STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | İkinci Yarı

images

Kimse kusura bakmasın ama Hagi yine kanıtladı iyi bi Td olmadığını artık şinden sonra ne olur bimiyorum ama enen iyi yönetimin gitmesi HAgiyle birlikte ama yönetim gitmez o yüzden en iyi TUGAYIN td olması ve ozaman Göruruz Tugay nasıl kesicek bu formayı haketmiyenler ve nasıl gençlere onem vericek gorucez ben başka çare duşunemiyorum...

Ulan bir futbol zevkimiz vardı onuda öldürdünüz ya helal olsun...

Gercekten utanc verici bir takimimiz var. Kabus gibi bir sezon. Defol git artik Adnan Polat ya. Al su Adnan Sezgin´ini ve defol git. Hagi´yi de yanina al ve defol git. Mustafa Sarp capsizini da al, Ayhan capsizini da al, Balta ve Ufuk capsizini da al ve defol git.

Milyonların hislerine böyle tercüme olunur.

Bu mactan sonra bir kac futbolcuyla yollar ayrilsin artik.

Adnan polat ve ekürü adnan sezgin ALLAH'înızı seviyorsanız gidin artık..

5. olduk,sonra 3. olduk bu sezonda 10.mu bitircez ligi?

Kalli suclu,Sikibbe suclu,bülent korkmaz suclu,reikart suclu,hagi suclu birtek başkanla,adnan sezginin suc yok..

Adnan sezgin sucunu kabul ediyo istifa ediyo ve herseferinde başkan polat olmaz başarılısın diyo.

Yahu Adnan polat senin şirketinde iyi yönetici olmayan birini,şirketi zarara uğratan birini,inatla kendi şirketinin bünyesinde tutarak başarılısın sen diyebiliyormusun?

Stadı yaptık,çalıştık çabaladık diyordun oda görüldükü stadı bütün herşeyini toki yapmış,sen ise karşılık olarak cıkıp Hükümet yalakalığı yaptın..

Defol git artık Başkan...

Yahu taklitçiliğinde bu kadarı olur :D Bursalılar bizim Hary Kewell tezahüratını Keny Miller diye çevirip söylüyorlar hay sizin...

Bursa taraftarı dalga geçiyor.Şu hale bak ya.Gel de kafayı yeme . Yazıklar olsun.

Eğer azıcık gururunuz varsa istifa edersiniz.Artık tepkimizi sadece stadta değil her yerde göstermeliyiz.Bu nedir ya.

Adnan Polat: Galatasaray taraftarını rezil edemezsin dediler ettim,etmeyede devam edeceğim.

Hagi "Taraftarimizin sahada nasil bir futbol istedigini cok iyi biliyorum, bunun icin geldim"

sarp07.jpg

7 as oyuncumuz yok ,alternatifsizliğimiz bizi bu hale getirdi

Hagi'ye hakaret edince bir yerleriniz mi kalkıyor mu a dostlar ?

Ya daha gecen gün Adnan Polat büyük baskan degilmiydi ?? :o

inan içimden takım demek geçmiyor. adnan polat resmen s..tı içine herşeyin. bi takımdan her sene 10 oyuncu gelip oyuncu gidiyorsa demekki o takımın yönetiminde bişey var:)

bugun derhal Baris, Sarp, Ayhan, Hakan, Aydin, Gokhan Zan ve adini hatirlamadigim oyuncularin sozlesmelerini feshedilmesi, yerlerine sezon sonuna kadar PAF oyuncularin oynatilmasi lazim. Fener bir kere yapti bunu. Onlar da aynen bizim gibi berbat sezon geciriyorlardi. Butun oyunculari yolladilar. Sezon sonu Umit Milli takimin neredeyse tamamini topladilar.

Geri
Üst Alt