STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-2 Galatasaray | Devre Arası

gökhan zan top bizdeyken hep iyi oyniyor , cünkü paslari falan gercekten iyi ama top rakibe gecti mi, saatli bomba gibi, her an patlayabilir, patlatabilir.

Bu maçta müdahaleleri de yerindeydi. En azından, bu haliyle Servet'ten 1000000000 kat faydalıdır.

Ayhan artik zarar vermeye basladi,kadroda olmayi,futbolu Galatasarayda birakmayi hakediyor ama ilk onbir icin cok temposuz

cana iyi degil evet ama

o ayhan nedir yaaaaaaaaa ne yapiyor o adam hala nasil sahada

zaten gelen tum ataklar dogal olarak hakanin tarafindan onu soylemiyorum bile

Aynen ben diyorum bu orta saha değişmedikçe hep gelen oyuncular kötü gibi gözükecek bize.Ayhan resmen takımı beş vites geri çekiyor.Geri dönmekten beli kırıldı.

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-2 Galatasaray | İlk Yarı

İlk yarı bitti. 2-0

Cana çok iyiydi.

Vay arkadas,bu adami hangi gözle izliyorsunuzda cok iyi görüyorsunuz anlayamiyorum,adam ilk yari toplam 5 pas atti,4 tanesi rakibe gitti,eliyle m,illete topu saga at,sola at hareketlerinden baska sahada o bölümde oynayan diger futbolculardan benim gözümde hic bir artisi olmadigi gibi,adam resmen pas atma özürlü oynadi ilk yari boyunca.

Öyle bakarsan cananın yaptığı pas hatasının haddi hesabı yok neill ında bi pası kısa kaldı

Pas hatasini herkes yapar ama öyle cok basit bir sekilde topu iki kere ayaginin altindan kacirmaz. Sanki ilk defa top oynuyor herif.

Ya 20. dakikadan beri "izleyemiyorum, keşke izleyebilsem" dedim ama biriniz bile bu renktaşınızı teselli etmediniz. Bari biriniz "abi olur böyle şeyler, her maçı izleyeceksin diye bir kural yok, arada sırada bir maç kaçırsan birşey olmaz" diye teselli için bir özel mesaj gönderseydiniz, burada yazıp konuyu kirletin demiyorum!!!!!!!!!!!!

İzle n'olur. :o

Tamam candan oynuyor, iyi mücadele ediyor ama yaptığı pas hatasınında haddi hesabı yok Cana'nın.. Bu arada Kasımpaşa'nın hali nedir öyle; bildiğin köy takımı olmuşlar.

Kaç top kapmıs bı zahmet onuda yazsan benım acık gordugum 4-5 top kapısı var istatiklere mac sonu bakarız

sonunda bizede kafayı yedirdiler birader napalım aglancak halimize gülüyoruz aglayalımmı:D

Alt sıraları ilgilendiren bu müsabakada(bu lafa bitiyorum) GS kewell ve pinonun golleriyle ilk yarıyı önde kapattı.

Cana´nin her hareketine faul caliyor ya bu gerizekali hakemler, cinnet geciriyorum o zaman. Bariz sekilde topa dokundugu belli oluyor ama yine de faul caliyor hakemler.

Olur mu hiç öyle yaa, Galatasaraylı futbolcuların havası bile rakibe değmeden topu almalı, yoksa faul verirler, kural bu ama; "rakip isterse kafa göz girsin, ne önemi var, futbolun içinde var ne de olsa" gibi davranıyorlar.

Ayhan artik zarar vermeye basladi,kadroda olmayi,futbolu Galatasarayda birakmayi hakediyor ama ilk onbir icin cok temposuz

adam geri pas vermeye calisiyordu beceremedi 3 kisiyi oyundan dusurdu calim atmis gibi

biri demiyormu

yavrum o topu geri vermeen sadece tutsan calim atmi oluyorsun zaten:)

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-2 Galatasaray | İlk Yarı

Zan mı iyi oynuyor?Neredeyse kaptırıyordu gol yiyorduk nasıl iyi oynuyor?Yarım saniye içindeki 2 pozisyonu değiştirsek sallayacaktık şu anda herkese yine.Bizimkiler bugün istemeden inanılmaz hareketler yaptılar.Mesela ıskalayarak adam geçen bir Ayhan Akman seyrettik.Mesela uzaklaştıracağım diye topu rakibin üstünden aşıran bir Sabri Sarıoğlu.Yine pek farklı değiliz.Sadece 2-0 öndeyiz farklı olarak.

Buyuk maclarca iyi oynuyoruz...

[video=youtube;3ata7biqCGo]https://www.youtube.com/watch?v=3ata7biqCGo[/video]

14 sene dile kolay

Ayhan tempolu futbolun katili. Ayhan varken tempolu futbol oynayamazsin. Adam etrafinda dönmeden pas atmiyor. Bi nevi ugur galiba kendisi icin. Mutlaka etrafinda dönecek. 1 saniyede atacagi pasi 25 saniyede atiyor herif. Olacak is degil ya.

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-1 Galatasaray | İlk Yarı

defans hatası ile gol attı diyorsun hata eğer takip edersen hata olur futbolda herkes hata yapıyor senin yaptığın adama çamur atmak neymiş hata ile atmış yani hata olmasa atamaz hayatta o anlamda söylüyorsun..

Sen bir oyuncuyu savunma adına "attığı gole bak kapak olsun" dersen bizde sana bu golü atamayanı dövüyorlar deriz. İzlemeyen insanlar var onlara açıklama adınada defansın bari hatasında karşı karşıya pozisyonda attı diye belirtiyrouz. Haa 389439845 metreden şut ile atsa bu görüşüm yine değişmez; Pino vasat-mentalitesi düşük-bencil ve takım oyununa zarar veren bir oyuncu.

Ayhan resmen her topu durdurup geri dönüyor.Bir kişi eksik oynatıyor takımı:

Geri
Üst Alt