STSL 10/11 H:17 | Konyaspor 0-1 Galatasaray | 19 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:17 | Konyaspor - Galatasaray | 19 Aralık | 16.00

Hakikaten şu genç adamları şöyle saçma sapan kadrolarla görünce deli oluyorum. yahu genç adamlar iyi kadroların içine 1-2 yerleştirerek parlarlar. Ya 11 gençle çıkıyorlar bizde yada 10 kazma artı Anılla!

Yazık oluyor çocuğa.

Musa, Ahmet Kesim falan oynasın en azından küfür değil destek görürler.

pinoya laf atanlar kadroya baksın şimdi laf atsın:)

Kaybedersek vay halimize. Gercek anlamda düsmemek icin cirpinmamiz gerekecek. Tabiki düsmeyiz de resmen o mücadelenin icerisine girecegiz ya :D Hagi de gercekten bu sezonu tamamlayamaz. Eminim.

GalatasaraySK Galatasaray SK

XI: Aykut, Neill, Servet, Gokhan, Caglar, Hakan, Ayhan, Cana, Serdar, Anil Dilaver, Kewell!

Kaybedersek vay halimize. Gercek anlamda düsmemek icin cirpinmamiz gerekecek. Tabiki düsmeyiz de resmen o mücadelenin icerisine girecegiz ya :D Hagi de gercekten bu sezonu tamamlayamaz. Eminim.

bu maçı kaybedip 2.yarı başı 2-3maç kötü giderse hagi kalmaz sezonu tamamlayamaz küme hattına girecez cidden!

1 puan için çıktığımız belli zaten.

Grajciar :o

Ligtv'ye göre bizim kilit oyuncumuz Servet'mis. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Rijkaard kalitesiz derken bu günleri görerek söylüyordu.O yüzden Hagi'ye kızın ama bu halimizin payı onda değil.Yönetim ulan yatacak yeriniz yok.

Hagi anlasilan teknik direktörlük yapamiyor. Simdi Ufuk'u nasil kazanacak yine? Veya önce iki maç Servet'i yedek oturt, ondan sonra yine oynat. Serdar Özkan oynuyor. Olacak is degil. Aydin neden yok? Hakan Balta ve Çaglar.. Acaba Insua/Çaglar'i düsünemedimi?

Bu arada Adnan Sezgin Konya'daymis? Hani Almanya'da transfer bitiriyordu? Bradley'den iki gömlek üstün birini getiriyordu?

Ha Aykutta oynuyormus yeni gördüm. Kaleci transferi istiyor herhalde Hagi.

Cem Yılmaz'ın da dediği gibi.

İyi iyi vallaha iyi....

Taraftarın tepki koyduğu oyuncuları iki maç dinlendirip, tepki yatışında gene oynatıyorlar.Balık hafızalıyız çünkü.Hele Servet gol falan atarsa görün neler denecek burada.

Maç linki istemek yasaktır!

Hagi anlasilan teknik direktörlük yapamiyor. Simdi Ufuk'u nasil kazanacak yine? Veya önce iki maç Servet'i yedek oturt, ondan sonra yine oynat. Serdar Özkan oynuyor. Olacak is degil. Aydin neden yok? Hakan Balta ve Çaglar.. Acaba Insua/Çaglar'i düsünemedimi?

Birak da Ufuk´u kazanmayalim. Uzak kalsin. Ben böyle bir kaleci görmedim. Nasil yetenek anlamadim. Yetenek dedigin biraz ucar ya.

Sahan´in dedigi gibi: Biraz uc lan. Uc lan :D

Geri
Üst Alt