STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Yekta iyi oyuncudur beyler ama yeri sağ kanat değildir orda ağır kalır koy onu ortaya Emre de aynı ama nerdeee

abi bu takima yektayi kurtarici olarak getirirsen tabi suclu olur...

en basta suclu yönetim ve onlara sahip cikan taraftarlara yaziklar olsun...!!!

polat ve ekibini yönetimde kalmasini isteyenlere yaziklar olsun !!! bunlari kim destekliyor ise yaziklar olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yönetim,Hagi,Mustafa,Ayhan diye gider suçlu listesi ama Yekta ikinci maçını oynamış daha asmayın hemen adamı biraz sabır yahu çokmu zor?

Galatasaray'i özledim. Su an hicbir sey hissetmiyorum, ne öfke, ne üzüntü, ne hayalkirikligi.. Galatasaray icin üzülmeyi özledim.

Yahu her gelen bir öncekini aratıyor bu takımda bu yönetim gitmezse seneye ciddi ciddi bank asya,ya düşmemeye oynarız.

Hagi, "Futbolda kaybetmeyi kimse sevmez. Bizim gibi büyük kulüplerde sürekli kazanmanız gerekiyor. Futbolda böyle günler de yaşayabiliyoruz. İlk devre iyi oynamamıza rağmen iki kötü gol yedik ve soyunma odasına da bu skorla gittik. İkinci yarıda kırmızı kart sonrası dengeler tamamen değişti. Bursaspor gibi iyi bir takım karşısında kendimize avantaj sağlayamadık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Bursalık askerlik arkadaşım aradı şimdi,Stadyumdan çıkıyormuş klasik dalga geçmeler falan..

Mustafa Denizli gülme krizine giriyor. Ne golcüsünden bahsediyorsun lan sen Sansal diyor. Galatasaray´in en golcü futbolcusu Servet diyor. Ne golcüsü ya?

abicim misimovıçi affedeceksin biglia veya brdleyi alacaksın ufuk ayhan barış mustafa gökhan aykut aydın hepsini yollayacaksın gurbetçi(taner tunay ömer toprak mehmet ekici ilkayı alacan) bunları seve seve yapmazsan s..e s..e yapacaksın.

Millet yektaya sallamaya başlamış komedi koskoca misimovici yedik bamla baltayla yekta napsın :42:

Bence Neill,Arda,Kewell,Cana,Pino,Baros dönünce takım daha iyi top oynar ama alternatif olması şart tabiki, Dünyada örneğini görmedim belki bir duyan vardır.Bir takımın en az 5 oyuncusu daima sakat olan

Yektaya defans yap stancuya kazıma defans yaptırıp bunları kanatlara çeken biri var

Hagi teknik direktör olmadığını gösterdi Ayhan'ı ön libero başlatırsan barışı oynatırsan ayhan 55 dk rezalet performansını görüp oyundan almazsan sarı kartı varken kırmızı yiceği gün gibi gözükürken ve maç 2-0 ken ayhan zaten oyundayken hiçbir işe yaramıyorken anıl dilavere güvenmez sokmazsan ve kazımı santrafor başlatıp onu köreltirsen ayhanı çıkartıp anılı alsaydı stancu anıl olacaktı ve kazım sağ kanada geçecekti orta 3 lü sarp yekta culio olacaktı ama profösör hagi aman 3'ü yemiyelim dedi maç 2-0 ken büyük takımsan risk alacaksın istersen 6-7 lik ol ama bir hamle yap arkadaş bu kadarmı acizsin

Trabzonun averajı +30, bizim -3 ...Ne sarpı ne ayhanı ne barışı ne polatı...Klüp 14 sene şampiyon olamadığında bile böyle rezillik yaşanmadı.

Gol attığımız maç var mı ki avrajımız + olsun. Geriye düşüp de kazandığımız maç yoktur kesinlikle, çünkü gol atamıyoruz.

Renkdaşlar birazda sakin olur ceza yemeyin...Bence konuya biraz ara verilsin herkez kafa dinlesin:;)

Bucaspor yendi sevindim. (Maçı Stad'da izledim !) :yenieek:

G.Saray'ı izledim üzüldüm , yerin dibine girdim . (Koşa-koşa Evka1'den Gediz'e geldim. !)

:mad: :sopa:

Geri
Üst Alt