STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:18 | Galatasaray - Sivasspor | 23 Ocak | 19.00

Yani camera atıcak halimiz yokya:D

Ufuk, Barış, Cana, Servet, İnsua - Ayhan, Culio, Sabri - Arda, Emre Çolak - Kazım

Bu kadroyu sahaya çıkarmak çokmu zor be hagi?

ufuk

sabri servet hakan insua

yekta cana culio

kazım stancu arda

forumlarda yazdığı kadrolarla başarılı bir sezon geçiren tamer büyük hagi den boşalan teknik direktörlük görevine getirildi. özellikle gscimbom da çıkardığı başarılı 11ler ve forum üyeleriyle etkili iletişimiyle tanınanan tamer büyüğe yeni görevinde başarılar diliyoruz:)

editörün notu: güzel kadro bende olsam bunu çıkartırım:)

Geçen maç 60. dakikada falan çıkmıştık ama bu maç kalacağız sonuna kadar mecbur. Çıkışta sıkışıp ölür müyüz acaba metro kuyruğunda? :)

Ufuk

Sabri - Cana - Servet - Hakan

Barış

Ayhan - Culio

Aydın - Kazım - Arda​

.

Geçen maç 60. dakikada falan çıkmıştık ama bu maç kalacağız sonuna kadar mecbur. Çıkışta sıkışıp ölür müyüz acaba metro kuyruğunda? :)

sahi niye çıktınız? kusurabakma ama çok kötü bir görüntü oluştu.

Arslan Formamızla Sahadayız

Galatasaray, bu akşam Sivasspor ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da karşılaşacağı maçta Arslan forma ile sahaya çıkacak.

B_9105_B.jpg

sahi niye çıktınız? kusurabakma ama çok kötü bir görüntü oluştu.

İnanılmaz sıkıldık ya, hayatımda ilk defa bir maçtan bu kadar erken çıktım. Dayanılır gibi değildi futbol. Zaten oldukça ekren gitmişti herkes stada, maç da çok kötü olunca çıktı herkes.

Arslan Formamızla Sahadayız

Galatasaray, bu akşam Sivasspor ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da karşılaşacağı maçta Arslan forma ile sahaya çıkacak.

B_9105_B.jpg

bunada uyuz oluyorum. kendi sahamızdaki maçlara 1.ci formamız(parçalı) dışında bir formayla çıkmamamız lazım. deplasman takımı bize uysun arkadaş. ben man u chelsea arsenal in 1kez bile kendi sahasında 1.ci forma dışında bir formayla çıktığını görmedim.

İettler ücretsiz olcakmıs hocam tepeüstünden binip tepeüstünde inicem ben:)

Ne gerek var yahu Parçalı veya çubuklu Ali Sami Yen giymeye. Onların içinde Sarı-Kırmızı var. Boşverin siz bulduğunuz tüm saçma sapan renklerle maça çıkın. Sakın bir iç saha kültürünüz olmasın.

İnanılmaz sıkıldık ya, hayatımda ilk defa bir maçtan bu kadar erken çıktım. Dayanılır gibi değildi futbol. Zaten oldukça ekren gitmişti herkes stada, maç da çok kötü olunca çıktı herkes.

bu cevap beni bukadar üzmedi. şöle bi cevap "eve yetişmek için" beni üzerdi açıkcası. keşke kalsaydınız gerçi sizde haklısınız düğün gününü rezalete dönüştüren insanlar utansın

Kanal D'yi açın beyler. Güneri Civaoğlu , programını Türk Telekom Arena'da yapıyor :D

bunada uyuz oluyorum. kendi sahamızdaki maçlara 1.ci formamız(parçalı) dışında bir formayla çıkmamamız lazım. deplasman takımı bize uysun arkadaş. ben man u chelsea arsenal in 1kez bile kendi sahasında 1.ci forma dışında bir formayla çıktığını görmedim.

Ah be renktaş deli oluyorum yemin ederim..Ondan sonra Adnan Polat Galatasaraylılıktan bahsediyor..ruıhsuz dediğimiz fener kadar bile olamıyoruz..Yatacak yerin yok Adnan Polat......küçükken parmaklıklardan gizlice stada giren Adnan Polat parçalıyı unutma!!!!

Hagi'den böyle bi kadro beklemek imkansız Cana yine stoper oynar İnsua oynamaz yeni transferleri hemen oynatmaz belki Stancu mecburen bide kaleciyi oynatabilir

Peki bu adamlar takıma nasıl ısınacak?Oynamaları lazım.Zaten Yekta ile stancu'nun kondisyon problemi de yok.Onlar oynamazsa yerine oynayacakların durumu da belli...

Zapata'nın oynaması bir ayı bulur.Çok maç eksiği var.Zaten Ufuk kaleci olduğunu hatırlarsa(hiç sanmıyorum) birinci kaleci olabilir.

Zapata'nın oynaması bir ayı bulur.Çok maç eksiği var.Zaten Ufuk kaleci olduğunu hatırlarsa(hiç sanmıyorum) birinci kaleci olabilir.

Aynı görüşteyim Ufuk'tan ümidi kesmiş değilim.Çok kötü bir kaleci olduğunu da düşünmüyorum.Yediğimiz gollere de bakılsa çoğunda defans hatası vs. hatalardan kaynaklanıyor ama Ufuk hatalı gol yediğinde anında aforoz ediliyor...

Geri
Üst Alt