun yok bu maçla ilgili hakemler BJK lehine akıl almaz! penaltılar verip bir maçta nizami 2 penaltımız verilmez karabük maçı gibi olmayan penaltılar volkan şenin topu elle oynayıp aha atıldım dediği halde hakemin oyuncuyu atmaması ankaragücü maçı gibi hareketli topu faul diye kullananları görmemezlikten gelmeleri velhasıl zamanında sanırım 2-0 yenilmiştik ASY de BJK ye ve Ali aydın düdüğünü asmıştı. Görün bakın gene bugün fahiş hatalar ile büyük ihtimal gene puan kaybedeceğiz ve Seyrantepenin aşkından!!! futbol takımının hakem hataları ile doğranmasını medya ve basın yoluyla savunmayanlar gene pişkin pişkin o koltukta oturacaktır.

Cok haklisin renktas, guzel ozetlemissin. bu yonetim de halen uyusun.

----------ufuk-------

sabri--neill--ali--insua

-----cana--ayhan----

elano----------kewell

--------pino---------

------m.batdal-------

????????????????????

hagi yine 983475893 tane defansif orta sahayla çıkar yetmez bir de sabriyi de çeker yanlarına sağ bekte aliyi oynatıp. bank asya takımı gibi çıkarız sahaya.

Kadronun falan önemi yok. 6 yıldır ASY nde yendiğimiz Beşiktaş 'ı, bugün yine yenmek üzere, sahaya çıkan her oyuncu üzerine düşeni yaparsa onun adı 7 'de 7 olur.

hsv-lorik-cana-514.jpg

c2-600x400.jpg

9580_343_28493.jpg

TanaexqJwYt.jpg

784163438750.jpg

juan-pablo-pino.jpg

news_manset_resim_rg_AyhanAkman002.jpg

Eğer gutiye pas imkanı verirsek topu ağlarımızdan çıkarırız bu yüzden cananın performansı bizim için belirleyici olacak

Yenilirsek yönetim istifa edermi sizce?

Geri
Üst Alt