STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | İlk Yarı

Hurşutun vurduğu şutun aynısını Pino vurdu az farkla biri içerde biri dışarda birazda şans lazım.

Yahu şu Barış hiç mi zekasını kulanamıyor arkadaş.

bu yönetime bu futbolculara tahammül eden sözüm ona taraftar grubu fakat sığır sürüsünden farkı olmayan ultraslan grubuna yazıklar olsun bu takımın buraya gelmesindeki en büyük sebepdir.Yönetime maddi bağı yüzünden taraftarlığını kaybetmiş çapulcu sürüsü.

Hagi'ye hala güvenen var mı ? Elinde Misimovic gibi bi adam var ama değerlendirmiyor . İnsua gibi bi oyuncu var ancak yerinde Hakan Balta oynuyor vs vs . Maçı bile izlemiyorum . Bundan sonrada izlemem zaten .

99127

hakan baltanin orasi nasil koridor mac basindan beri

bravo hagi bravo

En kötü berabere bitmesi lazım bu maçın, en kötü !

Ligin en kötü takimi ve üstüne eksik bir Genclerbirligi bizden daha iyi top oynuyor.

ALLAH belanızı versin sizin rezil şerefsizler...

hagi bu isi bilmiyor burda kac kere dedik.. yaptigi sacma sapan oyuncu degistirmesinden belli saten.. bende saten bundan korkuyorum.. devre arasinda hagi 4 oyuncu aldircak, sezon sonunda yollancak... yeni teknik direktor 4 oyuncuyo beyenmiycek....e noldu? donduk basa.

hagi zaten idareten getirilmiş bir teknik adam,şimdi çok iyi anlıyorum fatih terimin neden gelmediğini.Bu takıma ferguson gelse bişey olmaz,hatta fergusonun karizması yerlere iner.haginin başarısız olması eleştirilemez zira ne eldeki kadro nede haginin kapasitesi eleştiriye yer verir nitelikde.

arda-baros-neill 3lüsü hariç (kısmende kewell)takımda oynayacak adam yok,Galatasaray formasını taşıyamıyorlar ne yazıkki.

Polat istifa etse ne olacakki ,takım bitmiş,yeni gelecek başkanda aynı şeyleri yaşayacak.Biz sezonun bitmesini beklemekden başka çaremiz yok,yeni oyuncular alınsa bile bu ruhsuz takımda yeni gelenlerde ruhlarını teslim eder merak etmeyin.Şu maçda hiçmi ayağa pas atılmaz yada ufak bir mücadele gösterilmez? hagi disiplinli derdik,oyuncularda hagiyi kendilerine benzetmiş olmaz böyle bir şey..

sezgini ni de al giz adnan polat

86. Ufuk

55. Sabri

5. Gökhan Zan

22. Hakan Balta

8. Barış

7. Aydın

18. Ayhan

20. Pino

1. Aykut

3. Çağlar

76. Servet

11. Mehmet Batdal

77. Serdar Özkan

23. Serkan Kurtuluş

Bunlara devre arası yol gözüktü. 15 futbolcu.

Saldırsana saldırsana yalaka uA

Çok yalakasın uA

Al Adnan'ı da gitsene yalaka uA

sezgini ni de al git adnan polat

Forumdan atılacağımı bilsem içimde tutamayacağım yeter artık. Gençliğimin en güzel yılları haftasonu televizyon başında üzülmekle geçiyor. En kötü gün bugün deseniz yine Galatasaray derim, yine takımımım için üzülmekten gurur duyarım. Ama böyle bir vedayı haketmedim. Hiç birimiz haketmedik. Allah belanızı versin !

Abi hepsine katılıyorum ama editle istersen. Bela okuduğum için ban yemiştim ben.

3 hafta oynamamış misimovic 1 asist ve 1 gol atıyor. Sen bunu kadro dışı bırakıyorsun. Sırf İnsua kiralik diye hakan denyosunu 11 de başlatıyorsun ki. 2 golde onun hatası var. Yazıklar olsun hagi.!

Ulan nerede Musa,Cumhur,Anıl,Cem,Çağlar bari şu adamları oynat.Bu saatten sonra kaybedecek hiçbir şeyin yok.Bu kadar da olmaz ki...

Bu adamlardan utanın bari

B%C3%BClent+Korkmaz+1.jpg
hagi.jpg
Taffarel.jpg
mondi_mondragon.jpg
Hakan_Sukur.jpg
metin_oktay+kimdir.jpg

Ve son olarak

alisamiyen-1242806446.jpg

Hakan Balta,Ayhan,Barış gibi adamları savunanlar vardı buralarda.Nerelerde bunlar merak ediyorum.

Bu takımın oynadığı topu hiç abartmıyorum biz lisede oynuyorduk.. İsmi Galatasaray'da içi boşalmış resmen takımın, ne ruh var ne bi gayret var ne de kalite var.. Allah belanı versin yönetim, Allah belanı versin...

Geri
Üst Alt