STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Devre Arası

Adnan Polatı destekleyelim dimi beyler,bozulmasın büyük başkan o müthiş takım kurdu bize anadolu takımı teknik direktörü olabilecek bir teknik direktöre bank asya ligi takım kadrosu emanet eden bir başkan

Mac baslamadan 5 dakika once Ufuk'a cok guveniyorum diyenler nerde?

Forum neredeyse haftada bir bakıma alınıyor.Hala kağnı gibi yavaş.

hagi zaten sezon sonu yolcu,yazik verilen paralara.kaleci almislar tribünde mac izlesin diye.begenilmeyen zapata ufuka 10 basar

soyunma odasindan duyum aldim Stancu girip 3 gol atip maci cevirecekmis tabi yersen..

Mete Alparslan ve Özgür Şener , evet beyler maç öncesinde epey konuşmuştuk bu konuda. Hagi'yi korumuştunuz bana karşı.Zapata ve Stancu gibi bir oyuncuları neden kadroya almıyor demiştim ben.Siz benimle dalga geçmiştiniz.Bakıyorum da sesiniz çıkmıyor?Ses verin bakalım çok bilmişler.

Ben ufuk için seninle tartışmadım. Stancu için, konuşmuştuk. Bu maçta stancuda olsa birşey farketmez. Kimse tahmin edemezdi kalecimizin ortasahadan gol yiyeceğini.

Hagi skoru korumak için kazımıda çıkar al bir defans olsun bitsin.

Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum der yine başkan

Tek kelimeyle REZALET.

BAM+Balta+Ufuk+ bunları topçu diye klübe alan ,aldıran ,oynatan kim varsa Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

ZAPATAYI Alıyosun kenarda oturuyo.. yok neymiş hazır değilmiş. hazır olunca lig bitcek zaten.. stancuyuda 3 ü yiyince alcaz heralde.. hagi ye helal olsun.

Maç bitiminde yazacagım mesajla en az 3ay aranızda olamayacagımı düşünüyorum :mad:

YA bu takımın işi bitmiş bari paftakiler falan oynasın daha ne kadar kötü olabilir ki? Demek daha dibi bulamadık.

Stancu, Zapata girsin çıkar şu Ufuk ile Kazım'ı ileri uçda oynamaz Kazım bu nedir.

Siz bide bunlari İnönü'de düsünün. :asd:

Zapata kaleci degil mi neden kalede degil. bu 2 golüde yemezdi

Leo Franco aynı golü yedi diye adama maçı sattı dediniz , demediğiniz şey kalmadı hemen şutladınız , tribünde otutturdunuz . Şimdi bu taraftar Ufuk'a ne yapacak çok merak ediyorum.

Not: Ufuk'a öyle yapılması taraftarı değilim...

İki transfere sevinmeyip Sivas maçında adam gibi protesto edilmiyor neymiş..Şuan işler iyi idiyor bozulmayalım...Ya bir şutun yok kaleye maçı izlerken rezil olduğumuzu bi ben mi hissediyorum

aynen katılıyorum.. herkes iki kelimeyle u donusu yaptı.. ayrıca bi lafım da hagiye olucak daha da on libero arasın bu takıma daha da defansif oynatsın.. 2. lig takımı gibi olduk ileri gidemiyoruz..

Geri
Üst Alt