STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 1-0 Sivasspor | 23 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:18 | Galatasaray 0-0 Sivasspor | 23 Ocak | Devre Arası

Bugün Ayhan'ı da beğendim ben.

Barış ve Ayhan'dan biri çıkarılırsa gol buluruz, ikisi çıkarılırsa farka gideriz.

Saha ve seyircinin etkisi çok fazla gibi geldi bana. Baskı kurduğumuz dakikalarda taraftar tamamen oyunun içindeydi. Sanırım reklamda söyledikleri gibi mekan oynatıyor :) Yükleniyoruz ama pek organize değiliz. Yalnız ilk yarı sonunda bir istatistik vardı dikkatimi çekti. 228 olumlu pas yapmış takım Sivas'ta sayı yanılmıyorsam 52 gibi bir şeydi.

Hayrettin tedbir amaçlı hastaneye götürülüyormuş. Kaburgasında bir sorun varmış. Umarım önemli bir sorunu yoktur.

Bizde en cok kosan Yektamis.

kazim arkasina rakibi aliyor ayagina top istiyor

en iyi yaptigi sey

bir tane pas atilmazmi kardesim bu kadar beceriksizmisiniz arkadasim

İkinci yarı Stancu'nun girmesi gerekiyor.Hagi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum yahu.

galatasaraya handikaplı verdim duygusaldan ama yatıracak beni :D

stad niye boşalmış lan :D

Stancu luk bir vaziyet yok,zira stancu ya pozisyon yaratabilecek bir futbolcuda yok.Herkes sebebi bilinmez bir korku icinde,sorumluluk almakdan cekiniyor.

Bu stadda ilk golün tarihe gececegi gibi,o golü olusturacak hatayi yapanda tarihe gececk,sanirim bu yüzden bu korku,bu cekingenlik,tarihe ilk telekom arena macinda benim yüzümden gol yedik diye tarihe gecmek istemiyor kimse.

bana göre ilk yarinin en iyisi diyebilecegim kimse yok,her iki takimdada.Tek hosuma giden,yektanin kendine olan güveni,bu futbolu ben oynamayi biliyorum der gibi yaptigi klas hareketler.

Sorumluluk degil o KALITE yok

Bizde genelde hep Barış en çok koşan isimdi. Şimdi Yekta 1., Culio 2. Bu demekki mücadele gücümüz artmış.Fark yaratıyor yeni transferler. 2 transfer bence yerinde ve doğru. Bakalım Zapata ve Stancu nasıl çıkacak. Tek eksiğimiz pasör bir dinamo isim. Forvetten daha acil bu. Formica olur bir başkası olur ama gerekli.

bu müzik ne ya

abartılacak bişe yok çok daha kötülerini gördük

Karşımızda Sivas diye sıradan bir takım var. Topu topu 2 pozisyonumuz var. İç saha maçından başka herşeye benziyor. Bu takımda bir gram ilerleme yok.

Ayhan, ilk yarının son dakikalarında sol çaprazda topla buluştu, rakibine çalım atınca gaza geldi ve topukla pas verip artistlik yaptı ve yere kapaklandı. Orada çok güldüm. :asd:

barış çıacak yekta ortaya geçecek kazım kanata stancu oyuna girecek... bu şekil golü buluruz

kadro varmı takılmayan

hagi ile iç sahada gol atmak mucize..

barışı koyma 10 kişi başla daha iyi kurallar izin veriyorsa..

kaleci alan yönetime de oh olsun diyorum size yapılanlar az bile takımın o kadar ihtiyacı varken sisman bir 32 lik kaleci aldınız çünkü..

mekan oynatmaz bunları..barış balta filan topu unutmuş..

Geri
Üst Alt