STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

Maçın geniş özeti yayınlandı mı?

beşiktaş 132 yapmıştı o da olacak inşallah

Malesef eski coskumuz yok, ama takimin duzelmesiyle insallah o da gelecektir. Yani rekoru kirsak bile bence besiktas taraftarininkisi daha buyuk bir basaridir. Bunu kabul etmek lazim. Hem daha az kapasiteye sahipler hem stadlari bizimkisi gibi kapali degil.

Malesef eski coskumuz yok, ama takimin duzelmesiyle insallah o da gelecektir. Yani rekoru kirsak bile bence besiktas taraftarininkisi daha buyuk bir basaridir. Bunu kabul etmek lazim. Hem daha az kapasiteye sahipler hem stadlari bizimkisi gibi kapali degil.

o zaman biz de 132 değil de 150 yaparız :D hem unutmayalım ki bugün de çok büyük boşluklar vardı tribünlerde onlar da tamamlanınca sesimiz daha gür çıkacaktır.

2 yönlü bir defansif orta saha oyuncusunun eksikliği inanılmaz belli oldu bu maçta. İlerideki oyuncular geriye gelip top almasa, orta sahayı geçemeyecekti takım. Muhakkak o bölgeye bir takviye şart.

Of be Stancu 20 dk izledim hayran kaldım sana,resmen kalite kokuyor adam..

Şimdi geldim maçtan. Takım iyi değildi yine, hatta maçı veriyorduk neredeyse. 2. yarı biraz kıprdandılar gol oldu zaten. Yekta ve Stancu'yu beğendim ama ciddi transferlere hala ihtiyaç var..

Edit: Bu arada çimler kötü durumdalar sanki, sebebi ne bunun acaba?

Bugün staddaki o ambiansı gören bir çok kişi kombine almaya niyetlenecektir,hiç olmadı maça gelmeye başlayacak insanlar.

Mekan oynatırmı bilmem ama çok insanı çekeceği bellli.

abi seyirci sadece bi macdan önce macin ilk düdügünde birde golden sonra costu

yoksa sadece bir grup taraftar tezahurat yapti onlarada destek gelmeyince ses fazla cikmadi.

yanimda olan bjk liler dalga gecti benimle ne yazikki bundan sonra maclari tek basima evde izleyecegim-,-

abi seyirci sadece bi macdan önce macin ilk düdügünde birde golden sonra costu

yoksa sadece bir grup taraftar tezahurat yapti onlarada destek gelmeyince ses fazla cikmadi.

yanimda olan bjk liler dalga gecti benimle ne yazikki bundan sonra maclari tek basima evde izleyecegim-,-

Sende harbiden onlarin dalga gecmesine uzuldun mu? Ne alaka yaa, ben atmosferi begendim. Hee daha iyi olabilir mi? Olabilir ve olacaktir. Besiktas taraftarinin cuma gunu dakikalarca sessiz kaldiginida hatirliyorum.

Protestonun yalan olması ne kadar balık hafızalı olduğumu gösterdi.Adnanlar müstehak bu taraftara.

Takımda en çok koşan 2 isim; 1-Yekta (11441m) 2-Culio (11275m)

Yalçın Dümer

hani prostesto ne oldu birileri avuçlarını yaladılar taraftara teşekkür...

Stancu´nun 2 Sivasli´yi calimlayip attigi müthis sut gol olsaydi var ya :D 6 hafta Stancu´yu konusurdu millet :D Cok süratli, mücadele eden, pres yapan bir futbolcu Stancu. Eskiden Necati ye verdigi görevi, Stancu´ya veriyor Hagi. Orta sahada topu alip hareketlenecek, sut atacak, asist yapacak, gol atacak. Düsüncesi o. Begendim Stancu´yu.

Hagi'nin mutluluğu gözünden okunuyo helal olsun Hagi bu takıma çok şey katacaksın

transfer gelcek bence

Hagi: Adnan Sezin ve Yönetimle konuştuklarımı hiç açıklamadım.Transfer için daha 1 hafta var.Bugün kazandık ben çok mutlu çok güzel mutlu ben bugün :D:D:D

ahmet cakar stanchu icin bomba konusma yapti idaa ediyorum galatsaray onu 20 miliyon euroya satar diyor :D man city mesela diyor

Patr10 HAGI!

Şimdi oturup izleyin. Çok övülen BJK'nin üstünde tamamlayacağız diyorum. En kötü ilk 4. Yeterki 2 ortasaha ve eksikler dönsün.

Bizim orta saha tamam beyler.

-------------Cana-------

------Yekta--------Culio

Bu sene icin fazla bile. Bu macin ilk yaridaki problem kanatlardan kaynaklaniyordu.

Geri
Üst Alt