Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: STSL 10/11 H:18 | Galatasaray - Sivasspor | 23 Ocak | 19.00
Yani camera atıcak halimiz yokya
Yani camera atıcak halimiz yokya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadroyu sahaya çıkarmak çokmu zor be hagi?
ufuk
sabri servet hakan insua
yekta cana culio
kazım stancu arda
Geçen maç 60. dakikada falan çıkmıştık ama bu maç kalacağız sonuna kadar mecbur. Çıkışta sıkışıp ölür müyüz acaba metro kuyruğunda?![]()
sahi niye çıktınız? kusurabakma ama çok kötü bir görüntü oluştu.
Arslan Formamızla Sahadayız
Galatasaray, bu akşam Sivasspor ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da karşılaşacağı maçta Arslan forma ile sahaya çıkacak.
![]()
Arslan Formamızla Sahadayız
Galatasaray, bu akşam Sivasspor ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da karşılaşacağı maçta Arslan forma ile sahaya çıkacak.
![]()
Geçen maç 60. dakikada falan çıkmıştık ama bu maç kalacağız sonuna kadar mecbur. Çıkışta sıkışıp ölür müyüz acaba metro kuyruğunda?![]()
Bu kadroyu sahaya çıkarmak çokmu zor be hagi?
ufuk
sabri servet hakan insua
yekta cana culio
kazım stancu arda
İnanılmaz sıkıldık ya, hayatımda ilk defa bir maçtan bu kadar erken çıktım. Dayanılır gibi değildi futbol. Zaten oldukça ekren gitmişti herkes stada, maç da çok kötü olunca çıktı herkes.
bunada uyuz oluyorum. kendi sahamızdaki maçlara 1.ci formamız(parçalı) dışında bir formayla çıkmamamız lazım. deplasman takımı bize uysun arkadaş. ben man u chelsea arsenal in 1kez bile kendi sahasında 1.ci forma dışında bir formayla çıktığını görmedim.
Hagi'den böyle bi kadro beklemek imkansız Cana yine stoper oynar İnsua oynamaz yeni transferleri hemen oynatmaz belki Stancu mecburen bide kaleciyi oynatabilir
Kanal D'yi açın beyler. Güneri Civaoğlu , programını Türk Telekom Arena'da yapıyor![]()
Zapata'nın oynaması bir ayı bulur.Çok maç eksiği var.Zaten Ufuk kaleci olduğunu hatırlarsa(hiç sanmıyorum) birinci kaleci olabilir.