STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-2 Galatasaray | Devre Arası

Sabri reis olduğunu ilk yarıda gösterdi.Bu adamın yeri sağ bek.Muazzam oynuyor.

Birkaç basit golle kapak olacaksa adamı bencil diye eleştirmemiz o zaman Guiza bize defalarca kapak yaptı. Ne alakası var şimdi gol atması ile? Pino son derece bencil bir oyuncu, pası en son çare olarak düşünüyor, o da belki. Bir de Hagi'nin talimatı muhabbeti var. Adam geldiğinden beri her maç istisnasız böyle, Rijkaard-Hagi hepsi mi aynı talimatı verdi? Her maç pas vermesi gerektiği yerde alakalı alakasız şut çektiği minimum 3-4 pozisyon var.

Sarp'ı gördüm devre arasına girerken. Tüm hayallerim suya düştü. az da olsa futbol gördük

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-1 Galatasaray | İlk Yarı

Bende onu anlamıyorum. Adam gayet basit karşıkarşıya defans hatasından "al da at dercesine" gol attı. Atamasa futbolu bıraksın zaten.

O golü Güiza bile atardi, o derece yani. :asd:

Şut atıyor diye kendi futbolcusuna bela okuyanı ilk kez görüyorum. İlginçmiş gerçekten.

Cana´nin her hareketine faul caliyor ya bu gerizekali hakemler, cinnet geciriyorum o zaman. Bariz sekilde topa dokundugu belli oluyor ama yine de faul caliyor hakemler.

futbol hatalar oyunu kardeş kendi takımının attığı golü çekememek ilginç gerçekten!

Arkadşaım, ne saçmalıyorsun sen? ÇEkememek falan ? Diyorsunki kapak olsun bilmem bende diyorum ki "izlemeyen arkadaşlar var" atılmaması başarı olacak bir pozisyon defans hata yapmış kaleci ile karşı karşıya kalmış. Bunuda atsın bir zahmet.

Derbi merbi, kumedeki rakip felan, nebicim yorumlar bunlar? 1-2 kez dersin tamam, ama abartacaksaniz bence en iyisi civciv olun bi zahmet. ;)

Zan-cam mac sonuna kadar kirilmasin:asd::asd:

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-2 Galatasaray | İlk Yarı

ebaemenike-arastirmasi.jpg

ah bi gelsen :b5:

Emenike çok istiyor gelmek tabi takımının Karabük olması isteğini artırıyor fakat Başkan ları gıcık vermiyor adamı

Kim ne derse desin bu maçta iyi oynayan iki oyuncumuz vardı; biri Sabri idi, diğeri de Gökhan Zan. Onlar dışında oyunumuz yine aynıydı, rakibin zayıf olması göz boyamasın.

Benim burnuma bu maçtan kötü kokular geliyor ama susayım en iyisi.

Bu arada benim izlemedigim zamanlar hep gol atiyoruz hocam. :D Antalya macindada aynisi.

Arkadşaım, ne saçmalıyorsun sen? ÇEkememek falan ? Diyorsunki kapak olsun bilmem bende diyorum ki "izlemeyen arkadaşlar var" atılmaması başarı olacak bir pozisyon defans hata yapmış kaleci ile karşı karşıya kalmış. Bunuda atsın bir zahmet.

defans hatası ile gol attı diyorsun hata eğer takip edersen hata olur futbolda herkes hata yapıyor senin yaptığın adama çamur atmak neymiş hata ile atmış yani hata olmasa atamaz hayatta o anlamda söylüyorsun..

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-2 Galatasaray | İlk Yarı

Zan iyi oynuyor şu anda şaşkınlık içinde izliyorum

Tamam candan oynuyor, iyi mücadele ediyor ama yaptığı pas hatasınında haddi hesabı yok Cana'nın.. Bu arada Kasımpaşa'nın hali nedir öyle; bildiğin köy takımı olmuşlar.

Bu sene ilk defa buyuk mac kazanıcaz

Geri
Üst Alt