STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-2 Galatasaray | Devre Arası

Pas hatasini herkes yapar ama öyle cok basit bir sekilde topu iki kere ayaginin altindan kacirmaz. Sanki ilk defa top oynuyor herif.

Maç eksiği çok fazla adamın biraz oynasa düzelir aslında sakatlanmasa gayet iyi stoper ama

Untitled-1-50.gif

Cevap: STSL 10/11 H:15 | Kasımpaşa 0-2 Galatasaray | İlk Yarı

Zan mı iyi oynuyor?Neredeyse kaptırıyordu gol yiyorduk nasıl iyi oynuyor?Yarım saniye içindeki 2 pozisyonu değiştirsek sallayacaktık şu anda herkese yine.Bizimkiler bugün istemeden inanılmaz hareketler yaptılar.Mesela ıskalayarak adam geçen bir Ayhan Akman seyrettik.Mesela uzaklaştıracağım diye topu rakibin üstünden aşıran bir Sabri Sarıoğlu.Yine çpek farklı değiliz.Sadece 2-0 öndeyiz farklı olarak.

alternatifin is nerdeyse gol yediren degil direk gol yediren ervet:)

zana kurban olun

Sabri reyis bence Juventus ve Milanin kendisiyle ilgilendigini duymus. Avrupa'ya gidip herkese kapak yapmak istiyor.

B8'de sahada yok.

adam geri pas vermeye calisiyordu beceremedi 3 kisiyi oyundan dusurdu calim atmis gibi

biri demiyormu

yavrum o topu geri vermeen sadece tutsan calim atmi oluyorsun zaten:)

Aslinda kötü bir futbolcu degil ama cok temposuz,o yüzden hep geri pasi veriyor

Hep diyoduk, sakatlık sorunu olmayan bir Zan 5 tane Servet eder. Özellikle hızlı forvetler karşısında izlemek lazım.

Cana'ya kötü diyenleri anlayamıyorum.

Cana paslarinda acele ve acemice davraniyor ama top kesmeleri cok iyi. Yanina güzel top yapicak biri gelirse yükü hafifler ve sadece kendi görevine odaklanirsa gercekten ne kadar müthis bir futbolcu oldugunu görecegiz.

Yahu illa "Kadromuz ne? Biri ilk 11'imizi versin! Değişiklik oldu mu?" demek şart mı?

Hayran kaldım bu yoruma! Hani biraz anlamaya çalışsaydın mesela :)

Ciddiye alınacak bir tepki değildi. :)

Başta bende izlemek istemiyordum, kendi kendime maçın 20 dakikasını izleyeyim, terane devam ederse kapatırım izlemem diye. Bu gün biraz canlı olduklarını görünce devam ettim. Seninde izlemeni öneririm. :)

Ha kadro diyorsun, anladım.

Gökhan gene gider iyi oynuyor ya 5 hafta gelemz.

Ne kardan adam olur ne zandan yarın antreman raporunda zan takımdan ayrı calıstı notunu görürsünüz

En cok kosan oyuncumuz B8 olmus ama bitane olumlu hareketi yoktur ilk yari boyunca.

Geri
Üst Alt