STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray - Beşiktaş | 28 Kasım | 19.00

samiyen de son maçıma gidecem tarihi başarılar yaşadığımız stadda son maçlarında bu denli kötü durumda olmak üzücü gerçekten. beşiktaşta gutiyi kilitlersek maçı rahat kazanırız hucumda başka varyasyonları yok çünkü.ama bakarsın tabata hayatının maçını oynar orası ayrı:) maç kadrosu şu şekil olur bence: ufuk ali turan servet neil balta cana ayhan elano sabri kewel pino...

o kadar geri gitmeye gerek yok ki. Bu sene en az 4 maçta (sonuncusu geçen hafta 2 net tartışılmayacak penaltımız verilmedi. Hatta sergen verilse ne olurdu kim atacaktı falan bile dedi) hakemlerin verdikleri ve vermedikleriyle puan kaybettik. acaba o puanları alsak nerede olurduk şu an? Benim hayret ettiğim biz bile bu konuların üstüne gitmiyoruz. Meşhur kelamdır " sen eşek olursan semer vuran çok olur". Biz de takımı eleştireceğiz diye bunları görmezlikten geliyoruz. İyi yönetilen bir kulüpte olmayacak şeyler. Takım yenilsin de yönetim gitsin diye eleştirilmez. hesap sorulur adamlar bu puanlarımızı aldı siz ne yapıyorsunuz diye. Biz bile takımın kötü olduğunu kanıksadık. Kaleci gibi planjon yapıp topu elle kaleye girmekten alakoyan adama (Katılıyorum bu en bariz örnek) kimse birşey demez oldu. Başka takımlarda olsa her dakika gösterilerek baskı oluşturulurdu.

Gerçekten bu sene aleyhimize çok bariz hatalar yapılıyo ama kimseden ses seda çıkmıyo televizyonda bi kişi çıkıp galatasarayın hakkı yeniyo diyemiyo.Daha dün fener hakem sayesinde maç kazandı ama maçtan sonra çıkıp hakemden dert yandılar.

Baros 11 baslamalı skoru erken bulmalıyız yoksa sıkıntılı bi skor olabilir.

Ufuk--Sabri--Turan--Neill-İnsua--Cana-Ayhan--Barıs---Elano--Pino--Baros

samiyen de son maçıma gidecem tarihi başarılar yaşadığımız stadda son maçlarında bu denli kötü durumda olmak üzücü gerçekten. beşiktaşta gutiyi kilitlersek maçı rahat kazanırız hucumda başka varyasyonları yok çünkü.ama bakarsın tabata hayatının maçını oynar orası ayrı:) maç kadrosu şu şekil olur bence: ufuk ali turan servet neil balta cana ayhan elano sabri kewel pino...

Hakketen yollanacak falan deniyo çıkıp bize karşı şov yapmasın Tabata:D

o kadar geri gitmeye gerek yok ki. Bu sene en az 4 maçta (sonuncusu geçen hafta 2 net tartışılmayacak penaltımız verilmedi. Hatta sergen verilse ne olurdu kim atacaktı falan bile dedi) hakemlerin verdikleri ve vermedikleriyle puan kaybettik. acaba o puanları alsak nerede olurduk şu an? Benim hayret ettiğim biz bile bu konuların üstüne gitmiyoruz. Meşhur kelamdır " sen eşek olursan semer vuran çok olur". Biz de takımı eleştireceğiz diye bunları görmezlikten geliyoruz. İyi yönetilen bir kulüpte olmayacak şeyler. Takım yenilsin de yönetim gitsin diye eleştirilmez. hesap sorulur adamlar bu puanlarımızı aldı siz ne yapıyorsunuz diye. Biz bile takımın kötü olduğunu kanıksadık. Kaleci gibi planjon yapıp topu elle kaleye girmekten alakoyan adama (Katılıyorum bu en bariz örnek) kimse birşey demez oldu. Başka takımlarda olsa her dakika gösterilerek baskı oluşturulurdu.

son kaç yıldır hakemler hep galatasaray aleyhine kararlar veriyor zaten. penaltılarımız verilmiyor hakem hataları ile goller yiyoruz yönetim neden tepki göstermiyor hakemlere!!levent tüzemen geçen hafta kayseri maçından sonra yazmıştı yönetimin tepki göstermesi lazım ama yönetim yok ki bizde!!

---------------baros---------------pino----------------

kewell--------------------------------------------elano

---------------ayhan--------------cana----------------

balta-----------servet------------neill-------------sabri

-----------------------ufuk----------------------------

böyle baslasak ne güzel olurdu.

yine 3 ön liberoyla başlarız tabi muhtemelen.

schuster-hagi.jpg

baros 90 dakikayı kaldıramaz yedek başlayıp ikinci 45te oyuna girmeli gole ihtiyacımız olan dakikalarda yorgun baros kötü olur. sakatlıktan çıkıp yedekten girdiği maçlarda golü var barosun :)

Karabük 5 - 1 Ankaragücü

89.DK

Bugun benim icin cifte heyecan var. Hem GS-bjk maci var hem birazdan Chicago Bears - Philadelphia Eagles Amerikan futbolu macina gidiyorum.

Baros varken en azından gol atıyorduk. Şimdi iyi oynuyoruz, sonucunu alamıyoruz. :o

Necati nerdesin?Geri sayıma başlamadık mı daha?:D

Baros varken en azından gol atıyorduk. Şimdi iyi oynuyoruz, sonucunu alamıyoruz. :o

İyi oynuyoruz derken?

Şu kadro Bank Asya'da bile ilk ikiye zor oynar.

Hagiyle bu kadro daha kötüye gider. Yanına da tugayı koymuşlar,eski kontenjanından.

Hala a.turan sağ bek, sabri orta saha.

yaw biz de diyoruz neden oyuncu çıkmıyor alt yapıdan?

oyuncu mu yok sağ beke. koy alt yapıdan bırak hata yapsın.

En azından a.turan gibi her topu defansa teslim etmez.

İyi oynuyoruz derken?

Şu kadro Bank Asya'da bile ilk ikiye zor oynar.

Hagiyle bu kadro daha kötüye gider. Yanına da tugayı koymuşlar,eski kontenjanından.

Hala a.turan sağ bek, sabri orta saha.

yaw biz de diyoruz neden oyuncu çıkmıyor alt yapıdan?

oyuncu mu yok sağ beke. koy alt yapıdan bırak hata yapsın.

En azından a.turan gibi her topu defansa teslim etmez.

Kayseri maçı, Fenerbahçe maçı. Bu maçların büyük çoğunluğunda iyi oynadık ve gol atamadık.

Kayseri maçı, Fenerbahçe maçı. Bu maçların büyük çoğunluğunda iyi oynadık ve gol atamadık.

Seni kandırmışlar. 2 maçta da berbat futbol vardı. Sadece, bu iki maçta rakipler de çok kötü idi.Karşımızda biraz iyi olan takım 2 gol atmadan bitirmez maçı.

Geri
Üst Alt