STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Devre Arası

Kalecimiz yok gol yiyoz.Forvet yok gol atamıyoz.

Bu saatten sonra Hagi'ye güvenilecek bir durum olmadığını düşünüyorum. Sanki 1 puan ile şampiyon olacakmışız gibi sahaya sürülen takım, kötü taktik !

Artık ligden kopmuşsun, çift forvet başla. Bu kadar zor mu yani..

İşimiz zor. Bence kimse Ufuk Ceylan'a kızmamalı. Tamam hatalı goller yedi, ama o goller yenmese bile takımda üretkenlik koskoca 0 !

Saçma sapan konuşmayın ne Ufuk'undan bahsediyorsunuz bugün kalede Cech olsa ne yazar? Adnan Polat ve Adnan Sezgin olduğu sürece bizim başarılı olmamız imkansıza yakın.Kurdukları kadroya bak Kayserispor'un kadrosu bile bizden daha iyi!

Leo Franco aynı golü yedi diye adama maçı sattı dediniz , demediğiniz şey kalmadı hemen şutladınız , tribünde otutturdunuz . Şimdi bu taraftar Ufuk'a ne yapacak çok merak ediyorum.

Not: Ufuk'a öyle yapılması taraftarı değilim...

Ben ufuk için seninle tartışmadım. Stancu için, konuşmuştuk. Bu maçta stancuda olsa birşey farketmez. Kimse tahmin edemezdi kalecimizin ortasahadan gol yiyeceğini.

Tahmin edemezdik dogru da "Allah Allah bu adamin boyle gol yemesini de hic beklemezdim' diyen var mi aramizda? GS kalecisi olmus bi adamdan boyle bi hata beklemiyorduk yoksa Ufuk tan normal artik...

ya orta sahadan gol yıyen kalecımız var beyler nıye oyle dıyosunuz ya baska kımde var bakalım dalgamıza

Haginin dogrulari var ama kritik hatalar yapiyor,Culioyu aldirmasi nekadar dogruysa sanki dünyada baska kaleci yokmus gibi gidip hazir olmayan bir kaleciyi aldirmasi,Misiyi harcamasi okadar yanlis.

Ne bu sinir ya? Biraz öfkenizi kontrol etmeyi ögrenin, bu kadar seviyesizlesmenizi gerektirecek, insanlara hakaret etmenizi gerektirecek kadar kötü ne oldu? Aylardir ayni takimla, ayni rezil futbolu oynuyoruz zaten, hakem ofsayti verseydi, Ufuk o topu iceri almasaydi da ayni futbolu oynuyorduk. Ama nedense hakemin ve kalecinin hatasindan gol yiyince birden insanlar Hagi'ye saydirmaya basliyor. Biraz terbiyenizi takinin, efsane dediginiz adama biraz sayginiz olsun. Elestirinizi gene yaparsiniz, ama siz saygisizlik yapiyorsunuz.

Bu takım ya çift forvet oynayacak ya da gol atabilen kanat oyuncusu alacak. 2. ligde 4-5-1 oynayan takımlardan farkımız yok ya

Allah rızası için maçta sonra yönetici başkan,yönetici birisi çıksın hakem hakkında konuşsun yeter bu ne ya :mad:

Bu kadroyla inönü de tarihi hezimet yaşayacağız gibi :(

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | İlk Yarı

Ufuk artık moralman bitti, bu taraftar baskısından sonra Galatasaray kalesindeki son maçı olur sanıyorum.

Birçoğunun istediği de buydu. Galatasaray ve Ufuk adına çok üzgünüm.

üzgün olmaya hic degmez abi

adam kaleci dediler, 1 yildir bir numarsini göremedik

böyle kaleci olmaz olsun

kaleci falan degil bu

bu adam ancak diskoda dj lik yapar.

ilk gol hem ofsayt hem atan eleman elle kontrol ediyor..2. golden önce foul falan yok,bu hakemi allah bildiği gibi yapsın nediyeyim :mad:

ama ya ufuk,yani bittin artık,git hamallık yap,futbolda işin bitti..

hagi,hagiye ne demeli,sıçayım sarpına,soksana stancuyu oyuna,zaten hata yapmışsın barışta,adam çıkıyo al oyuna stancuyu :mad: bıktım pısırıklardan..

ooooooooooooofffffffffff ooooooooooooooooooooooooofffffffffffffff

Bu takım kurgusu ne böyle? Kazım ileride tek kalıyor,destek verecek kimse yok.Bunu ben görüyorum Hagi neden görmüyor? Yekta sağ açıkta Sabri kadar bile etkili olamıyor.Neden Sarp'ı alıyorsun oyuna,Yekta'yı göbeğe çek oraya Aydın'ı al.Emre Çolak ne yaptı ilk yarı boyunca,buna nasıl tahammül ediyor Hagi?

Hagi ile bu iş olmayacak gibi.

Nikotin manyagi olacagim lan bunlarin yuzunden.

...

sabirin felan zamani degil su an. kümeye düsecegiz. puan lazim bize sabredemem ben ufugun hatalarini.

ayrica mustafa sarpin forvet arkasi oynamasi ayri bir vahim durum !

2 yabancı var sahada ve zapata yedek

Ben ufuk için seninle tartışmadım. Stancu için, konuşmuştuk. Bu maçta stancuda olsa birşey farketmez. Kimse tahmin edemezdi kalecimizin ortasahadan gol yiyeceğini.

Tahmin edemezdik dogru da "Allah Allah bu adamin boyle gol yemesini de hic beklemezdim' diyen var mi aramizda? GS kalecisi olmus bi adamdan boyle bi hata beklemiyorduk yoksa Ufuk tan normal artik...

Ufuk'da bir insan, olur boyle hatalar. Onemli olan hatalardan ders cikarmak. Ama fark geliyorum diyor orasi ayri . Bence atmisken 5 6 atsinlar, belkide birseyler degisir. Gol yiyorsan sen fazlasini atacaksin, onemli olan o. BAM'a guvenerek Hagi bugun kendi sonunu hazirladi. Defansif felanda oynamiyoruz, bizim ne oynadigimiz belli degil. Bir sablon yok ortada. Habire orda burda oyuncular deneniyor, demekki neymis buyuk konusmayacaksin BAM'a guvenmiyeceksin. Bursasporu tebrik eder basarilarinin devamini dileri. Bundan sonra birsey degismez artik. Bosuna maci seyredip vaktinizi harcamayin, gidin bi kitap okuyun zamaninizi degerlendirin

Geri
Üst Alt