STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | İlk Yarı

hakan baltanin orasi nasil koridor mac basindan beri

bravo hagi bravo

Serdar, Hakan Baltada bizim göremeyipte 11 e alanların gördüğü nedir çok merak ediyorum.Çok oynatmak istiyorlarsa koysunlar ortasahaya gezip dursun oralarda.Stratejik yerlere yaklaşmasın bile.

86. Ufuk

55. Sabri

5. Gökhan Zan

22. Hakan Balta

8. Barış

7. Aydın

18. Ayhan

20. Pino

1. Aykut

3. Çağlar

76. Servet

11. Mehmet Batdal

77. Serdar Özkan

23. Serkan Kurtuluş

Bunlara devre arası yol gözüktü. 15 futbolcu.

15'i de kalmazsa ben hiç bi bok bilmiyorum...

Hakan Balta,Ayhan,Barış gibi adamları savunanlar vardı buralarda.Nerelerde bunlar merak ediyorum.

Onları savunan kişiler kusura bakmasınlar ama o kişiler beyinsiz ve özürlüdür...

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Devre Arası

abdul kader keİta

cassİo lİncoln l10

frank rİjkaard

Cevap: STSL 10/11 H:16 | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | 11 Aralık | Devre Arası

Rijkaard bu kazmalara yine en azindan biraz top oynatiyordu.

Bundan sonra stada giden, lisanslı ürün alan, kısaca kulübe herhangi bir destek yapan Galatasaray'lı fln değildir. Üstüne Bonus kartından, GSM hattına kadar da iptal ettireceksin, ettirmeyen gerçek Galatasaray'lı değildir. Adnan Polat daha hala gülüyor bunu görüpte kanına dokunmayan gitsin, başka takım tutsun. Arena'nın açılışı da olsa gitmeyeceksin kardeşim. Ama nerde taraftarda ruhsuz.

Aldığınız paralar haram zıkkım olsun.

nerde lan rijkard istifa diyenler?

Gene acil bir toplantı yaparlar.Devre arasında halledeceğiz derler.Puan cetveline bakmak akıllarına gelmiyordur bunların.

ya abi ben bu Hagi'den korkuyorum, adamla olmayacagi apacik ortada, simdi gidip transferi falan yapicak Hagi ve Sezgin, sonra Hagi yollanacak, yerine gelen td "bu benim kadrom degil" "sihirbaz degilim" diyecek "zamana ihtiacim var " diyecek

olan bize olacak, olan Galatasarayimiza olacak yaaa offfffff

Valla Çok güzel bir veda ediyoruz.! Helal Size Yönetim ve Futbolcular.!! Gercekten Helal Olsun takımdan soğuttunuz.

Hagi de biraz teknik direktör olsaydı; kasımpaşa dahil en az 3 genç monte ederdi takıma ,Hala Baltalarla Ayhanlarla oynuyor ondanda ümidi kestim.inşallah yanılırım.

Daha kac kere söyleyecegim kardesim. Bu Ufuk bildiginiz kova. Her sut gol anasini satayim. Bari hücuma destek versin de sahada 1 kisi fazla olalim:) Ufuk kalede olsa ne yazar olmasa ne yazar. Kovaya da hakaret oluyor aslinda bu. Daha beter bisey bu Ufuk. Hentbol kalecisi saniyor kendisini galiba.

Ridvan Dilmen: "Cana adam gecemiyor."

Ya bizim suçumuz ne ya :( biz neden mutlu olamıyoruz. Çok mutsuzum ya :(. Nasıl mutlu olacağız?

***** bizi mutlu edebiliyordu simdi oda yok :( gelen gecen geciyor...

istifa adnan istifa.

baltanin 2 goldeki olayina gelelim

1. gol sagdan bindiren yok sag acik hurshit ice ikia dim atiyor belli sut cekecek , hakan basmiyor shoot ve gol

2. gol (hakan zeki ya ders aliyor) husit gene kat ediyor ama sagdan bindiren var, bir pas arkaya hakan pazarda ve gol

kalecimiz ufuk icin bir kac laf etmek lazim

karpuzcuda issiz kalir

Gerçekten yakıştıramadım koskoca GALATASARAY ulan arkadaş hiç mi günün anlam ve öneminden haberleri yok bu futbolcuların ne yapmak istiyorlar bunlar?

Aslında en güzel ve etkili protesto tüm seyircilerin maçı terk etmesi.

Arda'yı almasa bari.

Geri
Üst Alt