STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Inönü'de tarihi hezimet yasayacagiz.

bankasya 1.lig diye tezahürat yaptılar.... allah bütün futbolcuların belasını versin

Lan bugün Galatasarayimi seyrediyim diye nelerden vazgectim. Gecemin icine edenlere binbir selamlarimi gönderiyorum.

hagi hemen gitsin tugay kalsın misi affedilsin daha kötü olmaz.......

tebrikler herkese muthis bir performans gercekten.. hakem ignesine de ayrica sevgilerimi gonderiyorum..

45 metradan gol yeyen kaleci bizde ne isi var .....................defol git

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | İkinci Yarı

38642.jpg

Off Offf :(

Sen Adnan Polat isen futbol takımını düzeltecektin hani???

Adnan Polat'tan yalanlar vol : 999999999999999999999999999999999

...

Ulan 2 senedir Ayhan, Sarp, Baris, Balta bu takimda oldugu sürece bizden hicbirsey olmaz diyoruz, yönetim inadina forvet, kanat ne varsa topluyor, su orta sahaya 1 adam almiyorlar ya :D Saka gibi resmen ya :D

Geçen hafta Sivası TelekomArenanın gazıyla 1-0 zar zor yendikde milletin kıçı kalktı, yok 4.oluruz falanlar. İddaa ediyorum bu takım bı kadroyla ancak düşme hattındaki takımları yener. 4.oluruz diyenlere gülüyorum. en iyi alacağımız derece 6. oluruk ama onada inanmıyorum, moral bozukluğu başlarsa 12. oluruz ancak. Yapılan transferler bu takımı Bankasya seviyesinden orta halli bir Anadolu takımı seviyesine çıkardı sadece. Yekta-Kazım-Stancuyu taraftara yıldız diye yutturuyorlar. ... Diyecek çok şey var neresinden tutsan elinde kalır. Son olara ARTIK İSTİFA ADNANS.....

Saygıdeğer yönetim ve lütfen ama lütfen artık ellerinizi çekin şu takımdan artık yeter ya artık yeter kurtarıcı die getirilen adamlara bakın culio yekta zapata sölermisiniz bana hangisi ama hanigisi trabzonda veya burada oynar belki yekta iyi bi yedek olabilir bu takımlarda ki oda gerçek yerinde oynarsa adamı sağ açık sağ forvet yaptı hagi futbolculuğuna sözüm yok ama hagiden hoca olmıcanı seneler önce anlamıştık ama hala kurtarıcı die takıma getiriyoruz barış sakatlanıyo o sarp ı oyuna alıyo saygıdeğer hocam çek yektayı sağ içe kazımı sağ açık koy koy stancuyu forvete ama nerdeeee al ayhan kırmızı görünce değişiklik yapacak adam kalmıyo elinde vizyon yeterli değil vizyon ya koskoca 90 dakika bir tane gol pozisyonu söleyin bana sadece bir tane biri bırakın yarım pozisyon yok ya koskoca GALATASARAY ımın düştüğü hallere bakın bu takımda 2 tane creativ adam var biri arda biri neden kadro dışı bırakıldığını haginin kendisinin bile bilmediği misimovic ve biz sol dıştan bozma bir oyun kurucu ile rakip kaleye gitmeye çalışıyoruz bırakın Allah aşkına yazık o takımın milyon eurolarına yazık kere yazık yeter artık hepiniz defolun gidin yeter ya şu takımın başına bi abdullah avcıyı bi fatih terimi bi luceyi getiremediniz yazıklar olsu hepinize yeter artık daha küçülmeden hagiyide culio yuda zapatayı da sarpıda ayhanıo da barışıda baltayı da ufuk u da alın ve defolun gidin hayatımda ilk kez bu kadar kötü bu kadar hiç bişi yapmayan bir GALATASARAY görüyüorum buda bi başarıdır aferin yılın oskasını alabilirsiniz.....................

Cok buyuk umitsizlik var ya icimde. Xavi-Iniesta-Keita uclusu gelse, yine Mustafa-Baris-Ayhan oynatilir bu takimda. Bundan eminim.

Bu takımın durumu hiç iyi değil..Oynadığımız futbol, isim vermek istemiyorum ligdeki 10-18 arasında bulunan takımlardan hiçbir farkı yok.Kadro kalitesiz,sistem yok, sorumluluk alan yok ,adam topu almış bir Allah ın kulu kendisini göstermiyor pası almak için.Zorlayan yok,2. golden sonraki tek şutumuzu mustafa sarp çekiyor o da daglara taşlara..Haa bursa bizden çokmu iyi oynadı hayır ama iyi oynadı..Kalecimiz saolsun 2 gol verdi rakibe yoksa bu maç 0-0 dan öteye pek gitmezdi kanımca.

Utan Hagi utan utan sadece utan edep lazım resmen sana bu kadronu görünce yazık ayıp utan öyle büyük bir ayıp ki hala mustafa sarpı görüyorum sahada delleniyorum utan hacim

Q7, Guti, Simao, Almedia vs. Aydin, Baris, Mustafa, Ayhan ... gazamiz mübarek ola :o

Bülent Korkmaza nasil ISTIFA diye bagirildiysa Hagiye de bagirilacaktir.

yeter ya yeter !!!!!!!!!

yavaşş...hagiye sallamak için eline keita elano baroş ardalı kadro vereceksin ligde zar zor 3. olacak o zaman saydırabilirsin....

Baros geçen sene varmıydı?Elano,Misi,Pino,Neill,Cana,Kewell verdik,8. lik normal diyorsun herhalde...

Almayı düşündüğün oyuncular ne olursa olsun 5 milyonu geçmeyecek diye çıkdıysan yola büyük takım yönetemezsin zaten syn polat.

Geri
Üst Alt