STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor - Galatasaray | 29 Ocak | 19.00

Reis o da olabilir.

Ama Emre'nin yerine Barış oynayabilir. Geçen haftaki istekli futbolu görmek istiyorum.
Bende öyle düşünüyorum..Bursayı bozmaya çalışacaktır,Sürekli pres olacaktır sahada kaldıki iyi pasda yaparsak golü buluruz diyorum..

bursada böyle bir takımla oynar muhtemelen

----------ufuk----------

sabir---servet--balta---insua

---------barış----------

-----yekta-----culio--------

kazım-----------------emre

---------stancu---------

En mantıklısı bu olur bence...

Zapata hazır olunca kaleyi devralır Ufuk'tan.Emre ve Culio arada yer değiştirebilir.Kaızm forvete destek verir.Barış yekta ikilisi defansta kalırsa daha sağlam olur.Balta günündeyse iyi oynar.Servet'in iyi hırs yapması lazım.İnsua deli gibi koşmalı.Sabri'ye birşey demeye gerek bile yok.Ufuk ,kadroda bu kadar kaleci varken kendini bu maçta göstermeli.

Sağ bekte Serkan oynayacak

beyler cana kart cezalısı mı ?

Zapata-Sabri-Servet-Cana-Insua-Baris-Ayhan-Culio-Yekta-Kazim-Stancu

En mantikli kadro. Cana orta sahaya Balta stopere gecebilir ama sanmiyorum. Sahsen ben öyle yapardim.

Kac mactir kalesinde gol görmeyen Ufugu kesmesi mümkün degil, mümkün de, kesmez, keserse cok büyük ayip etmis olur.

Kaldi ki Zapata kac aydir top oynamamis, hazir mi degil mi belli degil.

Ufugu en cok elestirenlerden biriyim, yanlis anlamayin ama su durumda, iyi yada kötü, kalesinde gol görmeden gidiyorsa kac mactir, oynamaya hak ediyor.

Sans, mans, üstüne geldi, altina geldi sonucta Sivasaspora karsi 3 puani kazandirdi adam. O top gol olsaydi, kimse birsey diyemezdi, cünkü Ufuk ilk yarida cok pis goller yedi.

Stancuyla başlarmıyız ?

Oynar bence, cünkü ne kadar erken oynamaya baslarsa, o kadar iyi Hagi icin (istatistikleri önemli, cünkü bu cocuk sadece ve sadece Hagi nin transferi, bu yüzden 2. yari mümkün oldukca cok mac yapmali)

Kaldi ki, forvetsiz oynamaktan, henüz tam hazir olmasada, Stancuyu oynatmakta fayda var.

Oynar bence, cünkü ne kadar erken oynamaya baslarsa, o kadar iyi Hagi icin (istatistikleri önemli, cünkü bu cocuk sadece ve sadece Hagi nin transferi, bu yüzden 2. yari mümkün oldukca cok mac yapmali)

Kaldi ki, forvetsiz oynamaktan, henüz tam hazir olmasada, Stancuyu oynatmakta fayda var.

Forvette ben Kazımı düşünüyorum ama tabi bilinmez ?

serdar adalı lig tv de şu an ve tt arena'da oynamak istiyoruz dedi..

Hagi bence buna yakın bir onbir sahaya sürecektir.Çok ofans çıkmaz çünkü savunma bu maçta riskli heran hata yapabilir.Bursa miller ile başlayıp volkan ve sercanla destek verecektir.Bu yüzden Bursayı bozup oynatmamaya çalışacaktır,Sahada sürekli pres olacaktır,Bazı oyuncular içinde önemli maç olacak ayağada iyi paslar yaparsak bence istediğmizi alırız..

--------------------Ufuk--------------------

Sabri-------Servet----------Hakan--------Insua

------------Baris---Ayhan--Yekta---------------

Kazim----------------------------------------Culio

--------------------Stancu------------------------

Ahmet Kesim, Ajax maçında şuan oynayabilecek seviyede olmadığını gösterdi. Altyapıdan çıkan her oyuncuya Messi muamelesi yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz bilmiyorum..

ajax macındaki ahmet kesim degildi baskasıydı..

Vurursa gol olur.

Galibiyet çok güzel olur.

Kodralar 6 lara doğru belli olur dimi arkadaşlar ..

Geri
Üst Alt