STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-2 Galatasaray | Devre Arası

ne Eminikesi be..........7 mil.evroyu siz mi vereceniz

Ahh Stuttgart ah :( Galatasaray da handikaplı aldı

Helal Avrupalı aslanlar. Tarih yazıyoruz tarih (!)

Abi yapma hatası yüzünden maç 1-1 oluyordu.O hata çok şeye mal olabilirdi.

Kewell golü atmadan 1-2 dakika önce izlemeye başladım o zaman hatasız oynuyordu demekki ben izlemeden önce kendini göstermiş.:asd:

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-1 Galatasaray | İlk Yarı

Arkadşaım, ne saçmalıyorsun sen? ÇEkememek falan ? Diyorsunki kapak olsun bilmem bende diyorum ki "izlemeyen arkadaşlar var" atılmaması başarı olacak bir pozisyon defans hata yapmış kaleci ile karşı karşıya kalmış. Bunuda atsın bir zahmet.

Sende herkese ne saçmalııyorsun diyon

Zan cok basit bir sekilde iki kere topu ayaginin altindan kacirdi ve bitanede gol yediriyordu bize.

Cana felaket,adam ilk yari bir pas veremedi

Maçı veren Dİgi sport analı uyududa şifreli demi ? :)

Kim ne derse desin bu maçta iyi oynayan iki oyuncumuz vardı; biri Sabri idi, diğeri de Gökhan Zan. Onlar dışında oyunumuz yine aynıydı, rakibin zayıf olması göz boyamasın.

gökhan zan top bizdeyken hep iyi oyniyor , cünkü paslari falan gercekten iyi ama top rakibe gecti mi, saatli bomba gibi, her an patlayabilir, patlatabilir.

cana iyi degil evet ama

o ayhan nedir yaaaaaaaaa ne yapiyor o adam hala nasil sahada

zaten gelen tum ataklar dogal olarak hakanin tarafindan onu soylemiyorum bile

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-2 Galatasaray | İlk Yarı

futboldan anlamadigin ne kadar belli... pino nezaman sut cekse hagi yedek kulubesinde alkisliyor...ve attigi golde takip etmesi cok guzeldi....ligdeki forvetlerin hepsi o topu birakirdi.

Güzel tespit, ama burdaki futbol ulemaları!!! herşeyi biliyor ya... Pino bence bu takımın kaliteli bir kaç oyuncusundan biri. Ben de onu eleştirenlerin cidden futboldan çok fazla anlamadıklarını düşünüyorum. Hagi'nin şut çek emri verdiği kesin. Takımımız dökülüyor ve biz Misimovic'in Jo'nun Santos'un Elano'nun başarılı olamadığı bir takımda Pino'dan süper yardımlaşmalı takım oyunu bekliyoruz. Bütün bu oyuncular bencil, işe yaramaz öyle mi ??? Gidip futbol dışında uğraş bulsun bu eleştiren insanlar.

yaziklar olsun sizin gibi taraftara , taraftar bile demeye dilim varmiyor size sozum size kendi tutgu gonul verdign takimina dalga gecenlere....

Ya 20. dakikadan beri "izleyemiyorum, keşke izleyebilsem" dedim ama biriniz bile bu renktaşınızı teselli etmediniz. Bari biriniz "abi olur böyle şeyler, her maçı izleyeceksin diye bir kural yok, arada sırada bir maç kaçırsan birşey olmaz" diye teselli için bir özel mesaj gönderseydiniz, burada yazıp konuyu kirletin demiyorum!!!!!!!!!!!!

Geri
Üst Alt