STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 0-2 Beşiktaş | 28 Kasım | İkinci Yarı

rijkaard_uzgun_17_10_10.jpg

Rijkaard istifaaaaaaaaaaaaaaaaa !

budur. kendilerine toz kondurmamak için bu adamı bile bize futbol bilmiyor olarak ezberlettiler ya helal olsun bu adnanlara.

Cevap: STSL 10/11 H:14 | Galatasaray 1-2 Beşiktaş | 28 Kasım | Maç Sonucu

beşiktaş top oynamadı ama netice iyi olunca övgü alıyor..o ruhsuz denilen futbolcular bu psikolojiyle daha iyi oynayamazdı..haticeye bakıyorum ben biraz kimse kusura bakmasın.bu kadar hakem+şans+hoca hatası aleyhine giden takım dünyada yoktur..takımla dalga geçmeyi bırakıp t.d hagiye + hakem c.çakıra+ başkan polata medeni çerçevede eleştiri yapalım..

rijkaardın barcası 14.sıradan 2.sıraya yükselmişti.futbolda bu durumlar her zaman mümkün.

son 3 maçta 9 puan alıp 17+9=26 puanla devreyi bitirip değişen takım ve havayla en üst dereceye tırmanmak için enerji istek ve inançta olmalıyız.

beşiktaş gayet güzel oynadı bizde hayat yok. ikinci yarı sadece ilk 10 dk. bastırabildik takım ölü konumda müdahale edilmezse gerçekten bucasporla yarışabiliriz.

Bi şeyler olsun lütfen birilerinin kellesi kopsun artık

Galatasaray Markasını pas pas ettiniz !!!!!!!!! Helal olsun Yönetim ve Futbolcu ! hepiniz suçlusunuz !

Olabilir tabi, koskoca (!) Rijkaard Ali Turan, Batdal, Pino gelsin Keita gitsin derse Hagi'de 2-3 rumen getirebilir. Bu arada Hagi daha önce vasat romen mi getirmişti böyle bir kanıya kapıldınız acaba?

Transfer bütçesi ile alakalı düşüncelerim,

Rijkaard'a gelince,

Adam gitti yahu, yetmedi mi ? Nedir bu kin, öfke ?

Hagi sana sevgim sonsuz, ancaaakk

Ali Turan yerine Sabri'yi otnatsan, orta sahada da Sabri'nin yerine Misimovic'i oynatsan daha mı kötü olurdu?

Servet'i çıkartmamış olsaydın 2. goldeki pozisyonda gol yer miydik?

Elano'yu neden çıkartıyorsun? Kewell, Baros, Batdal ve Pino'ya Ayhan ve Barış mı pas atacak?

Daha sayardım da üşeniyorum..

Olabilir tabi, koskoca (!) Rijkaard Ali Turan, Batdal, Pino gelsin Keita gitsin derse Hagi'de 2-3 rumen getirebilir. Bu arada Hagi daha önce vasat romen mi getirmişti böyle bir kanıya kapıldınız acaba?

Uzun boylu yabancı ve tecrübeli bir santrofor isteyen rijkaarddı ama yönetim gidip bank asya gol kralını getirdi.keitayı da gönderen yönetimdi.rijkaard istemedi bunları.

beşiktaş top oynamadı ama netice iyi olunca övgü alıyor..o ruhsuz denilen futbolcular bu psikolojiyle daha iyi oynayamazdı..haticeye bakıyorum ben biraz kimse kusura bakmasın.bu kadar hakem+şans+hoca hatası aleyhine giden takım dünyada yoktur..takımla dalga geçmeyi bırakıp t.d hagiye + hakem c.çakıra+ başkan polata medeni çerçevede eleştiri yapalım..

rijkaardın barcası 14.sıradan 2.sıraya yükselmişti.futbolda bu durumlar her zaman mümkün.

son 3 maçta 9 puan alıp 17+9=26 puanla devreyi bitirip değişen takım ve havayla en üst dereceye tırmanmak için enerji istek ve inançta olmalıyız.

yapma kardeşim o takımla bu takım arasında uçurum var.

en önemli fark o takımda ronaildinho-etoo-deco üçlüsü vardı.:)

Transfer bütçesi ile alakalı düşüncelerim,

Rijkaard'a gelince,

Adam gitti yahu, yetmedi mi ? Nedir bu kin, öfke ?

Yanlış anlaşılmış ben Rİjkaard kalsın diyenlerdendim. Demek istediğim bu oyunculardan daha ne kadar kötü olabileceği. Rijkaard bile aldıra aldıra bunları aldırdı. Kaldı ki bugünkü takımın gidişinde payı Hagi'den daha fazladır. Yani Hagi'yi hemen harcamamak lazım.

Ali Turan yerine Sabri'yi otnatsan, orta sahada da Sabri'nin yerine Misimovic'i oynatsan daha mı kötü olurdu?

Elano'yu neden çıkartıyorsun? Kewell, Baros, Batdal ve Pino'ya Ayhan ve Barış mı pas atacak?

Ninemin bıyığı olsaymış dedem olurdu.Bu da 4

Tamam yönetim suçlu ama Rijkaard 'da sütten çıkmış ak kaşık değil

yapma kardeşim o takımla bu takım arasında uçurum var.

en önemli fark o takımda ronaildinho-etoo-deco üçlüsü vardı.:)

ilk 17 maçta 16 . sırada olan Aynı barselona sonraki barselona aynı. Rijkaard'ın aldığı oyuncular uçurdu onu.

valla bu servetler baltalar rüştüye yapıldığı gibi biraz okşamadan adam olacağa benzemiyorlar.

servetten nefret ediyorum,derhal defolsun gitsin,onun oynayacağı maça ihtiyacım yok,ondan gelecek hayra da ihtiyacım yok..def-olsun gitsin..

ya gidin be, birakin artik Frank Rijkaardi, yazik be, gitti ve halen küfür ediyorsunuz adama, yazik durmuza bakin, utanin ve susun!!

Adam gitti ve gercek yüzümüz göründü, onlan takim make up ilen görünüyordu.

üstüne ne o istedi pino yu, adam herzaman Gio yu istedi...

Geri
Üst Alt