STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray - Beşiktaş | 28 Kasım | 19.00

Haydi şimdi gel, sensiz olamam kiğğğ.

[video=youtube;HdDzMQ29ym0]https://www.youtube.com/watch?v=HdDzMQ29ym0[/video]

Gelirken Emrah dansı yapmayı unutmayın, gençler.

Cana-Ayhan oynar orta sahada.

3 ön libero ile çıkmayız bence.

Nasıl atarız, kim atar, kaç kaç olur bilmem ama alacağız bu maçı.

----------------Ufuk---------------

Sabri-----Neill----------Ali-----Insua

------------Cana----Ayhan--------

---------------Elano---------------

Barış/Aydın-----Pino-----------Kewell

Bu da benim 11 'im.

tahminim 1-1

hatta beşiktaş öne geçer.

Ufuk

Sabri-Neill-Servet-Hakan

Cana-Ayhan

Elano-Emre-Kewell

Pino

Emre süpriz bir şekilde ilk 11 başlarsa şaşırmam.

Vaktim olmadığından Kayseri maçını izleyememiş, PC'ye indirmiştim sonra bakarım diye. Az önce bakabildim :) Bizim özellikle "pas şiddeti" konusuna çalışmamız lazım. Kewell ve Elano da dahil, bazı son paslarda o kadar dengesiz pas atmışlar ki, çok net pozisyon olabilecek ataklardan eli boş dönmüşüz. Umarım bu maçta biraz daha dikkatli olur oyuncular son paslarda ve tercihlerinde.

Macların tumunu nereden indiriyosun ? :)

Yenersek mi daha hayırlı yoksa yenilirsek mi pek karar veremiyorum ama yine böyle bir kilit maç berabere bitmesin .

Edit.

Özelden atıyorum.

Yenilirsek yonetim gitmez stadı acmadan bari kazanalımda farkı kapatalım.

Yönetim gitmeyecek zaten orası kesin de en azından iyice köşeye şıkışırlar , içerde derbi kaybetmek ne Manisa ne Ag yenilgilerine benzer ama yine de pek umudum yok bu sene kötü kaderler son buluyor bu da öyle bir maç olursa şaşırmam. Biz Eskişehiri yendik , fb -ibb'yi sonra Kadıköy'de puan aldık aklıma gelenler bunlar kısaca pek umutlu değilim , yine çıkıp canları istediklerinde oynayacaklarsa bu maçta da oynamasınlar .

Beşiktaşın kadrosu çok derin umarım bir sakatlık yaşamayız yoksa çok zorlanırız.

Ilk 10 dakikada gol buluruz. Icime dogdu.

Yönetim gitmeyecek zaten orası kesin de en azından iyice köşeye şıkışırlar , içerde derbi kaybetmek ne Manisa ne Ag yenilgilerine benzer ama yine de pek umudum yok bu sene kötü kaderler son buluyor bu da öyle bir maç olursa şaşırmam. Biz Eskişehiri yendik , fb -ibb'yi sonra Kadıköy'de puan aldık aklıma gelenler bunlar kısaca pek umutlu değilim , yine çıkıp canları istediklerinde oynayacaklarsa bu maçta da oynamasınlar .

Bence yenilmemiz daha hayırlı olur. Bu yönetimin tek amacı var eldeki futbolcuları korumak. Artık futbolcuların arkasında duramazlar. Enayiler bileti Misimoviç'e kestiklerini sanıyorlar bunca yılın başarısızlığının sebebi daha yeni gelen Misimoviç oldu. En azından bu Galatasaray düşmanı yönetimden kurtulmadan önce belki bir kaç Galatasaray düşmanı futbolcudan kurtuluruz.

Bu macta en önemli oyuncumuz Ayhan olacak. Ayhan iyi oynarsa Bjk'yi ezeriz.

Bizim artimiz Schuster :)

Konyanın bile 2 gol attığı takıma gol atamazsak yazıklar olsun

Sorun yok bu maçla ilgili hakemler BJK lehine akıl almaz! penaltılar verip bir maçta nizami 2 penaltımız verilmez karabük maçı gibi olmayan penaltılar volkan şenin topu elle oynayıp aha atıldım dediği halde hakemin oyuncuyu atmaması ankaragücü maçı gibi hareketli topu faul diye kullananları görmemezlikten gelmeleri velhasıl zamanında sanırım 2-0 yenilmiştik ASY de BJK ye ve Ali aydın düdüğünü asmıştı. Görün bakın gene bugün fahiş hatalar ile büyük ihtimal gene puan kaybedeceğiz ve Seyrantepenin aşkından!!! futbol takımının hakem hataları ile doğranmasını medya ve basın yoluyla savunmayanlar gene pişkin pişkin o koltukta oturacaktır.

o kadar geri gitmeye gerek yok ki. Bu sene en az 4 maçta (sonuncusu geçen hafta 2 net tartışılmayacak penaltımız verilmedi. Hatta sergen verilse ne olurdu kim atacaktı falan bile dedi) hakemlerin verdikleri ve vermedikleriyle puan kaybettik. acaba o puanları alsak nerede olurduk şu an? Benim hayret ettiğim biz bile bu konuların üstüne gitmiyoruz. Meşhur kelamdır " sen eşek olursan semer vuran çok olur". Biz de takımı eleştireceğiz diye bunları görmezlikten geliyoruz. İyi yönetilen bir kulüpte olmayacak şeyler. Takım yenilsin de yönetim gitsin diye eleştirilmez. hesap sorulur adamlar bu puanlarımızı aldı siz ne yapıyorsunuz diye. Biz bile takımın kötü olduğunu kanıksadık. Kaleci gibi planjon yapıp topu elle kaleye girmekten alakoyan adama (Katılıyorum bu en bariz örnek) kimse birşey demez oldu. Başka takımlarda olsa her dakika gösterilerek baskı oluşturulurdu.

3 yıldır yeniliyoruz ve yenilmemiz hiç hayırlı olmadı. Bugün yenilirsek değişen birşey olmaz. 13 haftada Galatasaray gibi bir takım bu hale geldi. Değişen birşey olacak olsaydı olurdu şimdiye kadar.

Geri
Üst Alt