STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa - Galatasaray | 4 Aralık | 19.00

yahu bu takım nasıl gol atacak doğru düzgün hücumcu yok zaten her türlü gol yiyoruz bari daha ofansif takımla çıkalımda öle yenilelim

Misimovic gibi futbolcular oynayamıyor burada, onun iki gömlek altı Ibricic mi bizim kurtuluşumuz?

O şampiyon olan kadronun iskeletini beğenmediğin Hagi kurmuştu, hatırlatayım.

Kurmus olabilir ama bu onun simdiki cesaretsizligini örtmez. Koy Mehmet Batdal´i, yanlarina da Pino ve Kewell´i koy. Arkalarina Emre Colak´i koy. Lig sonuncusuyla oynuyoruz beyler ve Galatasaray bu takimin karisina 8 defansif oyuncuyla cikiyor. Bunu da gectim hadi, yahu bu takim gol atamiyor iste. Bunu nasil görmezden gelir Hagi? 30 metreden Kewell´in kafa golü haric :D

Maçın kilit adamı Aydın olur.

Hagi kim ki? Geldiği gibi gidecek. Şu 11'de Aydın,Zan,Balta gibi adamların işi ne? İnsua gibi adamı laf olsun diye kesiyor. Misimoviçi bitirdi. Ulan Haci zerre kadar teknik direktörlükten anlamıyorsun.

Şu maçlarda bile 1-2 altyapıdan adam oynamayacaksa daha ne zaman oynayacak? Umarım Kasımpaşa 2-3 tane atar da ne hagi kalır ne de yönetim. Bir klüp bu kadar ilkel yönetilemez. Bugün kapı dışarı koysalar kimse zan'ı, aydın'ı ,balta'yı almaz. Üstüne para versen bile almaz. Almanya'da asist kralı adam burda kadro dışı. Bülent gelir,lincoln kadro dışı. Nasıl bir rezilliktir bu? Romanya köyünde işsiz adamı iyi futbolcuydu diye takımın başına getiriyorlar. Bi de yanına tugay'ı koymuşlar. Yaw kardeşim koca 6 ay boyunca a.turan'ı sağ bekte izlemedin mi? Adamın her verdiği pas rakipte. eee hala ne diye bjk maçında a.turan sağ bek? Resmen polanya,isviçre liginin orta sıra takımlarından olduk. Ama takımdakiler hala büyük takımdaki gibi kazanıyorlar. Ayıp Ayıp. 200 milyon bütçe hala kadroya bak. Süren denilen zaht, giderim romanyadan 2-3 futbolcu alırım diyor. Yuh be kardeşim! Klübü zamanında romenn çöplüğüne döndürdünüz. Bratular,petreler yetmedi mi? Arkadaş bu adamlar nasıl başkan oluyor çok merak ediyorum? Ne vizyon var ne futbolla ilgili zerre kadar bilgi? Adamlar hala romanya diyor ,resmen rezalet.

izlemicem !!!!

A7 sahanın tozunu attırır. :D

audi-a7.jpg

Misimovic gibi futbolcular oynayamıyor burada, onun iki gömlek altı Ibricic mi bizim kurtuluşumuz?

Misimovicten kosup pres yamasini beklersen tabiki oynayamaz,Lucescu veya Denizli tarzi hocamiz olsaydi Misimovic efsane olurdu,yazik.

Sağlam kadro var mı ?

Hakan Balta:tiphat:

Miismoviç olayında bence yönetimin parmağı var . Elano daki dahiyane düşüncenin benzeri Misimovic'e de uygulanacak sanırım. 8 ,5 milyon euroya al adamı . Sözleşmesinin sonuna kadar kaç ay var çarp aylık ücreti ile ekle içerdeki alacaklarını millete şu kadar kar yaptık deyiver olsun bitsin . Prestijmiş , kulüp kültürüymüş ne önemi var Adnanlar için . Bi tek kendileri akıllı millet salak sanki . Hayatımda böyle rezil bir açıklama görmedim .

Az bana aydının golüyle kazanacağız ve aydın bi 5 yıl daha bizde kalacak diyor :ays:

Arda ilk 18 de var mi?

"Bu formaya layik olmayan futbolcular gelecek sezon bizimle olamayacaklar".

Keita, Topal, Misimovic, Elano, Dos Santos, Emre, Ugur vs.

Ya benim yeterli görmedigim Emre Güngör ve Ugur bile bu oynayan adamlardan 2 gömlek üstündü ya. Ya sabir.

Yanlız Hagi geçen hafta Baros'u sokmayacaktı kalmış 7 dakika 2-0 geridesin . Adamıriske etmeye değmezdi. Al şimdi devreyi kapatttı.

100 küsur yıllık tarihimizin gördüğü en kötü kadro budur. Bugün Sabri,Cana,Kewell dışında takımı takacak, yenildiğinde üzülecek, aidiyet duygusu ile oynayacak adamımız yok.

Geri
Üst Alt