STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa - Galatasaray | 4 Aralık | 19.00

GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi

Berkin_Kamil_Arslan.jpg

Ne Emre Çolak, ne Serdar Eylik, ne de diğerleri...Patlama yapacaksa Galatasaray Altyapısından birisi, o bu çocuk olacak bunu biliyorum.Şu ana kadar Emre Çolak'ın aldığı süreler Berkin almış olsaydı kapı gibi bir orta saha kazanmış olurduk.

Ne Emre Çolak, ne Serdar Eylik, ne de diğerleri...Patlama yapacaksa Galatasaray Altyapısından birisi, o bu çocuk olacak bunu biliyorum.Şu ana kadar Emre Çolak'ın aldığı süreler Berkin almış olsaydı kapı gibi bir orta saha kazanmış olurduk.

Berkin kanat oyuncusu abi :).

Ama oynatırsak sol iç oynar bence.

Berkin geçen sene yanlış hatırlamıyorsam bir Türkiye Kupası maçında forma giymişti. Arda'yla olan paslaşmaları, son çizgiye inmeleri, çalımları ve hareketleriyle 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynamıştı. Mental olarak Emre'den daha hazır gibi A takım için. Kendisine şans verilmeli bence.

Berkin geçen sene yanlış hatırlamıyorsam bir Türkiye Kupası maçında forma giymişti. Arda'yla olan paslaşmaları, son çizgiye inmeleri, çalımları ve hareketleriyle 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynamıştı. Mental olarak Emre'den daha hazır gibi A takım için. Kendisine şans verilmeli bence.

Trabzonspor ile oynadığımız kupa maçında oynamıştı.

O kupa maçındaki oyuncularımızın hepsi Türk'tü ve Trabzon'u eze eze yenmiştik.

Nereden nereye geldik değil mi Berkecan ?

Berkin'in maçtan sonraki röportajı;

https://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/5723.php

ardanin GS formasi altinda oynadigi en iyi mactir

Berkin'in maçtan sonraki röportajı;

Berkin : \"Taraftarın Önüne Çıkmak Beni Çok Heyecanlandırdı\" - 24.12.2009 15:34 (RÖPORTAJLAR) / Galatasaray.org

Tam olarak hatırlamıyorum, ama o gün takım çok başka oynamıştı. Caner falan, harikalar yaratmıştı.

Aslında bir yere geldiğimiz yok Alper, sadece takımın içindeki durumu gösteriyor bu olay bence. 11 yerliyle çıktığımız tüm maçlarda (bkz. 2-3 sene önceki Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı, bu maç, son şampiyonluğumuz) başarıyla ayrıldık. O takımın parçaları bugün istenmiyor, Kewell - Baros - Elano - Misimoviç gibileri harcanıyor sayelerinde.

Kaldı ki Adnan Polat bu takıma en büyük kötülüğü Kalli'yi kovmakla yapmıştır. Futbolcular Kalli'yi kovdurdu, sonra da şampiyon olunca aynısını Skibbe ve Rijkaard için de yaptılar. Tabi çekirge bir sıçrar...

Sözün özü, o gün takım olarak çok iyi olduğumuzdan mı yoksa Berkin'in aşırı iyi olmasından mı bilmiyorum ama bende çok olumlu izler bıraktı. Aynı izleri Emre 2 gol attığı kupa maçıyla bırakmıştı, hala ikinci izini bekliyoruz kendilerinin...

Ufuk

Sabri - Neill - Gökhan - Insua

Cana - Barış

Ayhan​

Pino..............................Kewell

M. Batdal​

Ayhan her zamankinden biraz daha önde oynayabilir bu maçta.

böyle cumhurla berkinle m.çolakla ancak vizyonunuzu küçültürsünüz konuştugumuz adamlara bak şaka gibi..burası galatasaray mı çocuk yuvasımı anlamadım...

böyle cumhurla berkinle m.çolakla ancak vizyonunuzu küçültürsünüz konuştugumuz adamlara bak şaka gibi..burası galatasaray mı çocuk yuvasımı anlamadım...

Barça çocuk yuvası mı?

Messi, Pedro, Jeffren, Bojan ?

Messi 2 Bojan 1 asist yaptı, Pedro - Jeffren golleri attılar Real Madrid'i 5-0 yendiler.

Aa pardon, onlar daha bebek değil mi ?! :o

Ayhan'lar, Barış'lar, Sarp'lar, Zan'lar, Servet'ler oynasın değil mi Samet :).

Ben A2 den futbolcu felan istemiyorum arkadaş gitsinler adam gibi paraya kıyıp üst düzey futbolcular alsınlar...

Ben A2 den futbolcu felan istemiyorum arkadaş gitsinler adam gibi paraya kıyıp üst düzey futbolcular alsınlar...

Lincoln, Elano, Misimoviç, Linderoth çekin arkadaşa :o

Onları futbolcu olarak gören kim kardeşim...yeni oyuncular istiyorum burası çocuk yetiştirme yurdu değil...

Porto çocuk yetiştirme yurdu mu? Barça çocuk yetiştirme yurdu mu? Lyon çocuk yetiştirme yurdu mu?

Yabancı hakkını adam gibi sağlam adamlar alırsın üstünede türkiyenin en gözde oyuncuları örnek( volkan şen,sercan yıldırım,hasan ali kaldırım,yekta,vs)gibi oyuncuları koyarsın bitmiştir.Ali turan ayhan akman servet barışa m.sarp a da floryanının kapısının önüne koymıyacaksın bitmiştir...

Lincoln, Elano, Misimoviç, Linderoth çekin arkadaşa :o

Porto çocuk yetiştirme yurdu mu? Barça çocuk yetiştirme yurdu mu? Lyon çocuk yetiştirme yurdu mu?

Porto daki Lyon daki gençlerlemi kıyaslıyorsun bizdeki gençleri şakamısın arkadaşım:))) onlar seçme oyuncu en az 100 kere izlenip alınıyor.

Yabancı hakkını adam gibi sağlam adamlar alırsın üstünede türkiyenin en gözde oyuncuları örnek( volkan şen,sercan yıldırım,hasan ali kaldırım,yekta,vs)gibi oyuncuları koyarsın bitmiştir.Ali turan ayhan akman servet barışa m.sarp a da floryanının kapısının önüne koymıyacaksın bitmiştir...

Sonra da Volkan'ı Sercan'ı çocuk yuvasından bulup getiren Bursa 20 milyon €'yu cukkalasın. Öyle mi?

Geçiniz efenim...

Porto daki Lyon daki gençlerlemi kıyaslıyorsun bizdeki gençleri şakamısın arkadaşım:))) onlar seçme oyuncu en az 100 kere izlenip alınıyor.

Ne dediğini sen de bilmiyorsun ki. Ordaki adamlar da 18 - 19 yaşlarında değiller mi? Onlar da altyapıdan çıkarmıyorlar mı? Kendi kendine çelişme hocam ;)

Sonra da Volkan'ı Sercan'ı çocuk yuvasından bulup getiren Bursa 20 milyon €'yu cukkalasın. Öyle mi?

Geçiniz efenim...

vereceksin arkadaşım büyük takımsan vereceksinn..farkını koyacaksın ortaya...paran yoksa GS başına gelmiyeceksin..biz böyle avrupadan kaybolup gideriz....

vereceksin arkadaşım büyük takımsan vereceksinn..farkını koyacaksın ortaya...paran yoksa GS başına gelmiyeceksin..biz böyle avrupadan kaybolup gideriz....

Ortega, Güiza çekin arkadaşa :o

---

Hocam dediğimi anlamıyor musun, işine mi gelmiyor söyle ona göre yazayım?

Geri
Üst Alt