STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

takım o kdar kötü ki rezalet hakemi konuşamıyorsun.

Polat ve yönetiminin istifa etmesi gerektiğini söyleyenlerin bir şekilde susturulup, ayar verildiği zamanların ertesinde böyle bir mağlubiyet manidar oldu.

Asıl manidar olansa, Galatasaray'ın haklarını koruyamayan, Galatasaray'ın değerlerine karşı yapılan saldırılar karşısında susan, sonrasında ite kaka, bir açıklama yapan başkanın bir anda gönüllerde taht kurması ve karşıtlarının bir anda linç edilmeye çalışılmasıydı.

O gün taraftarın gazını iki üç transferle ve derin Galatasaray masalı ile alan yönetim çok ironiktir ki, aslanım Polat nasıl da konuştu diyenler tarafından topa tutuluyor.

Herkes birşeylere kızabilir. Bu doğal ama artık bu kızmaların, kükremelerin samimi olmadığı aşikar. Adnan Polat'ın istifa etmesi gerektiğini söyleyenleri siyasi olmakla, Galatasaray'ın altına dinamit koymakla itham edenlerin şu takımı ve içerisinde bulunduğu durumu zerre kadar eleştirme hakkı yoktur. Zira hepsi bile bile, adım adım Galatasaray'ın bu hale gelmesine katkı vermişlerdir.

Sivas maçında gayet düzgün bir şekilde beyaz mendillerle yönetimin istifasını temin etmeye çalışanları bozguncu ilan etmiş. Sözde takımlarına sahip çıkmışlardır. Camiasına sahip çıkamayan, onu savunmayan bir başkana arka çıkmak, onun yanında durmak, onu desteklemek, takıma sahip çıkmak mıdır? Bu tartışılır. Zaten sonuçlarını yakın zamanda ziyadesiyle göreceğiz.

Bunları yazarken bu maçı kesinlikle baz almıyorum. Yenmiş olsaydık ''aslanlar be'' naraları hava da uçuşacak biz yine gerçekleri teğet geçecektik. Ama bazıları bilecekti ki takım bir kere tökezlemeye görsün aynı mantık ve söylemlerle sallamalar ortaya çıkacaktı. Zaten asıl komik olan da bu, kimin yanında nasıl durduğunu bilemeyen taraftar, bir oraya bir buraya kaykılıp duruyor. Bakalım sonumuz ne olacak.

Ayhan,Barış,Mustafa Sarp,Ufuk direk kapı dışarı edilmeli

kesinlikle sabri de bunlardan farksız kimse bana ruh muh edebiyatı yapıp sabriyi savunmasın. adam taça attı ya kullandığı frikik i

yaww hagi ye şunu çıkar şunu al nasıl diyonuz sanki yedek kulübesinde kim var hagi en fazla kazzım ı sağa stancu yu ortaya çekerdi.

90 dakka ne bir atak ne gol pozisyonu galatasarıyımızı bu hale getirenlere yazıklar olsun. Polat yönetimine destek diyen arkadaşlar nereye kadar. Azize verseniz daha kötü durumda olmayız. Çok üzülüyoruz çok.

trt acin misimovic konusuyor

Misimovic herşeye rağmen kendimi mental ve fizik olarak hazır tutuyorum demiş..

affet lan su misimovici. haftaya misimovice taraftar tezahürat etmesi lazim. artik taraftar

sesini duyurmasi lazim !!!!

arkadaşlar avrupadaki büyük ligler ile beraber bütün maçları izlerim 25 senedir de türkiye ligini takip ederim.beşiktaş taraftarıyım , ömrümde gördüğüm en kötü galatasaray takımı bu , şimdi bana kızanlar bişeyler yazmak isteyenler çıkabilir ama ben burda ne kendi takımımı övüyorum ne de galatasaray ı küçük görüyorum objektif yorumlamak gerekli.

1-kazım galatasarayın forveti veya oyuncusu olurmu allahaşkına fener teneke bağladı yolladı

2-stancu-culio-zapata romen liginden ne fayda gelir ki ispanyadan bundesliga dan gelen kaç kişi yollandı bu ülkeden.

3-arda yı 5-10 milyon euro ya birilerine satabilmesi en büyük zaferi olur yönetimin gözlerinizin önünden film şeridi gibi arda nın nerelerden nelere geldiği hatırlarsanız bana hak verirsiniz.

4-hagi nin futbolculuğu sergenin yorumculuğu kadardır.

Bence Neill,Arda,Kewell,Cana,Pino,Baros dönünce takım daha iyi top oynar ama alternatif olması şart tabiki, Dünyada örneğini görmedim belki bir duyan vardır.Bir takımın en az 5 oyuncusu daima sakat olan

Kronik adamları alırsan bunları göze alacaksın abi.Sakatlık sorunu olmayacak baros ayarında adamı almak istiyorsan 15 milyonu gözden çıkaracaksın.Elin gavur takımları salakmı bir oyuncuya tonla para verip alıyor.Ucuz etin suyu yavan olur abi.Vardır bi sorunu mutlaka.

kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı oolur sanki misimovic müthiş oynuyordu oynadığı maçlarda her maç 10 15 pozisyon buluyorduk tabi o zamanlar

Bucaspor - Galatasaray Istanbul 0 : 1

Galatasaray Istanbul - Istanbul Büyüksehir Belediyespor 3 : 1

Kardemir Karabükspor - Galatasaray Istanbul 2 : 1

Galatasaray Istanbul - MKE Ankaragücü 2 : 4

Fenerbahce Istanbul - Galatasaray Istanbul 0 : 0

Trabzonspor - Galatasaray Istanbul 2 : 0

Galatasaray Istanbul - Manisaspor 0 : 2

Ufuk'un kafası yerinde değil size diyorum adam çöktü psikolojik olarak bu adama sahip çıkın adam ağlıcaktı maçta 2.gol onun hatası ama adamı psikolojik olarak çöktüğünü bile bile hala oynatan hagi baş suçludur.Ben burda durmadan psikolojik olarak kötü diye bas bas bağarıyorum hala adama sövüyosunuz.Emirhan gibi kalecin var onu oynat varsın 5 yiyelim ama şu ufuk'u bi psikoloğa gönderin bi terapi yaptırın adam çöktü ya hiç iyi görmedim ufuk'u küfür edeceğinize sahip çıkın

Lan yeter Hagi'ye yüklenip duruyosunuz.

Takım iyi başladı oyuna yalan mı söylüyor.

Tesadüf diyor doğru söylüyor adam.

[video=youtube;_G4S9TNvX9Q]https://www.youtube.com/watch?v=_G4S9TNvX9Q&feature=related[/video]

Hakem,sakatlıklar,bireysel hatalar,kalitesizlik.... takımın sorunlarını say say bitmez

.

Kanatlardan sürekli orta yapıyoruzda sanki kafa vurabilecek biri var..miller bizde olsa anlarım

Hakemede Selamlar..

Aslan yaralı değil, ölü ölü..Başımız saolsun

Geri
Üst Alt