STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa - Galatasaray | 4 Aralık | 19.00

Kasımpaşalılar yine ollay çıkarmış. Bir grup Galatasaray taraftarına saldırmışlar. Sanırım bir arkadaşın başı yarılmış. Bunlar iyice azıttı. Futbol cahilleri.

fenerin kızkardeşi onlar saldırır şerefsizler içerdeki maçta hesap sorulur gelirseler tabi.

Şahin kardeş biraz önce sana cevap yazamamıştım. Açtığım konuyu hatırlarsan menejeri ile Celal Kolot görüşmüş. Ben bunu yazmayı es geçmişim.

Bakalım ne olcak cok merak ediyorum. Misi yi kadrodan at Elanoyu devre arsını beklemeden sat. Çok adamımız varya hazır oynayavak. Galatasaraylıyım ama sırf şu yönetim gitsin diye beraberliğe razı olabilirdim ama gönlüm el vermiyor genede kazanalım. Yenilirsek çok ağar olcak. Galatasarayımızın bir an önce toparlanması için galibiyet kadar buda şart.

-Ufuk-

Sabri-Neill-Gökhan-Hakan

Ayhan-Barış

Aydın-Musa-Emre

Pino​

Musa'yı adam olmadığından yazdım. Gerçekten adam yok, daha 11 kuramıyoruz, biri sakatlansa maç sırasında yedekden kim var bilmiyorum. 'Tek rakibimiz Fenerbahçe' (!)

inşallah berabere kalabiliriz.

Yeneceğimiz konusunda inancım zayıf.

Bakalım ne olcak cok merak ediyorum. Misi yi kadrodan at Elanoyu devre arsını beklemeden sat. Çok adamımız varya hazır oynayavak. Galatasaraylıyım ama sırf şu yönetim gitsin diye beraberliğe razı olabilirdim ama gönlüm el vermiyor genede kazanalım. Yenilirsek çok ağar olcak. Galatasarayımızın bir an önce toparlanması için galibiyet kadar buda şart.

Misiyi Hagi atti kadrodan,Elanonun satilmasi yönetimin yaptigi nadir dogru islerden biri

Derbi öncesi gerginlik yasanmis galiba.

Emre bu maçta kadroya alınmaz.

Daha yeni ameliyat oldu.

Artık yenelim de nasıl olursa olsun. İyi oyun kötü oyun geçtim hepsinden. Yoksa düşme potasına doğru yolumuz var.

Hagi acaba eski maç kasetlerini gösterip Kasımpaşa derbisi öncesinde motive ediyormudur takımı!?

Emre bu maçta kadroya alınmaz.

Daha yeni ameliyat oldu.

O zaman Aykut'u koyalım oraya. :) Cidden adam bulamadım ben. Musa flnda oynamaz da, ilk 11 tamamlansın diye. Belki de, oyuncu kurucu olarak Ali T. denenebilir. Cana'da yok.

O zaman Aykut'u koyalım oraya. :) Cidden adam bulamadım ben. Musa flnda oynamaz da, ilk 11 tamamlansın diye. Belki de, oyuncu kurucu olarak Ali T. denenebilir. Cana'da yok.

Berkin Kamil Arslan var.

Galatasaray

Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Lucas Neill, Gökhan Zan, Hakan Balta, Barış Özbek, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman, Lorik Cana, Kewell, Pino

Yedekler

Aykut Erçetin, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Insua, Mehmet Batdal, Serdar Özkan, Serkan Kurtuluş

Ufuk

Sabri-Neill-Zan-Hakan

Barış-Cana-Ayhan

Aydın-Pino-Kewell​

Taraftar, desteğini esirgemeden tuttuğu takımın galibiyeti için vardır. O sebeple yönetimler gider kalır ama baki sizler olduğunuzdan destek şart. Eğer Galatasaray'ın içinde bulunduğu şu günlerdede taraftar sırt döner, protesto ederse inan herşey daha da kötüye gider. Bu takım sizin ise sonuna kadar destekleyin. Kaldırın takımınızı ayağa. Kaldırın ki elalemin yeni yetmeleri koskoca 105 yıllık çınarı ağzına sakız edemesin. Şunu unutmamak lazım; futbolcu için değil armanız için oradasınız. Öyle bir destek verin ki futbolcularınız nasıl büyük bir takımda oynadığının farkına varsın.

Ufuk

Ali - Neill - Servet - Hakan

Baris - Ayhan

Sabri

Aydin - Pino - Kewell

Bu mu yani kadro

Oynatma sen İnsua 'yı, devam et.

Galatasaray

Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Lucas Neill, Gökhan Zan, Hakan Balta, Barış Özbek, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman, Lorik Cana, Kewell, Pino

Yedekler

Aykut Erçetin, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Insua, Mehmet Batdal, Serdar Özkan, Serkan Kurtuluş

Geri
Üst Alt