STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:18 | Galatasaray - Sivasspor | 23 Ocak | 19.00

----------Ufuk---------

Sabri-----Cana-----Servet-----Balta

--------Ayhan-----Yekta-------

Kazım-------Arda---------Culio

-----------Stancu-------------

Hagi böyle çıkacak büyük ihtimal....Balta yerine İnsua oynamalı.Bana göre

Stancu oynayacak gibi yani?

Arslanli formayla cikiyoruz maca. Yandik :) Ugursuz forma.

Yekta oynarsa bizim Türk futbolcu çetesi cırlayabilir daha yeni geldi falan diye ama forvetimiz yok diye Stancu'nun oynamasına ses çıkartmazlar belki..

Yekta oynarsa bizim Türk futbolcu çetesi cırlayabilir daha yeni geldi falan diye ama forvetimiz yok diye Stancu'nun oynamasına ses çıkartmazlar belki..

O capsizlar kovulmadiklarina yatip kalkip dua etsin ilk önce :) Ses cikarmalari icin cap sahibi olmalari gerekiyor ilk önce :)

Oynayacak bence,ilk 11 olmazsa mutlaka sonradan girer oyuna.

Ben oynayacağını sanmıyorum. Anca Yekta sonradan girebilir. Hagi'nin oyun yapısı böyle,transferleri ilk maçta oynatmıyor.

TFF'nin Su forma konusundaki olayi anlayamiyorum...Sivas niye beyaz formayla gelmiyor ev sahibi oncelik olmasi gerekir o kipkirmizi stadda Arslan Foma hos olmuyor

--------------------ufuk-------------

sabri---------cana-------servet--------insua

-------------------------------------------

------------ayhan--------balta------------

kazım------------culio------------arda------

---------------stancu---------------------

bence hagi böyle başlar

Culio Arda ilişkisini dikkatlice izleyeceğim bu maç. Insua girdikten sonra 10 dakikada yaptığı ver-kaçı Arda'yla 2 kere yapamadı adam. Elano'ya dönecek gibi bir his var içimde. İnşallah yanılıyorumdur, benim hüsnü kuruntumdur.

Culio Arda ilişkisini dikkatlice izleyeceğim bu maç. Insua girdikten sonra 10 dakikada yaptığı ver-kaçı Arda'yla 2 kere yapamadı adam. Elano'ya dönecek gibi bir his var içimde. İnşallah yanılıyorumdur, benim hüsnü kuruntumdur.

Hüsnü kuruntun değil, geçen maç özellikle birkaç pozisyonda herkesin dikkatini çekti bu durum.

Arda akıllı olsa iyi eder artık.

Ben oynayacağını sanmıyorum. Anca Yekta sonradan girebilir. Hagi'nin oyun yapısı böyle,transferleri ilk maçta oynatmıyor.

Kendi aldırdığı ve sevdiği biri olunca birde takımda santrafor yokken bence oynatır.

Arkadaşlar, taksi ile stada gitmek sizce mantıklı olurmu? giden gören duyan varmı acaba

Taraftarımızın desteğiyle arenada iyi bir açılış olacağını bekliyorum.Ayrıca staddaki atmosferide çok merak ediyorum,açılış maçında davetlisiydi milletvekiliydi derken tam anlayamadık.İnletelim arenayı renkdaşlar..

Zapata'nın oynaması bir ayı bulur.Çok maç eksiği var.Zaten Ufuk kaleci olduğunu hatırlarsa(hiç sanmıyorum) birinci kaleci olabilir.

Geçenlerde biri bi pogramda dedi(tam olarak hatırlamıyorum ama LigTvdedi)Ufuk Gece hayatına daha çok onem verdi dedi hep diskolarda falan geziyormuş o yuzde formu çok duşmuş..

Stancu ilk 11'de olur mu acaba ? :o

Sivas Pedriel ve Mehmet Yildiz'la cift forvet oynuyacak...Servet ve Cana'nin performansi cok onemli

Geri
Üst Alt