STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

arkadaşlar avrupadaki büyük ligler ile beraber bütün maçları izlerim 25 senedir de türkiye ligini takip ederim.beşiktaş taraftarıyım , ömrümde gördüğüm en kötü galatasaray takımı bu , şimdi bana kızanlar bişeyler yazmak isteyenler çıkabilir ama ben burda ne kendi takımımı övüyorum ne de galatasaray ı küçük görüyorum objektif yorumlamak gerekli.

1-kazım galatasarayın forveti veya oyuncusu olurmu allahaşkına fener teneke bağladı yolladı

2-stancu-culio-zapata romen liginden ne fayda gelir ki ispanyadan bundesliga dan gelen kaç kişi yollandı bu ülkeden.

3-arda yı 5-10 milyon euro ya birilerine satabilmesi en büyük zaferi olur yönetimin gözlerinizin önünden film şeridi gibi arda nın nerelerden nelere geldiği hatırlarsanız bana hak verirsiniz.

4-hagi nin futbolculuğu sergenin yorumculuğu kadardır.

Daha güzel özetlenemez.

Yanlız BAMdan barış sezonu kapattı geriye ne kaldı elimizde?

Kimse Hagicigil, Rijkaardcigil degil. Burda hepimiz Galatasarayliyiz. Ama her 6 ayda bir hocasini degistiren bir takimin taraftarlari hala her kötü sonuctan sonra sucu teknik direktöründe ariyorsa sürekli hüsrana ugrarken sasirmamali.

Haklisin ya

Arkadaşlar ben biraz uzaklaşıcam forumdan sizlerin yorumlarını okudukça HAgiye Futbolculara YONETİMe olan nefretim daha da artıyor çok sinirlerim bozuk biraz sakinleşicem iyi geceler ;)

Kardeşim Yekta bağırıyor göbekte oynarım kanatta değil diye. Aydın bağırıyor benden bişey olmaz diye. Kazım bağırıyor benden forvet olmaz diye.BAM bağırıyor ben Bank Asya topçusuyum diye.

Genelde yönetim, maç özelinde Hagi-yönetim-hakem-kaleci yüzünden yenildik. Geçen hafta doğru düzgün bir adam gelse ortaya, Cana saha içinde biraz daha sorumlu olabilse kart konusunda, bu böyle olmayacaktı.

hagi iyi td olmayabilir ama şu durumda napabilir ki malzeme bu ama yine de hagi ye td olarak güvenemiyorum keşke böyle sevilen oyuncular bu şekilde harcanmasa ....

Hala misimovice laf atanlar var ya ayıp ulan:) utanın:) Ne yaptıki geldiğinde diyor adam, kim ne yaptı bu sezon misimovic ne yapıcak ??

Hagi teknik direktör falan değil. 100. yılımızda teknik direktörken de 10 numaramız Hakan Yakını sebepsiz kadro dışı bırakmıştı. Flavio Conceicao gibi yıldızı oynatmıyordu. Saidoyu kadro dışı bırakmıştı, Ümit Karanı Ankaraspora kiralık yollamıştı. Haginin kişiliğinde sorun var bu adam iyi bi futbolcu olabilir ama iyi bir insan değil. Kayserideki çaldırdığı telefon hadisesinden bellidir bu. Adam bütün 10 numaralara kin besliyor. Bu adamdan derhal kurtulmamız gerek eğer söylediği gibi 2 yıl daha kalırsa takımda geleceğimizi harcar. Hiç bi futbolcu Galatasaraydan büyük değildir isterse dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olsun efsane futbolcumuz diye Hagi yi dokunulmaz yapmayın. Efsane futbolcuları putlaştırmayın

ben böyle bir rezillik görmedim.takımda ne savunma yapacak adam var,ne gol atacak adam,ne bunları yönetecek bir hoca nede olaylara müdahale edebilecek bir yönetim.

transfer yaptık diyoruz eski adamlardan kurtulucaz diyoruz.ayhan barış ufuk kadroda.barış çıktı mustafa sarp girdi komedi ya.sen bu aldığın adamları oynatmıcaksan niye aldın be kardeşim ya.bu kadar insan transfer bekliyor.günlerdir.gelmesin kimse vallaha gelmesin.adamlar takımın durumunu görüyoda ondan gelmek istemiyor.başka bir açıklaması yok.adam avrupa da oynamayan bi takıma niye gelsin.sakatlar desen evlere şenlik ne sakatlıkmış arkadaş geçmedi gitmedi bitti.1 maç oynuyolar 10 maç yatıyolar daha tam kadro göremedik takımı sezon başından beri.bu duruma gelmemizde küçükten büyüğe kimin katkısı varsa yazıklar olsun.sinirden ağladım ya yazık yazık.

misimovic gibi adam yok bunsdesligada.adamin yaptiklari ortada.hagi misiyi nerde ve kimlerle oynadigina bakiniz.sarpla ayhanla barisla misi bisey yapamaz zaten.arda pino keita baros gibi adamlarla misi cosar

Kardeşim Yekta bağırıyor göbekte oynarım kanatta değil diye. Aydın bağırıyor benden bişey olmaz diye. Kazım bağırıyor benden forvet olmaz diye.BAM bağırıyor ben Bank Asya topçusuyum diye.

Genelde yönetim, maç özelinde Hagi-yönetim-hakem-kaleci yüzünden yenildik. Geçen hafta doğru düzgün bir adam gelse ortaya, Cana saha içinde biraz daha sorumlu olabilse kart konusunda, bu böyle olmayacaktı.

Kimse Hagicigil, Rijkaardcigil degil. Burda hepimiz Galatasarayliyiz. Ama her 6 ayda bir hocasini degistiren bir takimin taraftarlari hala her kötü sonuctan sonra sucu teknik direktöründe ariyorsa sürekli hüsrana ugrarken sasirmamali.

Kusura bakma da, bu arkadaş Hagi'cigil. Hagi fanatiği olduğu için her yaptığı hataya kılıf uydurmaya çalışıyor. Misimovic konusunda bile. :) Ne diyeyim, allah akıl fikir versin.

Diğer söylediklerini de bana değil, başkalarına öğret. :) Söylediklerini Rijkaard kovulduğundan beri yazıyorum ben burda.

yav arkadaş şu ufuk ayhan barış mustafa sarp aydın sabri şimdiye kadar bu takıma ne vermişler biri açıklasın arkadaş bende anlayım.hala bu kişilerden medet umuluyor.hey gidi cimbom kimlere kalmış

Bülent Korkmaz Kolu Kırık 35 dakika oynadı!

ufacık bir ağrı için sahaya çıkmadğn için en çok sen utan Kaptan.

bu sergen, rıdvanın söylediklerini ezber yapıp mı konuşuyor bana mı öyle geliyor :d

bende bir ben mi farkediyorum bunu diyordum. Sergen yorumcu felan değil benim gözümde papağan başkaları ne derse aynısın söylüyor. Adam Türkiye -Belçika maçından önce Belçika kim ya futbolcuları nerde oynuyor maddi değeri ne kadar felan diye Belçikaya sektirdi. Mehmet demirkol ne diyon sen adamlar premier ligde oynuyor fiyatları şu kadar felan açıkladı maçtan sonra Belçika çok kaliteli oyuncuyları var gibi Mehmet demirkolun söylediği aynı şeyleri söyledi.

Beyler siz artık neyi tartışıyorsunuz ya, bizim teknik direktörümüz! çıkmış ilk yarı iyi oynadık diyo yani adamın iyi oyun anlayışı buysa biz hala neyi tartışıp ne bekliyoruz. Biz Hagi den TD olmaz dediğimizde işitmediğimiz laf kalmadı, herkes futbolcu Hagi de kalmış tamam futbolcu Hagi baştacımız ama Hagi TD değil, olamaz da. Benim hayret ettiğim şey Galatasarayın büyüklüğünü bilen bir kişi olan Haginin bu oyuna iyi demesi ve defans yapıp gol yemeyince sevinmesi. Bu arada artık ayhana, barışa herneyse ona buna lütfen artık beddua küfür etmeyin beyler o adamların yeteneği o kadar ve zorla oynamıyorlar, bulundurtma kadronda, oynatma, yerlerine daha iyilerini al. Yani demek istediğim yanlış yerlere takılıp beddua etmenin anlamı yok o adamlar bu kadar futbolcu işte. Önemli başka bişey de artık Galatasarayın malesef saha içinde de dışında da ağırlığı kalmamış, bir hakem cıkıp bu takıma hükmedebiliyor, ezebiliyor, kolay kartlarla sindirebiliyor. Bu işte en acı olan. Gelip gelip Hagiye takılyoprum hep ama Yektayı sağ açık oynatıp onu orda hapseden bir adam lütfen artık birazcık düşünüp seviyosa Galatasarayı bıraksın gitsin, böylece belki de mecburen yönetim artık erkenden bari senenin takımını kurmayı düşünmek zorunda kalır.

işin özeti şu: bu takım, bu hoca ve bu yönetimle sittin sene birşey beklemeyin galatasaraydan. bu sene türkiye kupası falan da alamayız unutun bence. bu takım bırak bjk yi antebi dahi eleyemez. ligi de 10-12 arası bir yerde bitiririz

Barış yok Ayhan Cezalı haftaya Sarpı oynat hagi oynat ki kanser olmaya az kaldı ha gayret onu da başar

Lan olm ofsaytı,eli,UFuk'u geçtim biz nasıl merkezi Bekir-Svenson olan takıma karşı oyunu kontrol edemeyiz ?

Rıdvan 2014'e kadar Galatasaray'ın işi zor dedi.

Geri
Üst Alt