STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor - Galatasaray | 29 Ocak | 19.00

Beyler az önce Sivas maçını görünce aklıma geldi. Bursa'da kar var mı :( ? Umarım yoktur.Karlı havalarda hep yeniliyoruz.

havada yağış yok bursada şuan maç için oldukça elverişli bir hava var. maç saati ne olur bilinmez tabi..

Büyük ihtimal böyle bi kadro çıkarır Hagi,diziliş değişebilir..

bu macta bizim pek kaybedecegimiz birseyimiz yok

bursanin ama cok seyi var

yani bursa mutlaka kazanmak zorunda

bunu kafamiza sokup, akilli oynamaliyiz.

öyle "son sansimiz falan filan" diyip, stres yapip, salak salak isler yapmamamiz lazim.

cool olabilirsek, cok kolay bir mac olu verebilir aniden.

Ahmet Kesim şu haliyle Balta'dan faydalı olur.

Bursa maçından sonra Volkan Şen bizim takımla floryaya dönerse şaşırmayın bursa 2.başkanı her an herşey olabilir dedi şimdiden hayırlı olsun

baltadan 3 gömlek üstün a2'de stoperde oynamasına rağmen 7 yada 8 golü vardı sanırım a2'de ona pique diyolar

Pique çok abartı olmuş ama kendisi forvetten devşirme stoperdir.O yüzden biraz tekniği olması normal.

59922galatasaraysk.jpg

1296305515842502.jpg

Büyük ihtimalle böyle çıkacağız.Ama Hagi belki çift forvete de gidebilir;Kazım ve Stancu forvet.Barışı sağa alıp orta sahanın göbeğine Ayhan ve Yekta'yı da koyabilir.

1296305515842502.jpg

Büyük ihtimalle böyle çıkacağız.Ama Hagi belki çift forvete de gidebilir;Kazım ve Stancu forvet.Barışı sağa alıp orta sahanın göbeğine Ayhan ve Yekta'yı da koyabilir.

Bence Aydın sağ kanatta oynayacak,Kazım ya forvet oynar ya da yedek.Zaten bir kaç maçtır pek etkili olamadı.

Ahmet Kesim, Ajax maçında şuan oynayabilecek seviyede olmadığını gösterdi. Altyapıdan çıkan her oyuncuya Messi muamelesi yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz bilmiyorum..

Ahmet Kesim, Ajax maçında şuan oynayabilecek seviyede olmadığını gösterdi. Altyapıdan çıkan her oyuncuya Messi muamelesi yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz bilmiyorum..

Ahmet Kesim oynadı mı ki Ajax maçında?Başka bir oyuncu girdi diye hatırlıyorum ben?

Ya tamam ya devam maçı.Mutlaka almamız lazım.Beraberliğe tahamül edemeyiz.Tek çözüm GALİBİYET !

bu maç stancunun maçı olacak.yazın bir kenara.maç bitiminde bu lafımı bunharca hatırlatabilirsiniz:D

Ahmet Kesim oynadı mı ki Ajax maçında?Başka bir oyuncu girdi diye hatırlıyorum ben?

Son dakikalarda stoperde oynayan Ahmet değil miydi, tribünden yanlış da görmüş olabilirim.

Edit: Semih'miş sanırım, o da zamanında çok övülmüştü İnter peşinde, Arsenal peşinde diye. Fos çıktı, malesef.

Son dakikalarda stoperde oynayan Ahmet değil miydi, tribünden yanlış da görmüş olabilirim.

Edit: Semih'miş sanırım, o da zamanında çok övülmüştü İnter peşinde, Arsenal peşinde diye. Fos çıktı, malesef.

Kardeş sen Semih Kaya ile karıştırdın da bu değil o bizde değil zaten...

şeytanın bacağını bu defa kırarız.

Bu kadar rezilleri oynarken, A takımdaki oyuncuların altyapıdan çıkan oyunculardan çok daha yetenekli ve çok daha kaliteli oyuncular muamelesi göstermenin çok saçma bir davranış olduğunu ne zaman idrak edebileceğiz merak ediyorum bende. Kimse kusura bakmasında ben Hakan Balta'dan fayda bekleyenlere acıyorum. 2 senedir oynadığı her maç kanser ediyor. Hele ki stoperde oynadığında. Şimdi stoperde oynayacak Servet, Hakan Balta, Semih, Ahmet Kesim var. Balta oynamasın onun yerine Ahmet Kesim oynasın veya Semih oynasın diyorum. Bunuda Messi muamelesi yapmak olarak değerlendirdiniz ya dahada birşey demem ben.

Geri
Üst Alt