STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor - Galatasaray | 29 Ocak | 19.00

Ufuk - Serkan, Ahmet, Servet, İnsua - Barış, Ayhan, Sabri - Culio, Emre - Kazım

Arda riske edilmez gibi duruyor şu anlık. Onun yerine Culio sola geçip, Ayhan'ı sol iç görebiliriz maçta. Aynı şekilde Mustafa'yı sakatlıktan çıkar çıkmaz stoper gibi bir bölgede denemez bana kalırsa Hagi. Büyük ihtimalle Ahmet başlar Servet'in yanında. 2.yarı duruma göre orta alanı kuvvetlendirmek için Yekta'yla beraber oyuna sokabilir Mustafa'yı.

Ayhan son maçta ön liberoda döküldü. Bu maçta son performansını göze alıp Barış'ı orada oynatabilir. Yanılmıyorsam oynadı bir kaç maçta o pozisyonda Hagi geldiğinden bu yana.

Bunların dışında Serkan döndü sanıyorum, oynayabilecek bu maçta. Son maçlarda Sabri'yi sağ içte değerlendiriyordu Hagi. Yine bu maçta Serkan'ı bek'e çekip aynı düzen sağlanabilir sahada.

Kazım sakatlık kaza bela olmadıkça tek santrafor olarak çıkar gibi gözüküyor. Stancu'nun biraz daha zamanı var gibi 11 için.

Şaka maka stoper kalmadı lan.B8 mi stoper oynayacak :D zhashdadshdsa. Ahmet Kesim oynasın isterse 3 gol yedirsin en azından taraftar arkasında durur.

Durmam ben aga. Yedirsin ne demek. Olur mu öyle saçma şey.

Hakan Balta'ya ne oldu yahu, adam uzun zaman sonra bir işe yarayacaktı sakatlandı mı o da...

gerçekçi olarak yaklaşırsak bu kadroyla en iyimser sonuç beraberlik olur. galib geleceğimizi hiç sanmıyorum, çok büyük sürpriz olur benim için

Maç tahminim 1-0 Bursa lehineydi. Bugünkü ZTK maçı ile ilgisi yok, giderek 0-2 ye kayıyorum.

Sanırım Bursa bizi yenemeyecek pazar günü.

3 tane atacaz desem sallamam ama kaç yiyeceğimiz konusunda emin değilim. Bursa hafife alırsa güzel ceza keseriz!

Onların aklı bizim maçta,Umarım kazanan biz olacağız.. Artık kendimizi bazılarına hatırlatma zamanı geldi..

Kenny Miller oynarsa atar en az bir tane.

Miller var mı maçta ?

Valla şu şartlarda beraberlik alırsak oradan ben ilk beş için umutlanacağım. Stoperi kalmamış takımın, Arda,Baros gibi adamları yok. Çok zor iş.

Çağlar kondisyoner eşliğinde çalışmış,Zan düz koşu yapmış,

Yeneriz.

Kritik bir maç, öyle ya da böyle...

Eğer Ertuğrul Hoca Batalla-Svensson-Insua'lı orta sahayı sahaya sürerse maçı verir.Şampiyonlar liginde bu 3'lü çok yumuşak kalmıştı.

Hagi değişik bir onbir sahaya sürecek gibime geliyor,Antremanlarda zaten sürekli denemele yapıyormuş. Bursayı bozmak ve oynatmamaya çalışacaktır.Ortasahada ilginç değişiklikler gelebilir..Serkan sağ bek Ortasahada Sabri falan görürseniz şaşırmayın..Hagi ve takım için çok önemli bir maç,Ne olsun olsun maçı almalıyız.

baltanın oynaması iyi olur kadro şekillendi gibi:

--------ufuk-------

sabri-servet-balta-insua

-barış--ayhan--culio---

yekta--kazım--çolak

sabri orta sahaya geçip sağ beke serkan gelebilir ama barışın son maçtaki asisti vs sebebiyle oynayacağını düşünüyorum. maçın gidişatına göre geride olursak 45-60ta önde olursak 75te stancu girer çolak çıkar

Ufuk

Serkan Servet Balta Insua

Culio Yekta

Sabri Kazim Arda

Stancu​

Geri
Üst Alt