STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Devre Arası

Konyaspor gibi sistemimiz var. Ben böyle birseyi asla kabul etmiyorum ya. 10-0 yenil ama adam gibi oyna. Kazim ne yapsin tek basina orda ya? Adam forvet degilken 4 kisiyle bogusuyor ya. Kazim´in arkasinda 4 önlibero tarzi adam var. Kreatif futbolcu hic yok. rezil bir takimiz. Utaniyorum bu takimdan, Adnan Polat´tan, Hagi´den. Defolun gidin hepiniz ya-

Bu takıma 4-5 direkt girecek oyuncu alınması gerek dedik.Madem Zapata ile Stancuyu bu kadar eksşk varken bile alamıyorsun onbire ozaman transfer etmeyeceksin..Hagi sen futbolcuydun sadece,hemde çok mükemmel bir futbolcu teknik direktör olamıyorsun..

Bir gol yedi ufuk hatali ama bu halde olmamizin asil sebebi ufuk mu ?

adminler, lütfen millete ceza falan vermeyin ufuk yüzünden, gercekten kafayi yememek elde degil

ulan, kazansak, 3. lük icin sans dogacak, muthus önemli bir mac

ufuk 2-0 Galatasaray

Takımın ortasahası leşşşşşş, m.sarp denen zat, oyna girdi ne yaptığı belli değil. Ne koşuyor, ne pres yapıyor hiç bir şey yapmıyor. Kaleci alıyorlar böyle önemli maçta artık kaleci olmayan ufuk kalede 2 tane gol ikram ediyor kaleye. Yıldız yapıyoruz böyle adamları ona sinir oluyorum. Bursa hiçbirşey yapmadan 2 tane gol attı rezil topçularımız yüzünden.

alışkınız biz nasılsa fenerlilerden 50 metreden goller yemeğe...

ufuk bu akşamdan sonra artık GS takımının bir parçası belki kağıt üzerinde kalacaktır...

Ulan Allah kahretsin ya. Hagi sanada yaziklar olsun. Bursaspor'a karsi resmen defansif oynadik yinede 2-0 gerideyiz. Aldin Stancu'yu oynat yeniyse yeni Miller'de yeni atti golünü.

40 metreden 90a gidip gol olsa tamamda üstüne geliyor top. Düzgün bir kalecimiz olsa 0-0 bitmişti ilk yarı. Abuk subuk goller yemekten sıkıldı bu taraftar artık ya

Parayla Alınan Yekta

Bedava alınan: ALi turan, batdal, ufuk,

Bedava oyuncudan bize yarar yok.

Hagi devriminin ilk rüzgarları esiyor, ama tersten! :D

alışkınız biz nasılsa fenerlilerden 50 metreden goller yemeğe...

ufuk bu akşamdan sonra artık GS takımının bir parçası belki kağıt üzerinde kalacaktır...

dünyanin en komik insanlari siralamasi yapsalar, 2. ufuk olur, 1. ise burada mactan önce Bursa'yi yeneriz,hemde cok rahat falan diyen zihniyettir, hani yeniyorduk??? arkadas görende zanneder süper kadromuz var, hersey dört dörtlük...bizim as kadromuz zaten kötü,. birde eksikler olunca tam bir bank asya takimi oluyoruz, asil bursa acisindan bu mac kolay gecer demeliydiniz, nitekim de geciyor zaten, acikcasi beklenen futbol ve skor var su an, fazla kizmamak gerek, ey adnan, takimin icine ettin edecegin kadar, simdi de ciddi ciddi kümede kalma savasi veriyoruz ona da kabul, ey be adam bir iki tane de iyi oyuncu alamazmisin bee...hep cöpleri biz mi toplamaliyiz...yeter artik.

Şaka gibi bir maç. Bariz ofsayttan gol yiyiyoruz. O da yetmiyor Wederson orta sahadan vuruyor, oda gol oluyor

Maç hakkında konuşulabilecek bir şey kalmadı.

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 1-0 Galatasaray | 29 Ocak | İlk Yarı

Futbolun elle oynanmadığını bildiğini varsayıyorum.İroni falan değil.

Benim mesajımı oku, bak bakalım ben ne demişim. Sonra yazdığın mesajı gözden geçir Akın. Terbiye sınırlarını aşmayalım. ;)

İki transfere sevinmeyip Sivas maçında adam gibi protesto edilmiyor neymiş..Şuan işler iyi idiyor bozulmayalım...Ya bir şutun yok kaleye maçı izlerken rezil olduğumuzu bi ben mi hissediyorum

Hagi artık ya bir şeyler yapmalı , yada istifasını vermeli.Bu nedir ya ?? Ufuk'u her zaman savundum , sabır edelim dedim, bekleyelim dedim ama olmuyor.Sen ne kadar genç olursan ol o golü yiyemezsin.Olamaz ya.Zapata niye alındı diyenlere güzel bir cevap olmuştur inşallah.Ufuk bu moralle daha çok gol yer o yüzden oyundan çıkması gerekiyor.Hagi Stancu'yu neden oyuna sokmuyor.Bu nasıl bir düşüncedir ya.Hagi sen bizim için çok değerlisin ama sadece oyuncu olarak.Nolur bırak t.d liği...

Hagi allah seni bildiği gibi etsin utanman yokmuş bu armaya yazıklar olsun ne şeyime aldırdın stancuyu o zaman git be git bu derece tırsak adam yeter be yeter ağlıyoprum sinirden ufuk allah seni öyle bi hale soksun ki 4. ligte top oyna

İlk yarı bitti diye maçı kapattım.Topici açıyım dedim 2-0 yazıyor be.

Hangi ara yedik tövbe tövbe.Mustafa Sarp,Ayhan Akman,Hakan Balta,Ufuk,sizlere bir şeyd emiyorum artık.

İnanın bu futbolcularda gram suç yok,boşuna kızmayalım.Tüm suç, bunları halen bu takımda tutup yerlerine adam alamayanlarda.

Transfere ayrılacak parayı bunların sözleşmelerinin tek taraflı feshinde kullanın daha hayırlı olur yemin ederim.

Hakemler yine is basinda hem ofsayt hem eli gormuyorsun uyduruktan duran top veriyorsun kalecin zaten neyse

Geri
Üst Alt