Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu
Polat ve yönetiminin istifa etmesi gerektiğini söyleyenlerin bir şekilde susturulup, ayar verildiği zamanların ertesinde böyle bir mağlubiyet manidar oldu.
Asıl manidar olansa, Galatasaray'ın haklarını koruyamayan, Galatasaray'ın değerlerine karşı yapılan saldırılar karşısında susan, sonrasında ite kaka, bir açıklama yapan başkanın bir anda gönüllerde taht kurması ve karşıtlarının bir anda linç edilmeye çalışılmasıydı.
O gün taraftarın gazını iki üç transferle ve derin Galatasaray masalı ile alan yönetim çok ironiktir ki, aslanım Polat nasıl da konuştu diyenler tarafından topa tutuluyor.
Herkes birşeylere kızabilir. Bu doğal ama artık bu kızmaların, kükremelerin samimi olmadığı aşikar. Adnan Polat'ın istifa etmesi gerektiğini söyleyenleri siyasi olmakla, Galatasaray'ın altına dinamit koymakla itham edenlerin şu takımı ve içerisinde bulunduğu durumu zerre kadar eleştirme hakkı yoktur. Zira hepsi bile bile, adım adım Galatasaray'ın bu hale gelmesine katkı vermişlerdir.
Sivas maçında gayet düzgün bir şekilde beyaz mendillerle yönetimin istifasını temin etmeye çalışanları bozguncu ilan etmiş. Sözde takımlarına sahip çıkmışlardır. Camiasına sahip çıkamayan, onu savunmayan bir başkana arka çıkmak, onun yanında durmak, onu desteklemek, takıma sahip çıkmak mıdır? Bu tartışılır. Zaten sonuçlarını yakın zamanda ziyadesiyle göreceğiz.
Bunları yazarken bu maçı kesinlikle baz almıyorum. Yenmiş olsaydık ''aslanlar be'' naraları hava da uçuşacak biz yine gerçekleri teğet geçecektik. Ama bazıları bilecekti ki takım bir kere tökezlemeye görsün aynı mantık ve söylemlerle sallamalar ortaya çıkacaktı. Zaten asıl komik olan da bu, kimin yanında nasıl durduğunu bilemeyen taraftar, bir oraya bir buraya kaykılıp duruyor. Bakalım sonumuz ne olacak.